آخرین مطالب

برپایه آموزش‌های مهارتی اشتغال‌آفرین

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان منعقد شد اجتماعی

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان  منعقد شد

  بزرگنمایی:
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان برپایه گسترش آموزش‌های مهارتی، کاربردی و اشتغال‌آفرین، منعقد شد.

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان برپایه گسترش آموزش‌های مهارتی، کاربردی و اشتغال‌آفرین، منعقد شد.

به گزارش تمدن لر، صبح روز یکشنبه، 23 بهمن‌ماه، این تفاهم‌نامه که مبتنی بر همکاری‌های دوجانبه آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی مهارت‌آفرین و کاربردی است در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان به امضای دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حشمت‌اله معتمدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان رسید و مبادله شد.
همچنین نشست دوجانبه برای گسترش همکاری‌ها، برگزار شد.

در این نشست علاوه مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان و هیئت همراه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و رضا آساره، رئیس گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان، حضور داشتند.

هر دانشجو یک مهارت

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست گفت: «رویکرد این است هر دانشجو در کنار تحصیل، یک مهارت کاربردی بیاموزد».

دکتر نظری، تشریح کرد: «اینگونه همکاری‌ها و تفاهم‌نامه‌ها باید به‌صورت کامل اجرا شوند و از ظرفیت‌های همدیگر بهره‌گیری شود».

وی، بیان کرد: «همکاری‌های دوجانبه براین اساس که ضعف‌ها رفع شود و هم‌افزایی و همگرایی افزایش یابد بایستی گسترش یابند».

رئیس دانشگاه لرستان، اظهار داشت:«اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان یک اداره پویا و فعال است که باید همکاری دانشگاه لرستان با این اداره کل، گسترش یابد».

دکتر علی نظری، افزود: «وقتی تفاهم‌نامه‌ها منعقد می‌شوند بعد از آن، بایستی مدیران و کارشناسان دو طرف کوشش کند محتوای تفاهم‌نامه به بهترین روش ممکن اجرا شود».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان ادامه داد: «تقویت همکاری‌های دوجانبه باعث می‌شود مهارت‌آموز با رویکرد دانش‌بنیان، مهارت بیاموزد و مهارت‌ها علاوه بر جنبه کاربردی از نوع دانش‌بنیان هم باشند و بتوانند متناسب با تغییرات روز جامعه، به‌روزرسانی شوند».

دکتر نظری، توضیح داد: «تقویت همکاری بین دانشگاه لرستان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان براین پایه است که هم جنبه تئوری مهارت‌آموزان و هم جنبه‌ کاربردی، عملیاتی و اجرایی برای دانشجویان تقویت شود تا تئوری و عمل، پا به پای یکدیگر، حرکت کنند».

مهارت‌های کاربردی برای اشتغال پایدار
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان در این نشست گفت: «سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری، تغییر رویکرد داشته و برای همه اقشار جامعه از جمله اقشار مهم دانشجویان و دانش‌آموختگان، آموزش و ارتقای مهارت‌های کاربردی در راستای ایجاد اشتغال پایدار را برنامه‌ریزی کرده است».
حشمت‌اله معتمدی، تشریح کرد: «با گسترش همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان و دانشگاه لرستان، بایستی همگرایی در راستای ارتقای کیفی خدمات مشترک به جامعه هدف به‌ویژه دانشجویان و دانش آموختگان، گسترش یابد».
معتمدی افزود: «موضوع کارورزی دانشجویان و ارتباط دانشگاه با صنعت از جمله موضوعات مهمی است که بایستی در اینگونه همکاری‌ها برپایه مهارت‌افزایی، افزایش یابد».
وی، اظهار داشت: «برای ارتقای اثرگذارتر کارگاه‌های مهارت‌آفرین بایستی از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه لرستان استفاده شود».
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان، تشریح کرد: «از ظرفیت و توانمندی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان برای ارتقای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید بهره‌گیری شود».
حشمت‌اله معتمدی، بیان کرد: «توانمندی‌های اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان و دانشگاه لرستان بایستی به اشتراک گذاشته و از تجربیات همدیگر برای ارتقای آموزش‌های مهارتی و کاربردی جامعه استفاده شود».


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد