آخرین مطالب

در راستای برنامه های قرارگاه محرومیت زدایی محقق شد؛

حضور 150 استاد و دانشجوی جهادی در بخش میربگ جنوبی دلفان اجتماعی

حضور 150 استاد و دانشجوی جهادی در بخش میربگ جنوبی دلفان

  بزرگنمایی:
یکی از مهم ترین برنامه های حوزه ی اجتماعی استانداری لرستان، قرارگاه محرومیت زدایی و مصوبات آن است.

یکی از مهم ترین برنامه های حوزه ی اجتماعی استانداری لرستان، قرارگاه محرومیت زدایی و مصوبات آن است.

به گزارش تمدن لر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان، قرارگاه محرومیت زدایی استانداری لرستان با دستور اکید استاندار از ابتدای دولت سیزدهم برنامه های خود را در راستای شناسایی و اولویت بندی مناطق محروم در اقصی نقاط استان آغاز کرده است.

شهرستان دلفان، دارای بیشترین تعداد روستا و جمعیت روستایی نسبت به حوزه ی شهری است و در این بین بخش میربگ جنوبی با دارا بودن 13 روستای تابعه یکی از محروم ترین مناطق این شهرستان و استان لرستان می باشد.

سرانجام و پس از دستورات و پیگیری های استاندار لرستان و سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مبنی بر در دستور کار قرار دادن این بخش در برنامه های قرارگاه محرومیت زدایی  این منطقه به عنوان منطقه ی هدف اعزامی گروه های جهادی قرار گرفت تا با اعزام 150 نفر از اساتید و دانشجویان جهادی از طرف بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خدماتی در حوزه های مختلف به مردم محروم این منطقه ارائه شود.

تفکر و عمل جهادی مسیر تحقق محرومیت زدایی است

مدیر کل امور اجتماعی استانداری لرستان و رئیس قرارگاه محرومیت زدایی استان، که در سومین روز از برپایی این اردوی جهادی در بخش میربگ جنوبی حضور پیدا کرد، برپایی این گونه برنامه ها ی جهادی را عامل عدالت خدمت به ویژه برای مناطق محروم برشمرد.
محمدکریم خورشیدوند با اشاره به این که تفکر و عمل جهادی مسیر تحقق محرومیت زدایی می باشد، از پیگیری مهم ترین مشکلات بخش میربگ جنوبی در 5 بخش خبر داد.

پیگیری بازبینی طرح هادی روستای محروم مهرعلی ططیان سر، از توابع میربگ جنوبی از طریق تماس با مدیرکل امور روستایی استانداری، توسعه و تخصیص اعتبار برای کارگاه خیاطی این روستا و راه اندازی کارگاه چرم دوزی برای بانوان این منطقه از طریق تماس با مدیر کل امور بانوان استانداری، پیگیری برقراری زیرساخت اینترنت در این منطقه از طریق تماس با مدیرکل زیرساخت های استان، تسطیح و بازسازی پیچ خطرناک جاده ی ورودی به بخش از طریق تماس و قول مساعد مدیر کل راهداری استان و استعدادیابی و توانمندسازی هنرجویان 13 روستای بخش میربگ با هماهنگی خانه فرهنگ و هنر استان مهم ترین مواردی بود که در اولین روز از برپایی این اردوی جهادی توسط مدیر کل امور اجتماعی استانداری لرستان پیگیری و اجرای آنها مصوب شد.

خورشیدوند همچنین از حمایت های استاندار لرستان و سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری برای انتخاب و اجرای برنامه ی جهادی در منطقه ی میربگ تشکر کرد.

وی برپایی این اردو و انتخاب بخش میربگ را از بین درخواست هایی از استان های سیستان، آذربایجان غربی، سمنان و کردستان، نتیجه ی درخواست ها و پیگیری ها در دانشگاه تهران برشمرد.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری لرستان از همراهی و کمک های فرماندار دلفان و بخشدار میربگ جنوبی و بسیج سازندگی استان تشکر کرد.

وی هم افزایی مدیران سازمان ها و دستگاه های مختلف را مسیری مناسب برای تحقق خدمات بهتر به ویژه در مناطق محروم شد.

شناسایی منطقه و پروژه های خدماتی از طرف اردوی جهادی تعریف شد

تیم جهادی، اعزامی از بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، پس از استقرار در بخش منطقه ی میربگ جنوبی در اولین اقدام روستاها و مناطق مختلف بخش را شناسایی وسرتیم ها پروژه های پیشنهادی مورد نظر را در هر قسمت تعریف کردند.

در این راستا در حوزه های سلامت، عمرانی، کارآفرینی، آموزش فرهنگی، هنری، دامپزشکی، کشاورزی و استعدادیابی خدمات متنوعی با حضور اساتید و دانشجویان جهادی دانشگاه تهران به مردم این منطقه ارائه می شود.

هدف از این خدمات علاوه بر رفع یکسری از انتظارات و نیازهای این بخش محروم، تشویق و آموزش جوانان به منظور ایجاد خود اشتغال با زمینه ی فنی، علمی و هنری می باشد.
این اردو به مدت 15 روز از یازدهم مردادماه تا بیست و پنجم همین ماه ادامه خواهد داشت.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پذیرش 109 دانش‌آموز زیر پوشش کمیته امداد لرستان در مدارس نمونه و استعدادهای درخشان

17 هزار میلیارد ریال برای تکمیل سد «زیبامحمد» خرم‌آباد نیاز است

کسب 9 رتبه برتر دانش‌آموزان لرستانی در مسابقات «پرسش مهر»

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود