آخرین مطالب

ثبت بیش از 6 هزار و 600 شرکت تعاونی در لرستان اجتماعی

ثبت بیش از 6 هزار و 600 شرکت تعاونی در لرستان

  بزرگنمایی:
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تقویت بخش تعاون به عنوان محرک اقتصادی را موجب کاهش تصدی دولت عنوان کرد و گفت : در سال گذشته ۶۹ تعاونی در بخشهای مختلف اقتصادی تشکیل شد .

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تقویت بخش تعاون به عنوان محرک اقتصادی را موجب کاهش تصدی دولت عنوان کرد و گفت : در سال گذشته 69 تعاونی در بخشهای مختلف اقتصادی تشکیل شد .
به گزارش تمدن لر، علی جهانی با بیان اینکه نقش بخش تعاون بعنوان محرک اصلی رشد اقتصادی و کاهش تصدی دولت، کمک به تامین عدالت اجتماعی از طریق توزیع عادلانه فرصت ها ، منابع ، امکانات و درآمدها می گردد ، اظهار داشت : با تجمیع سرمایه های خرد به واسطه تشکیل تعاونی ها ، فرهنگ کار گروهی و فعالیت مردم در بخش اقتصادی ، تعاون می تواند به عنوان یکی از حوزه های مهم اقتصادی در ایجاد شغل و معیشت افراد تاثیر گذار باشد و باید اهمیت بیشتری به این حوزه در جهت توسعه اقتصادی و رفع مشکل بیکاری داده شود .

وی به تعداد کل تعاونی های ثبت شده فعال و غیر فعال شرکتهای تعاونی در لرستان اشاره کرد و افزود :در این استان 6 هزار 608 شرکت تعاونی در بخشهای مختلف اقتصادی به ثبت رسیده که پس از پایش و رصد دقیق این شرکتهای تعاونی تنها 3 هزار و 80 تعاونی با 23 هزار 856 عضو و اشتغال 39 هزار و 668 نفر در حال فعالیت هستند .

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان همچنین نقش تعاونی های بانوان را در امرا معاش خانوده مهم عنوان کرد و گفت : از کل تعاونی های فعال استان تعداد536 شرکت تعاونی فعال بانوان با 3 هزار 871 عضو و 4 هزار 218 نفر اشتغال وجود دارد که عمدتاً در زمینه مشاغل خانگی در گرایش های فرش دستباف ، صنایع دستی و کشاورزی مشغول فعالیت می باشند که با توجه به اهمیت این شرکتها ، سال گذشته بیش از 672 میلیون ریال به این حوزه پرداخت شده است .

جهانی بیان کرد : در سال 1401 با توجه به تعهد استان در تشکیل شرکتهای تعاونی ، خوشبختانه با همت همکاران 69 واحد تعاونی خدماتی ، توزیعی ، تولیدی و دانش بنیان با عضویت هزار و 171 نفر و ایجاد فرصت شغلی 933نفر در لرستان به ثبت رسیده است.

وی به اهمیت حمایت و نظارت بر این شرکتهای تعاونی جهت تثبیت و پایداری اشتغال تاکید کرد و گفت :در زمینه کمک به این تعاونی ها سال گذشته بیش از 850 میلیارد ریال تسهیلات توسط بانکهای عامل استان پرداخت شده و حدود 450 میلیون ریال کمک بلاعوض به تعاونی های فراگیر ملی نیز پرداخت شده است .

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان مهم‌ترین راهبردها در توسعه مدیریت و توانمندسازی منابع انسانی تعاونی‌ها را ارائه آموزش‌های لازم، عنوان کرد و گفت : کارشناسان این اداره‌ کل با همکاری جهاد دانشگاهی استان و با هدف افزایش سطح دانش و بهره وری در تولید و عرصه اقتصادی بیش از33 هزار نفر ساعت آموزش‌های عمومی، تخصصی، حقوقی و مدیریتی برای تعاونگران لرستانی ارائه کرده‌اند.

جهانی کمک به فروش محصولات و تولیدات شرکت های تعاونی استان به وسیله صادارات اشاره کرد و اظهار داشت : سال گذشته میزان صادرات انجام شده توسط شرکت های تعاونی لرستان بالغ بر 33 هزار 455 دلار بوده که محصولات تعاونی استان به خارج از کشور صادر شده و رشد قابل توجهی را نسبت به سال 1400 داشته است .

وی تاکید کرد : باید با هماهنگی و هم افزایی همه نهادهای مردمی و همت دستگاههای اجرایی فرهنگ مشارکت و تعاون را در استان گسترش داد چرا که حلقه مفقوده ایجاد اشتغال و توسعه همان کار جمعی و استفاده از خرد و مشاوره گروهی است که نتیجه آن تعاون و همکاری در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کنترل مطلوب مصرف برق با بسیج 15 هزار نفر نیروی عملیاتی شرکتهای توزیع نیروی برق و سامانه‌های هوشمند

رشدنخست پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج درچهارماهه اول سال دربین شبکه بانکی استان

تابستان زیر سایه 77 هزار مگاوات مصرف برق / با همکاری مردم می‌توانیم از تابستان داغ عبور کنیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب شد

ساماندهی فوری مشاغل مزاحم و ساخت‌وسازهای غیرمجاز

استفاده از 941 دستگاه ناوگان حمل‌ونقل برای جابه‌جایی زائران اربعین

نشست مدیرکل تأمین اجتماعی استان با کارفرمایان دو واحد تولیدی-صنعتی در بروجرد

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

اجرای عدالت آموزشی با ساخت مدرسه در مناطق کم برخوردار

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان