آخرین مطالب

به بهانه 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی یادداشت

به بهانه 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی

  بزرگنمایی:
یادداشت: پیام عالیخانی چگنی /روزنامه نگار

پایگاه خبری تمدن لر-یادداشت: پیام عالیخانی چگنی /روزنامه نگار-روابط عمومی نهادی است که به جوامع نوین تعلق دارد و در روند پیدایش و رشد سازمان‌های نوین برای تسهیل ارتباط میان سازمان ها با محیط درونی و بیرونی، مخاطبان، گروه‌های تأثیرگذار و تأثیرپذیر از سازمان‌، افکار عمومی، رسانه‌ها و سازمان های دیگر ایجاد شده است. 

روابط عمومی با ایفای کارکردهای اطلاع‌رسانی و اطلاع‌یابی، ایجاد و حفظ ارتباطات دوسویه و تفاهم متقابل بین سازمان و مخاطبان و جلب اعتماد و مشارکت مخاطبان به سازمان، کمک به مدیریت برای همگام شدن با تغییرات محیطی، نزدیک کردن نگرش‌های مخاطبان با سازمان و متقابلاً نزدیک کردن اقدامات و نگرش‌های‌ سازمان با مخاطبان به پویایی و رشد و توسعه سازمان در محیط و در راه رسیدن به اهداف و استراتژی‌های آن کمک می‌کند.

اهل مطالعه، اهل فن و اهل علم، خوب می دانند که حرفه و هنر روابط عمومی، پر استرس و مستحق سختی کار است و با توجه به انتخاب روابط عمومی برای سال های متوالی به عنوان یکی از مشاغل پراسترس در دیگر کشورها، اکثرا روابط عمومی‌ها را در کنار مشاغلی همچون نظامی، خلبانی هواپیما، خبرنگاری و.‌.. جزء 10 شغل سخت و پراسترس می دانند که این نشان از سختی و دشواری این حرفه است.

کار کردن در انظار عمومی، ملاقات مستقیم با مردم، فکر کردن و تصمیم گرفتن در شرایط فشار و ریسک از جمله علت‌های انتخاب روابط عمومی به عنوان یک شغل استرس زا معرفی شده است اما بنده بعنوان فردی که سالها در عرصه خبرنگاری و روابط عمومی در دستگاه های دولتی و غیردولتی فعالیت داشته، برگزاری جلسات و مراسمات و همچنین کار رسانه ای که طی آن باید محتوا و نکات فنی بسیاری را رعایت کرد، به‌کارگیری اصول مدیریت زمان و نداشتن حد و مرز برای وظایف را به آن نیز اضافه می کنم.

آماده‌سازی پیام‌ها و متن سخنرانی‌ها و مقوله‌هایی نظیر: اطلاع، ارتباط، تعامل، اقناع، ترغیب و پاسخگویی به افراد بیرونی و متاسفانه همکاران درون سازمانی و همچنین تولید و حفظ تصویر مثبت از سازمان و بحث مخاطب شناسایی و شیوه درست رفتار و تعامل با آنان کارهای ساده‌ای نیستند که بتوان به راحتی از آن ها گذشت.

پنهان کردن نکات منفی با بزرگ جلوه دادن نکات مثبت نوعی تبلیغ پروپاگاندایی است و متأسفانه مورد انتظار بعضی مدیران بوده، امّا این امر در نهایت به ضدتبلیغ منجر و به خدشه‌دارشدن اعتماد و نگرش مردم و مخاطبان به آن سازمان می‌انجامد.

روابط عمومی ها، همیشه در ادارات و سازمان ها مظلوم واقع شده اند و برای جزئی ترین نیاز خود، وسایل مورد نیاز و مکان مورد نظر، وصول مطالبات صداوسیما و رسانه ها، نهادهای تبلیغاتی، هزینه تهیه برنامه های تبلیغی و...در درون سازمان بایستی ملتمسانه و عاجزانه تمنا و خواهش کنند و این وضع و نگرش همکاران درونی بیشتر به روح افراد شاغل در روابط عمومی ها لطمه می زند چرا وقتی که این نگرش ناصحیح را می بینند نامید و مایوس از کار کردن می شوند.

درد بسیار است، اما در پایان با تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به تمام فعالان این عرصه، امیدوارم در آینده شاهد توجه بیشتر مسوولان به وضع فعالان روابط عمومی و رسیدگی به انتظارات این قشر زحمت‌کش باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فعالیت کامل شعب بانک سپه منطقه لرستان در روز پنج‌شنبه مورخ 12 تیرماه 1404

حرکت میدانی آموزش و پرورش لرستان برای شناسایی ظرفیت‌ها و تقویت عدالت آموزشی

آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه FTTH مناطق آبشار ، بلوار بسیج و ادارات شهرستان الیگودرز

کشف سه هزار تن کالای احتکار شده در لرستان

فعالیت 3 هزار و 700 هیات مذهبی در لرستان

پرداخت وام ازدواج به 1614 جوان لرستانی

ممنوعیت برگزاری تورهای گردشگری در لرستان تا 20 تیرماه

اعزام گروه‌های جهادی لرستان به مناطق محروم در پویش «همدلی حسینی»

56 قبضه سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز در لرستان کشف شد

جمع‌آوری 106 دستگاه ماینر غیرمجاز در لرستان

توزیع 558 تن برنج و گوشت قرمز و سفید در بین هیئت‌های عزاداری لرستان

مهلت ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی مالیاتی تا 22 تیر تمدید شد

باند انتقال محموله مهمات جنگی در لرستان منهدم شد

آموزش فنی‌وحرفه‌ای زیرساخت کلیدی توانمندسازی نیروی کار است

از اهدای خون تا اهدای جان؛ 24 تن از شهدای اخیر لرستان اهداکننده خون بودند

پرداخت 99 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی‌های لرستان

سرپرست جدید روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان منصوب شد

روستاهای موس و گله یار شهرستان الیگودرز تحت‌ پوشش همراه قرار گرفت

معرفی ٢٠ نفر از عوامل آتش‌ زدن بقایای گیاهی در پلدختر به دستگاه‌ قضایی

70 درصد مخزن سدهای لرستان خالی است

شناسایی 97 تبعه غیرمجاز و معرفی 42 کارفرمای متخلف در لرستان

280 هزار خانوار لرستانی در دهک‌های اول تا سوم قرار دارند

انبار احتکار 25 تن برنج در پلدختر کشف شد

خبرنگاران لرستان در میدان جنگ رسانه‌ای حضوری شجاعانه و آگاهانه داشتند

پیام ابوطالب شفقت استاندار سابق لرستان در پی شکوه حضور لرستانی‌ها در تشییع پیکر شهدا

قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران شرکت های توزیع برق از شنبه

مکالمه نامحدود رایگان تلفن ثابت تا پایان تیر ماه

برخورد قاطع پلیس با اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی

پیکر 5 شهید مدافع وطن در خرم‌آباد تشییع شد

کشف یک بمب در خرم‌آباد /‌عامل وابسته به اسرائیل ‌دستگیر شد

شهادت 5 پاسدار در حمله اسرائیل به ‌لرستان + اسامی

ورزشکار لرستانی مدال آسیایی خود را به خانواده شهید امنیت تقدیم کرد

اعلام فعالیت پایگاه اهدای خون خرم‌آباد و بروجرد در روزهای تعطیل؛ دعوت عمومی برای اهدای زندگی

شهادت 3 نفر از نیروهای ارتش در جریان مقابله با تجاوز دشمن صهیونیستی

هرگونه ورود نظامی آمریکا با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

بیانیه سازمان‌های مردم‌نهاد لرستان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست