آخرین مطالب

حدود 2هزار تاریخ شفاهی والدین شهدا در لرستان ثبت و ضبط شده است فرهنگی

حدود 2هزار تاریخ شفاهی والدین شهدا در لرستان ثبت و ضبط شده است

  بزرگنمایی:

مدیرکل و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان: در طول سه ماه یک بیش از هزار و 900 مورد از خاطرات شهدا با 30 تیم مستند ساز ثبت و ضبط شده است.

به گزارش تمدن لر،حجت الاسلام والمسلمین دکتر هبت اله هاشمی، امروز(2خرداد)، در اولین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت که در سال جدید با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار شد، اظهارداشت: این ایام اوج قدرت نمایی مردم لُر در دوران دفاع مقدس است و مقام معظم رهبری در آن روزها در پیامی فرمودند: نبرد فرزندان لُر قبل از آنکه شنیدنی باشد، دیدنی است.
مدیرکل و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان افزود: در دوران دفاع مقدس در این ایام، ما در دو روز 295 نفر شهید دادیم، شهدایی همچون شهید میرشاکی، شهید شکارچی که همه فرمانده بودند.
وی با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر عنوان کرد: در روز آزادسازی خرمشهر نیز 169 شهید از استان لرستان به درجه رفع شهادت نائل آمدند.
حجت الاسلام والمسلمین هاشمی دهه کرامت را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: در دهه کرامت نیز 18 جوان ما در پادگان امام علی(ع) در یک ساعت شهید شدند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز ششمین جلسه شورای ترویج در حال برگزاری است که پنج جلسه در سال گذشته با حضور استاندار، معاونین و همه مجموعه برگزار شده است، گفت: شورای ترویج برای همه دستگاه ها است و به حکم استاندار همه دستگاه ها عضو شورای ترویج هستند.
مدیرکل و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به پیش رو بودن کنگره 6551 شهید استان لرستان، خاطرنشان کرد: نزدیک به 90 درصد برنامه ها عملی شده و تا اواخرشهریور و اوایل مهر کنگره با پنج پیش اجلاسیه، و دیداری با رهبر معظم انقلاب انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: تاکنون 265 جلسه و یادواره مربوط به کنگره در طول این یک سال برگزار شده است و در زمینه ثبت و ضبط تاریخ شفاهی خانواده شهدا نیز در طول سه ماه یک هزار و 900 مورد از  خاطرات شهدا با 30 تیم مستند ساز ثبت و ضبط ده است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر هاشمی بیان کرد: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فرقی بین نهادهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان نیست بلکه همه در حوزه ایثار و شهادت مشغول فعالیت هستند.
وی یادآور شد: به نیت هر شهید در سال گذشته سه نهال کاشته شده است که در مجموع 18 هزار درخت به نیابت شهدا کاشته شد.
مدیر کل و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به اینکه 170 شهید جاوید الاثر استان لرستان تا به امروز یادمان نداشتند، خاطرنشان کرد: دیروز(1خرداد) با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی یادمان 52 شهید شهر خرم آباد افتتاح شد و یادمان شهدای جاویدالاثر در همه شهرستان ها انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه شورای ترویج در شهرستان ها نیز با حضور فرمانداران برگزار می شود، اظهارکرد: پنج گلزار شهدا در استان لرستان امروز تبدیل به کانون فرهنگی شده و محل برگزاری مراسم رسمی هستند و در دیگر شهرستان ها نیز این اقدام در حال انجام است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر هاشمی بیان داشت: در استان لرستان یکدلی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جشن برداشت محصول در دیمزار‌های کشور و لرستان

مهلت شرکت در نخستین همایش «اشتراکات اقوام زاگرس‌نشین» تمدید شد

جلسه ساماندهی دریاچه گهر، نگین منطقه حفاظت شده اشترانکوه برگزار شد

نزاع دسته جمعی به خاطر اختلافات ملکی در دلفان به قتل منجر شد

کشت گیاهان دارویی در 1400 هکتار از اراضی کم بازده لرستان

بانوی تیرانداز لرستانی نفر دوم مسابقات جهانی شد

دستگاه قضا حامی "رعایت الزامات بهداشتی و سلامت محور" دامپزشکی

بیش از 5 هزار فرآورده از واحدهای تولیدی و عرضه بررسی و پایش شد

یادواره آبروی محله در شهرک بهرامی برگزار می شود

پلیس در حفظ و حراست و امنیت که پایه و اساس پیشرفت کشوراست نقش ممتازی دارد

گزارش تصویری از میزبانی مردم شهرستان ازنا از خدام و پرچم آستان خورشید

پیش‌بینی خرید 180 هزار تُن گندم آبی در قالب طرح کشت قراردادی در لرستان

«یک لیوان چای» در خرم‌آباد به روی صحنه می‌رود

راه بهبود وضع در حوزه اشتغال استان، آموزش مشاغل است

فراخوان دهمین جشنواره رسانه‌های لرستان منتشر شد

سهم 18 درصدی سی،ان،جی از سبد سوخت

دستگیری سارق دوچرخه در خرم آباد

راه اندازی وای فای عمومی شرکت مخابرات ایران در استان لرستان

رئیس و اعضای ستاد انتخابات لرستان معرفی شدند

سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای الیگودرز معرفی شد

استخدام 325 نفر تا پایان سال در دانشگاه علوم پزشکی لرستان

لزوم ارائه آموزشهای پیشگیری از عقرب گزیدگی و مواجه شدن با آن

دستگیری عامل تیراندازی در خرم‌آباد

جابجایی 373 هزار مسافر از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی لرستان

مرکز ناباروری دولتی عسلیان در خرم آباد راه اندازی می شود

شناسایی 150 نقطه مستعد حریق در مناطق گرمسیر لرستان

انجام طرح پایش تخم مرغ خوراکی در دامپزشکی لرستان

نیم نگاهی به نیمرخ

8000 زوج لرستانی در صف دریافت وام ازدواج هستند

توقیف کامیون حامل یک میلیون و 700 هزار نخ سیگار قاچاق در الیگودرز

18 پلاک از اراضی لرستان رفع تداخل شد

بیشه در مسیر جهانی شدن

جشنواره فرهنگی روستای بیشه خرم‌آباد برگزار می شود

پیگیری حل مشکلات ورزشکاران هیات جانبازان و معلولین استان هستیم

پایش و شناسایی 3 هزار انشعاب غیرمجاز در لرستان

اعزام 9 کاروان استان لرستان به سرزمین وحی

تقویت صندوق اعتباری در راستای حمایت از قاریان و حافظان قرآن

افتتاح چند طرح بهداشتی و درمانی در لرستان +فیلم

تحولات بی نظیر در بودجه فرهنگی 1402 / ابلاغ شاخص های ارتقای فرهنگی کشور برای اولین بار به استان ها

7 شهر دیار افلاکی ها با پرچم امام رضا (ع) متبرک می شوند

خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان لرستان از مرز 4 هزار تن گذشت

جشن های دهه کرامت استان در مراکز کانون لرستان

ثبت تصاویر کم سابقه حضور کل و بز وحشی در یکی از زیستگاهای پلدختر

توقیف محموله 85 تنی سوخت قاچاق در الیگودرز

تأکید قیاسیان بر تعامل دوجانبه ورزش و جوانان لرستان و آموزش و پرورش استان

مشترکین کم مصرف آب در لرستان تشویق می شوند

پرداخت هزینه فعالیت رفع سو تغذیه به 2500 کودک زیر 5 سال در لرستان

ممنوعیت ورود تورهای گردشگری به دریاچه گهر دورود تا 20 خرداد

هدف از اجرای برنامه سلامت گوش و شنوایی کاهش بار بیماری کم شنوایی است

دستگاه های اجرایی با عملکرد مثبت در مدیریت مصرف برق تشویق می شوند