آخرین مطالب

فراز کمالوند:

به عبدی گفتم بگذارد از خیبر بروم ورزشی

به عبدی گفتم بگذارد از خیبر بروم

  بزرگنمایی:
سرمربی خیبر خرم‌آباد می‌گوید در این استان اراده‌ای برای بالا آمدن تیم وجود ندارد.

سرمربی خیبر خرم‌آباد می‌گوید در این استان اراده‌ای برای بالا آمدن تیم وجود ندارد.

به گزارش تمدن لر به نقل از “ورزش سه”، فراز کمالوند از شرایط میزبانی این تیم در استادیوم تختی بسیار گله‌مند است. وی در همین باره به خبرنگار ما گفت: ما الان دچار مشکل بزرگ در خرم‌آباد هستیم و بیشتر از نیم قرن است که از ساخت زمین تختی می‌گذرد و هیچ اتفاق مثبتی در 50 سال نیفتاده و با یک باران زمین تبدیل به باتلاق می‌شود.

 حساس‌ترین بازی فصلمان با سایپا را مجبور شدیم به کاشان برویم. این هفته هم همین مشکل را داریم. در بازى با تیم آستارا هم در باتلاق بازى کردیم و حتی نیمى از فوتبال خودمان را هم نتوانستیم بازى کنیم. فکر می‌کنم علاقه‌ای برای بالا آمدن تیم وجود ندارد. مدیر کل ورزش استان یعنی آقای آرش قیاسیان را در شش ماه اخیر یک مرتبه دیدم، با وجود تماس‌های مکرر و جلساتی که باشگاه با ایشان گذاشت. گفتیم یا استادیوم را به‌طور اساسى و استاندارد درست کنید و یا آن را به باشگاه واگذار کنید که هیچ‌کدام از این کارها را نکردند و اراده هم براى این کار  وجود ندارد. من فقط و فقط به خاطر دکتر عبدی مالک باشگاه در خیبر ماندم وگرنه هیج انگیزه‌اى براى کار کردن با این وضعیت ندارم.

وی ادامه داد: ما نزد استاندار و امام جمعه محترم رفتیم و گفتیم خیبر با این شرایط بالا نمی‌آید، من با چند تیم مختلف به لیگ برتر صعود کردم و به‌خوبى می‌دانم براى موفقیت همه استان باید بسیج شود وگرنه امکان‌پذیر نیست. چندین جلسه با مدیرعامل و مالک باشگاه جهت تعیین تکلیف ورزشگاه با آقایان مسئول داشتند اما هیچ قدمى برداشته نشده و فقط وعده و وعید داده شده است.

او ادامه داد: در فصل جاری على‌رغم اینکه سقف قراردادها را کاهش دادیم، اما به لطف خدا تاکنون آمار بسیار خوبی داشته‌ایم. کمترین گل خورده و تنها یک شکست را داریم. اما به این موضوع فکر می‌کنم که چرا خیبر به لیگ برتر برود؟ مگر به ما اجازه می‌دهند که در این زمین میزبانی کنیم؟ این زمین مایه خجالت است. ما با شهربابک بازی داشتیم که بسیار شهر کوچکی است، اما دو استادیوم مدرن دارند که مطابق استانداردهاى روز فوتبال دنیا ساخته شده، ما یک استادیوم داریم که بیش از ده سال است که به امان خدا رها شده و به آن دست نزده‌اند و یکی هم همین تختی است که وقتی باران می‌آید تبدیل به استخر می‌شود. هرچه هم صحبت می‌کنم، انگار دارم با دیوار حرف می‌زنم.

سرمربی خیبر اضافه کرد: دکتر عبدی طی این سه سال بیش از  100 میلیارد هزینه کرده، ولی با او همکاری نمی‌شود. به نظر من با این رویه ایشان هم دلسرد می‌شود و قطعا به‌زودى از تیم‌دارى منصرف خواهد شد، یا اگر بخواهد در فوتبال ادامه دهد، تیم را به شهر دیگری انتقال بدهد. ما از الان براى روز دوشنبه عزا گرفته‌ایم که چگونه در باتلاق فوتبال بازى کنیم؟ از طرفى هواداران هم از موضوع مطلع نیستند و دوست دارند خیبر در خرم‌آباد بازى کند، اما زمین به هیچ عنوان شرایط برگزارى مسابقه را ندارد. ما  مرکز استان هستیم، اما امکانات ورزشى بک شهر کوچک مثل شهر بابک ده‌برابر ماست؟ چهار بازی اول نیم فصل دوم ما با تیم‌های مدعی بود که سه بازى را خارج خانه بازى کردیم و به لطف خدا بهترین نتایج را گرفتیم، اما دائم آواره شهرهاى مختلف ایران هستیم. الان یک ماه است که فقط در حال مسافرت هستیم و همه بچه‌ها از این وضعیت خسته شدند.

کمالوند در پایان یادآور شد: هر کاری از دستم بر آمده تاکنون انجام داده‌ام و دیگر بیش از این کشش ندارم. به دکتر عبدی گفتم اجازه بدهد بروم، اما به دلیل دوستى بسیار عمیقى که با ایشان دارم، نمی‌توانم خلاف میل و اراده ایشان تصمیم بگیرم. اما واقعا نمی‌دانم چه کار کنم. کمترین خواسته یک تیم این است که یک زمین مناسب براى بازى داشته باشد، اما ما از همین حداقل نیز محروم هستیم. با تمام این مشکلات حتی اگر موفق به صعود شویم، به هیچ عنوان اجازه میزبانى به ما نخواهند داد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان

بسیج سازندگی 54 مدرسه را در لرستان می‌سازد

همه روستاهای بالای 20 خانوار لرستان طرح هادی دارند

شرکت شهرک‌های صنعتی ایران متولی 9 منطقه ویژه اقتصادی است

آیین تجلیل از «پروفسور سکندر امان‌الهی بهاروند» برگزار می‌شود

4 اراذل‌واوباش در لرستان دستگیر شدند

تعریف 161 طرح حیاتی برای کاهش محدودیت‌های شبکه سراسری برق در سال آینده

سدهای لرستان چشم انتظار سخاوت آسمان

تصویب تسهیلات 3طرح اقتصادی و بازنگری در طرح هادی 25 روستا

اجرای 5 کیلومتر روشنایی طولی در محور های مواصلاتی لرستان

کارگاه منطقه‌ای تولید پوستر با محوریت شهید «سنوار» برگزار شد

«توسعه کشاورزی با اعتماد به دانش و اصلاح الگوی کشت ممکن می‌شود»

برگزاری آیین سال زراعی جدید در لرستان با حضور مسئولان ارشد و کشاورزان پیشرو در بروجرد

دستگیری کلاهبردار به شیوه رسید ساز جعلی در دلفان

هوشمندسازی کامل کنتورهای پرمصرف تا پیش از اوج بار 1405

لرستان پیشتاز در اجرای طرح کهاب؛ ادامه نظارت‌ها بر جایگاه‌های سوخت برای کاهش آلودگی هوا