آخرین مطالب

به بهانه 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی یادداشت

به بهانه 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی

  بزرگنمایی:

پایگاه خبری تمدن لر-یادداشت: پیام عالیخانی چگنی /روزنامه نگار-روابط عمومی نهادی است که به جوامع نوین تعلق دارد و در روند پیدایش و رشد سازمان‌های نوین برای تسهیل ارتباط میان سازمان ها با محیط درونی و بیرونی، مخاطبان، گروه‌های تأثیرگذار و تأثیرپذیر از سازمان‌، افکار عمومی، رسانه‌ها و سازمان های دیگر ایجاد شده است. 

روابط عمومی با ایفای کارکردهای اطلاع‌رسانی و اطلاع‌یابی، ایجاد و حفظ ارتباطات دوسویه و تفاهم متقابل بین سازمان و مخاطبان و جلب اعتماد و مشارکت مخاطبان به سازمان، کمک به مدیریت برای همگام شدن با تغییرات محیطی، نزدیک کردن نگرش‌های مخاطبان با سازمان و متقابلاً نزدیک کردن اقدامات و نگرش‌های‌ سازمان با مخاطبان به پویایی و رشد و توسعه سازمان در محیط و در راه رسیدن به اهداف و استراتژی‌های آن کمک می‌کند.

اهل مطالعه، اهل فن و اهل علم، خوب می دانند که حرفه و هنر روابط عمومی، پر استرس و مستحق سختی کار است و با توجه به انتخاب روابط عمومی برای سال های متوالی به عنوان یکی از مشاغل پراسترس در دیگر کشورها، اکثرا روابط عمومی‌ها را در کنار مشاغلی همچون نظامی، خلبانی هواپیما، خبرنگاری و.‌.. جزء 10 شغل سخت و پراسترس می دانند که این نشان از سختی و دشواری این حرفه است.

کار کردن در انظار عمومی، ملاقات مستقیم با مردم، فکر کردن و تصمیم گرفتن در شرایط فشار و ریسک از جمله علت‌های انتخاب روابط عمومی به عنوان یک شغل استرس زا معرفی شده است اما بنده بعنوان فردی که سالها در عرصه خبرنگاری و روابط عمومی در دستگاه های دولتی و غیردولتی فعالیت داشته، برگزاری جلسات و مراسمات و همچنین کار رسانه ای که طی آن باید محتوا و نکات فنی بسیاری را رعایت کرد، به‌کارگیری اصول مدیریت زمان و نداشتن حد و مرز برای وظایف را به آن نیز اضافه می کنم.

آماده‌سازی پیام‌ها و متن سخنرانی‌ها و مقوله‌هایی نظیر: اطلاع، ارتباط، تعامل، اقناع، ترغیب و پاسخگویی به افراد بیرونی و متاسفانه همکاران درون سازمانی و همچنین تولید و حفظ تصویر مثبت از سازمان و بحث مخاطب شناسایی و شیوه درست رفتار و تعامل با آنان کارهای ساده‌ای نیستند که بتوان به راحتی از آن ها گذشت.

پنهان کردن نکات منفی با بزرگ جلوه دادن نکات مثبت نوعی تبلیغ پروپاگاندایی است و متأسفانه مورد انتظار بعضی مدیران بوده، امّا این امر در نهایت به ضدتبلیغ منجر و به خدشه‌دارشدن اعتماد و نگرش مردم و مخاطبان به آن سازمان می‌انجامد.

روابط عمومی ها، همیشه در ادارات و سازمان ها مظلوم واقع شده اند و برای جزئی ترین نیاز خود، وسایل مورد نیاز و مکان مورد نظر، وصول مطالبات صداوسیما و رسانه ها، نهادهای تبلیغاتی، هزینه تهیه برنامه های تبلیغی و...در درون سازمان بایستی ملتمسانه و عاجزانه تمنا و خواهش کنند و این وضع و نگرش همکاران درونی بیشتر به روح افراد شاغل در روابط عمومی ها لطمه می زند چرا وقتی که این نگرش ناصحیح را می بینند نامید و مایوس از کار کردن می شوند.

درد بسیار است، اما در پایان با تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به تمام فعالان این عرصه، امیدوارم در آینده شاهد توجه بیشتر مسوولان به وضع فعالان روابط عمومی و رسیدگی به انتظارات این قشر زحمت‌کش باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جشن برداشت محصول در دیمزار‌های کشور و لرستان

مهلت شرکت در نخستین همایش «اشتراکات اقوام زاگرس‌نشین» تمدید شد

جلسه ساماندهی دریاچه گهر، نگین منطقه حفاظت شده اشترانکوه برگزار شد

نزاع دسته جمعی به خاطر اختلافات ملکی در دلفان به قتل منجر شد

کشت گیاهان دارویی در 1400 هکتار از اراضی کم بازده لرستان

بانوی تیرانداز لرستانی نفر دوم مسابقات جهانی شد

دستگاه قضا حامی "رعایت الزامات بهداشتی و سلامت محور" دامپزشکی

بیش از 5 هزار فرآورده از واحدهای تولیدی و عرضه بررسی و پایش شد

یادواره آبروی محله در شهرک بهرامی برگزار می شود

پلیس در حفظ و حراست و امنیت که پایه و اساس پیشرفت کشوراست نقش ممتازی دارد

گزارش تصویری از میزبانی مردم شهرستان ازنا از خدام و پرچم آستان خورشید

پیش‌بینی خرید 180 هزار تُن گندم آبی در قالب طرح کشت قراردادی در لرستان

«یک لیوان چای» در خرم‌آباد به روی صحنه می‌رود

راه بهبود وضع در حوزه اشتغال استان، آموزش مشاغل است

فراخوان دهمین جشنواره رسانه‌های لرستان منتشر شد

سهم 18 درصدی سی،ان،جی از سبد سوخت

دستگیری سارق دوچرخه در خرم آباد

راه اندازی وای فای عمومی شرکت مخابرات ایران در استان لرستان

رئیس و اعضای ستاد انتخابات لرستان معرفی شدند

سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای الیگودرز معرفی شد

استخدام 325 نفر تا پایان سال در دانشگاه علوم پزشکی لرستان

لزوم ارائه آموزشهای پیشگیری از عقرب گزیدگی و مواجه شدن با آن

دستگیری عامل تیراندازی در خرم‌آباد

جابجایی 373 هزار مسافر از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی لرستان

مرکز ناباروری دولتی عسلیان در خرم آباد راه اندازی می شود

شناسایی 150 نقطه مستعد حریق در مناطق گرمسیر لرستان

انجام طرح پایش تخم مرغ خوراکی در دامپزشکی لرستان

نیم نگاهی به نیمرخ

8000 زوج لرستانی در صف دریافت وام ازدواج هستند

توقیف کامیون حامل یک میلیون و 700 هزار نخ سیگار قاچاق در الیگودرز

18 پلاک از اراضی لرستان رفع تداخل شد

بیشه در مسیر جهانی شدن

جشنواره فرهنگی روستای بیشه خرم‌آباد برگزار می شود

پیگیری حل مشکلات ورزشکاران هیات جانبازان و معلولین استان هستیم

پایش و شناسایی 3 هزار انشعاب غیرمجاز در لرستان

اعزام 9 کاروان استان لرستان به سرزمین وحی

تقویت صندوق اعتباری در راستای حمایت از قاریان و حافظان قرآن

افتتاح چند طرح بهداشتی و درمانی در لرستان +فیلم

تحولات بی نظیر در بودجه فرهنگی 1402 / ابلاغ شاخص های ارتقای فرهنگی کشور برای اولین بار به استان ها

7 شهر دیار افلاکی ها با پرچم امام رضا (ع) متبرک می شوند

خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان لرستان از مرز 4 هزار تن گذشت

جشن های دهه کرامت استان در مراکز کانون لرستان

ثبت تصاویر کم سابقه حضور کل و بز وحشی در یکی از زیستگاهای پلدختر

توقیف محموله 85 تنی سوخت قاچاق در الیگودرز

تأکید قیاسیان بر تعامل دوجانبه ورزش و جوانان لرستان و آموزش و پرورش استان

مشترکین کم مصرف آب در لرستان تشویق می شوند

پرداخت هزینه فعالیت رفع سو تغذیه به 2500 کودک زیر 5 سال در لرستان

ممنوعیت ورود تورهای گردشگری به دریاچه گهر دورود تا 20 خرداد

هدف از اجرای برنامه سلامت گوش و شنوایی کاهش بار بیماری کم شنوایی است

دستگاه های اجرایی با عملکرد مثبت در مدیریت مصرف برق تشویق می شوند