آخرین مطالب

تشریح برنامه های دهه فرهنگی ترویج معارف نماز در لرستان فرهنگی

تشریح برنامه های دهه فرهنگی  ترویج معارف نماز در لرستان

  بزرگنمایی:
مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت استان لرستان در نشستی با خبرنگاران برنامه های دهه فرهنگی ترویج معارف نماز را تشریح کرد.

 مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت استان لرستان در نشستی با خبرنگاران برنامه های دهه فرهنگی  ترویج معارف نماز را تشریح کرد.

به گزارش تمدن لر، حجت‌الاسلام محمدجواد چراغی مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت استان لرستان، امروز، 23 مردادماه در آیین تجلیل از خبرنگاران فعال عرصه نماز و مهدویت که در سالن جلسات ستاد اقامه نماز استان برگزار شد، با اشاره به نام‌گذاری 21 تا 31 مردادماه به نام «دهه ترویج و توسعه معارف نماز» گفت: خبرنگاران در تمام امور به‌ویژه در حوزه فرهنگی نقش مهمی دارند و باید از ظرفیت خبرنگاران و رسانه‌ها برای ترویج معارف نماز و مهدویت استفاده کرد.

وی از اصحاب رسانه خواست ضمن ارائه راهکارهای مناسب برای ترویج فرهنگ و معارف نماز اگر در جایی ضعفهایی در زمینه نماز مشاهده میکنند آن را به ستاد اقامه منعکس کنند، چراکه ستاد اقامه نماز نیرو و امکانات کافی برای حضور در همه نقاط استان را ندارد و ممکن است نمازخانه یا مسجدی در نقطه‌ای باشد که نیازمند رسیدگی باشد، اما از دید ستاد اقامه نماز پنهان بماند.

چراغی با تأکید بر لزوم نشر معارف نماز و مهدویت در رسانه‌ها و اینکه در بحث نماز اولویت کاری ما نظارت و ارزیابی است، ادامه داد: در راستای ترویج نماز نشست‌هایی را در طول سال برای دانش‌آموزان، خانواده‌ها و مربیان و معلمان برگزار میکنیم و شیوه‌های دعوت به نماز را آموزش میدهیم.

مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت لرستان با بیان اینکه نماز موضوعی فراجناحی و دستوری الهی است که همه ما در ترویج معارف آن مسئولیت داریم، به گسترش فضای مجازی در بین نسل کودک و نوجوان و جوان اشاره کرد و گفت: با توجه به اقبال عمومی مردم به سمت فضای مجازی لازم است از این بستر برای ترویج معارف نماز و مهدویت استفاده شود که در این راستا تولید محتوای دیجیتال با موضوع نماز و مهدویت نیز در دستور کار ستاد اقامه نماز قرار دارد.

چراغی با بیان اینکه انتظار داریم همه دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، نهادها، مراکز آموزشی و فرهنگی با کمک رسانه‌ها، صدا و سیما، در استان زمینه معرفی بیشتر معارف نماز از جمله فلسفه، آثار، اسرار نماز و برگزاری کارگاه آموزشی را مورد توجه قرار دهند، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت ائمه جماعت ادارات و مساجد در راستای گسترش برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی در رابطه با نماز از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با تأکید بر اینکه باید فرهنگ اقامه نماز بین عموم جامعه به‌ویژه نسل جدید تبیین شود و آحاد مردم را با ابعاد، اسرار و آداب این عبادت بزرگ آشنا کرد، گفت: از جمله برنامه‌های ستاد اقامه نماز لرستان در دهه ترویج و توسعه معارف نماز میتوان به برگزاری کارگاه آموزشی تصحیح قرائت نماز، کارگاه آموزشی شیوه‌های دعوت به نماز، برگزاری مسابقه کتابخوانی، معرفی محصولات جدید انتشارات ستاد اقامه نماز و ایجاد نمایشگاه کتاب با هماهنگی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی، تقدیر از فعالان نماز، برگزاری جلسات و کارگاه‌های نماز و خانواده اشاره کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت لرستان در خاتمه بیان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی نماز و آسیب‌های اجتماعی، گفتمان دینی و پرسش و پاسخ نمازی توسط ائمه جماعت ادارات و مساجد از دیگر برنامه‌ها و فعالیت‌های ستاد اقامه نماز استان لرستان در این دهه فرهنگی است.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود

صدور سند کهن‌ترین اثر جهانی ایران؛ سندی رسمی به قدمت 63 هزار سال

کشف مواد خوراکی احتکار شده 30 میلیاردی در خرم‌آباد

هزار و 678 میلیارد در حساب بانکی دستگاه‌های لرستان رسوب کرده است