آخرین مطالب

با الزام محیط زیست و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان

آغاز بزرگترین پروژه زیست محیطی غرب کشور در کارخانه‌ سیمان شهرستان دورود اجتماعی

آغاز بزرگترین پروژه زیست محیطی غرب کشور در کارخانه‌ سیمان شهرستان دورود

  بزرگنمایی:
بزرگترین پروژه زیست محیطی غرب کشور در کارخانه‌ سیمان شهرستان دورود با الزام محیط زیست و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان فعالیت خود را آغاز کرد.

بزرگترین پروژه زیست محیطی غرب کشور در کارخانه‌ سیمان شهرستان دورود با الزام محیط زیست و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش تمدن لر، با توجه به مشکلات و آلودگی شدید زیست محیطی ناشی از فعالیت فاز 3 کارخانه سیمان شهرستان دورود و ایجاد تهدید علیه بهداشت‌ عمومی، شاهون وند دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ، سالاروند مدیر کل حفاظت محیط زیست و جعفری مدیرکل صمت استان در معیت آقای پیرهادی سرپرست فرمانداری شهرستان دورود، دادستان و روسای ادارات محیط زیست، بهداشت و صمت شهرستان در 31 فروردین ماه 1402  از کارخانه سیمان شهرستان دورود بازدید و از نزدیک به همراه مدیرعامل، رئیس کارخانه و کارشناسان مربوطه در جریان روند چگونگی مرتفع نمودن مشکلات زیست محیطی و رفع آلودگی های کارخانه به ویژه روند پیگیری اجرای  فیلتراسیون مناسب واحد 3 این کارخانه و همچنین رفع سایر آلودگی و نوع برداشت از معدن آن قرار گرفتند.

 در این بازدید پس از ارائه گزارش توسط ساکی مدیرعامل کارخانه و اظهار نظر مدیران استانی و شهرستانی مقرر گردید؛ هفته اول اردیبهشت مناقصه ساخت فیلتر مناسب جهت رفع آلودگی گرد و غبار کارخانه برگزار و نتیجه به فرمانداری، دادستانی، محیط زیست، سازمان صمت و بهداشت اعلام و سپس برنامه زمان بندی ساخت فیلتر در کوتاه‌ترین زمان ممکن به محیط زیست و دستگاه‌های مربوطه ارسال شود‌ و مسئولین کارخانه به صورت ماهانه گزارش پیشرفت کار را از طریق مقتضی اطلاع رسانی نمایند و هر سه ماه یکبار جلسات مربوطه جهت پیگری روند اجرای پروژه فیلتراسیون واحد شماره 3 و برطرف کردن مشکلات احتمالی برگزار شود، اولین جلسه در پایان خردادماه انجام و به صورت فصلی و مستمر این جلسات تا اتمام پروژه رفع آلودگی گرد و غبار کارخانه برگزار گردند. 

همچنین مقرر شد؛ در کوتاه مدت فیلترهای غبارگیر موجود کارخانه بهسازی و کلیه نواقص آنها برطرف و  به صورت دائم در مدار قرار گیرند و در صورت هر گونه نقص فنی احتمالی با انجام تمهیدات مناسب از آلودگی هوای شهر جلوگیری و نسبت به تعطیلی کارخانه تا رفع نقص های مربوطه به منظور سلامت شهروندان اقدام نمایند و به صورت مستمر اطلاعات سیستم پایش برخط (آنلاین) هوای کارخانه به مرکز پایش اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان لرستان ارسال شود. 

در خصوص نحوه برداشت از معدن کارخانه و به منظور جلوگیری از هر گونه آلودگی مقرر شد؛ برداشت از معدن به سمت شرق و خلاف جهت جاده همجوار و پارک جنگلی و به صورت پلکانی در دستور کار مسئولین کارخانه قرار گیرد و محیط زیست بر این مهم نظارت نماید.

در ادامه آقای دکتر شاهون وند دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ضمن تاکید بر رعایت ضوابط زیست محیطی با توجه بر شعار سال توسط مقام معظم رهبری(مهار تورم و رشد تولید) خواستار همدلی و همکاری مسئولین جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار با ارائه نظرات ، پیشنهادات و راهکارهای مناسب و تبادل اطلاعات کارشناسی در این زمینه شدند.

شاهون وند گفت؛ رعایت ملاحظات زیست‌محیطی جهت حفظ بهداشت و سلامت شهروندان یک الزام قانونی است که بایستی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد و همزمان ضمن کمک به روند فعالیت کارخانه اقدامات اصلاحی در جهت کاهش اثرات زیانبار زیست محیطی انجام شوند.

در پایان برای رفع کامل آلودگی این کارخانه بعد از حدود 20 سال عملیات برون سپاری برای ایجاد فیلتراسیون به مبلغ تقریبی بیش از 2500 میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفت. در مرحله اول مناقصه واگذاری به مشاور برای مطالعات و طراحی فیلتراسیون به مبلغ 400 میلیارد ریال انجام شد و نتایج برای شروع عملیات اجرایی و واگذاری به پیمانکار تا پایان شهریور ماه سال جاری در دستور کار قرار گرفت.

لازم به ذکر است برای اجرای این پروژه که یکی از بزرگترین پروژه های رفع آلودگی صنعتی در کشور محسوب می‌شود، مدیران کل حفاظت محیط زیست و صمت استان لرستان به منظور استفاده کارخانه از تسهیلات صندوق توسعه ملی محیط زیست و تسهیلات در اختیار سازمان صمت برای رفع آلایندگی کارخانه قول مساعد دادند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد