رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد؛
                
                    
                        نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان لرستان تشدید میشود
                    
                    
                         اجتماعی
                
                
                    
                        
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                            
 
                                
                             
                        
                        
                            
                     
                    رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان لرستان خبر داد.
 
                    
                         
رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان لرستان خبر داد.
 به گزارش تمدن لر، مهندس ستایش دریکوند با اعلام این خبر گفت: تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی علاوه بر بازرسیهای روتین، از ابتدای دی ماه سال جاری آغاز شده است.
 وی افزود: این اقدامات به صورت مستمر و شبانهروزی در ساعات اداری و غیراداری و ایام تعطیل در حال انجام میباشد.
 مهندس دریکوند با اشاره به برگزاری وبینار توجیهی برنامه سلامت نوروزی، تاکید کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته، تمامی توان و ظرفیت، واحدهای بهداشت محیط استان برای بهبود وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به کار گرفته شده است.
 وی خاطرنشان کرد: با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی لازم خواهد شد و شهروندان میتوانند، هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تماس 190 اطلاع دهند تا به آن رسیدگی شود.