آخرین مطالب

در خصوص انتصابات ملاک ما شایسته‌سالاری است / هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود سیاسی

در خصوص انتصابات ملاک ما شایسته‌سالاری است / هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود

  بزرگنمایی:
رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: در خصوص انتصابات ملاک ما بینی و بین الله شایسته‌سالاری است و هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود و انتظار دارم همه معاونین نیز اینگونه باشند.

رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: در خصوص انتصابات ملاک ما بینی و بین الله شایسته‌سالاری است و هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود و انتظار دارم همه معاونین نیز اینگونه باشند.

به گزارش تمدن لر، حجت الاسلام والمسلمین سعید شهواری رئیس کل دادگستری استان لرستان در اولین جلسه شورای معاونین دادگستری بعد از انتصاب وی در این منصب ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع قضات محترم استان و مردم شریف و ولایت‌مدار استان لرستان، ابراز داشت: امیرالمومنین علی علیه السلام جامعه انسانی را به کاروانی در حال حرکت تشبیه می کند و این کاروان در حال حرکت نیاز به تجهیزات و امکانات دارد و تجهیزات کاروان انسان به سوی سفر آخرت سه چیزی است، ادای فرایض، ترک محرمات و اشتمال و بر مکارم اخلاقی که انشاالله همه ما بتوانیم این فرمایش نورانی امام علی علیه السلام را سرلوحه کار خودمان قرار بدهیم و این مسیری است که ما طی میکنیم اگرچه سرگرم پرونده و ارباب رجوع هستیم ولی در بطن آن در مسیر آخرت هستیم و در نتیجه هر کاری که انجام می دهیم فردا باید پاسخگویی مسئولیت های این دنیا باشیم و مسئولیت کنونی ما امانتی بر دوش ما است.

وی افزود: امام صادق علیه السلام می فرماید 50 جایگاه در قیامت وجود دارد که در هر کدام از آنها به اندازه هزار سال از سال های دنیوی انسان را نگه می دارند و بابت تک تک کارهایی که انجام داده ایم از ما سوال می پرسند.

شهواری ضمن ابراز اینکه با توکل بر خدا کار رو شروع میکنیم و هدف تعالی نظام، تعالی دین و خدمت به مردم خواهد بود، بیان کرد: بنده 1000 کیلومتر را پشت سر گذاشته ام، در شهر و دیار خودم اندک آبرویی داشتم و خداوند لطف کرد که به بنده اعتماد شد و هشت سال دادستان تو استان بودم، و خدا را گواه می گیرم که به اینجا آمدم تا فقط کمکی بکنم و چون این استان شماست شما باید بیش از من تلاش کنید کمک نمایید که بتوانیم به مردم این خطه خدمتی انجام بدهیم.

رئیس شورای قضایی استان لرستان در ادامه افزود: تصمیم قاطع بنده بر این است و اعتقاد دارم در جمع ما و در دادگستری استان نیروهای فرهیخته‌ای وجود دارند و همت من این است که نیروهای همین استان رشد پیدا کنند و از نیروی انسانی همینجا استفاده بشود.

وی ضمن تاکید بر اینکه بایستی بر آمار نظارت مرتب و دقیق انجام شود و به پایان ماه موکول نشود، گفت: پرونده های مسن شعب بایستی مشخص شوند و همچنین علت ماندن آنها مشخص شده و در راستای تعیین تکلیف آن اقدامات لازم صورت گیرد.

شهواری افزود: قرارهای منتج به بازداشت مورد تاکید ریاست محترم قوه قضاییه بوده و بایستی در آنها ضرورت ها لحاظ شود و اصل باید بر این باشد که ما مراقب باشیم کسی بی دلیل زندان نرود.

وی ضمن پر اهمیت شمردن مسئله اتقان آرا ابراز داشت: چند موضوع است که در اتقان آرا باید رسیدگی شود ، یکی بررسی علت نقض رای بوده ، دوم اینکه کدام یک از شعبات نقض رای در آن زیاد است و مهمتر از همه راهکار رفع این نقص ها چیست؟ انشالله با رسیدگی و پیگیری میزان اتقان آرا بیشتر خواهد شد.

نماینده عالی دستگاه قضا در استان ضمن تاکید بر اینکه وضعیت اجرای برنامه تحول و تعالی محور همه کارهای ما است، بیان کرد:تاکید رئیس قوه قضاییه و نیز معاون اول قوه بر برنامه تحول و تعالی است و بایستی این برنامه محوری مرتب پیگیری شده چرا که این برنامه راهکار ما را مشخص می‌کند و ملاک ارزیابی عملکرد استان نیز همین برنامه تحول و تعالی خواهد بود.

وی ضمن اشاره به اینکه در اولین فرصت از حوزه های قضایی بررسی و بازدید بعمل خواهد آمد تا کاستی ها و نواقص احصا شود، ابراز داشت: ملاک ادامه همکاری در همه بخش ها اجرای برنامه تحولی است.

شهواری ضمن مهم خواندن بحث کاهش اطاله دادرسی و تکریم ارباب رجوع، ابزار داشت: بایستی تلاش کنیم که تمام کارها به صورت سیستمی انجام شده و از انجام کارها بصورت دستی و کاغذی خودداری نماییم.

وی ضمن اشاره به اینکه بایستی برنامه ریزی کنیم که اطاله دادرسی را به حداقل برسانیم ابراز داشت: فرهنگ تکریم ارباب رجوع بایستی سرلوحه کار قرار گرفته و نهادینه شود چرا که وقتی کسی به ما مراجعه می کند مستاصل شده و به سوی ما می آید و اگر او را تکریم نکنیم و به حرف هایش گوش ندهیم انگار که یک بمب ساعتی را در جامعه رها کرده ایم.

وی ضمن تاکید بر اینکه فناوری و برنامه‌ریزی موتور محرک دادگستری است، ابراز داشت: اجرای احکام قصاص و حدود بایستی پیگیری شود و حکمی بدون دلیل معطل نماند.

حجت الاسلام و المسلمین شهواری ضمن اشاره به اینکه نظارت سیستمی یک نعمت است که در اختیار مدیران می باشد، ابراز داشت: ارزشیابی و نظارت بر قضات بایستی یک نظارت واقعی باشد چرا که ما با نوامیس جان و مال مردم سر و کار داریم و کسانی که کار را خوب انجام میدهند حتماً تشویق خواهند شد و با کسانی که در کار خود اهمال می ورزند برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود

صدور سند کهن‌ترین اثر جهانی ایران؛ سندی رسمی به قدمت 63 هزار سال

کشف مواد خوراکی احتکار شده 30 میلیاردی در خرم‌آباد

هزار و 678 میلیارد در حساب بانکی دستگاه‌های لرستان رسوب کرده است