آخرین مطالب

ایجاد امکانات رفاهی برای کارکنان اولویت سازمان جهاد کشاورزی لرستان اجتماعی

ایجاد امکانات رفاهی برای کارکنان اولویت سازمان جهاد کشاورزی لرستان

  بزرگنمایی:
معاون مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه اولویت ما ایجاد امکانات رفاهی برای کارکنان سازمان است، گفت: درهمین راستا طرح اجرایی شدن گردشگری و رفاهی کارکنان سازمان جهاد کشاورزی لرستان در دستور کار قرار گرفته تا کارکنان بتوانند از امکانات تفریحی و رفاهی آن بهره‌مند شوند.

معاون مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه اولویت ما ایجاد امکانات رفاهی برای کارکنان سازمان است، گفت: درهمین راستا طرح اجرایی شدن گردشگری و رفاهی کارکنان سازمان جهاد کشاورزی لرستان در دستور کار قرار گرفته تا کارکنان بتوانند از امکانات تفریحی و رفاهی آن بهره‌مند شوند.

به گزارش تمدن لر، حوزه «معاونت مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی لرستان» در ارزیابی‌های کشوری به مقام نخست دست پیدا کرده است، که این در نوع خود دستاورد قابل توجهی است؛ تکمیل ساختمان اداری شهرستان دورود بعد از 20 سال، راه‌اندازی 57 خانه محیط زیست در مراکز جهاد کشاورزی، تجهیز نهایی فاز اول نیروگاه پنل‌های خورشیدی سازمان جهاد کشاورزی، پیگیری برای تامین منزل مسکونی کارکنان سازمان جهاد کشاورزی بخشی از کارهای انجام شده در حوزه معاونت مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی لرستان است که می‌توان مطرح کرد، به  بهانه مقام نخست معاونت مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی در ارزیابی‌های کشوری  با سید رضا نجفی‌زاده، معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی گپ و گفتی داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

حوزه معاونت مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی لرستان» در ارزیابی‌های کشوری به مقام نخست دست پیدا کرده است، به شاخص‌های این ارزیابی اشاره می‌کنید؟

معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی استان لرستان با کسب 2 هزار و 151 امتیاز به عنوان استان برتر در ارزیابی‌های سه ماهه اول سال جاری معرفی شده است.

در این آنالیزها تمام بخش‌های معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت که استان لرستان با اختلاف امتیاز 652 نسبت به استان دوم  و اختلاف امتیاز 807 نسبت به استان سوم، اختلاف امتیاز 1037 نسبت به استان چهارم و اختلاف امتیاز 1294 نسبت به استان پنجم ، با اقتدار به عنوان معاونت توسعه مدیریت و منابع برتر کشوری انتخاب و معرفی شد.

در مورد  عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی لرستان ظرف شش ماهه گذشته توضیح می‌دهید؟

تکمیل ساختمان اداری جهاد کشاورزی دورود پس از 20 سال رکود، از سر گرفته شد و طی بازدیدی که از ساختمان‌های اداری، واحدها و تاسیسات جهاد کشاورزی شهرستان دورود داشتیم، مسائل و مشکلات مختلف شهرستان اعم از زیرساخت‌ها، کمبودهای سخت افزاری، نرم افزاری و رفاهی کارکنان احصا شد.

با توجه به وضعیت نامطلوب ساختمان اداری جهاد کشاورزی شهرستان دورود مقرر شد، موضوع ساخت و تکمیل ساختمان اداری جدید که از اجرای اسکلت و فونداسیون آن 20 سال گذشته با سرعت تکمیل  و با قید فوریت، بخشی از نیازهای ضروری شهرستان مرتفع شود.

در خصوص راه اندازی خانه محیط زیست در مراکز جهاد کشاورزی، توضیح می‌دهید؟

ظرف شش ماهه گذشته 57 خانه محیط زیست در سطح مراکز جهاد کشاورزی استان راه اندازی شد که نوید بخش فصلی نو در ارتباط با مقوله محیط زیست است.

یکی از سیاست‌های دولت در حوزه محیط زیست، مردمی سازی است به طوری‌که محیط زیست توسط جوامع بومی مورد حفاظت و مدیریت قرار بگیرد.

نهادها، انجمن ها و سایر گروه های حامی محیط زیست خاستگاه اجتماعی و مدنی دارند و در جهت حفاظت از محیط زیست گام برمی‌دارند لذا ما وظیفه داریم که از این مشارکت مردمی حمایت کنیم.

در شرایط کنونی محیط زیست نیازمند کمک های همه جانبه مردمی و دستگاهای اداری است تا از تخریب این ظرفیت بزرگ خدادادی و مادی جلوگیری شود.

با توجه به محدودیت‌ها وموانع پیش‌روی مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان، لازم است که اداره کل محیط زیست نسبت به تامین برخی ملزومات و پشتیبانی‌های مادی و معنوی از خانه‌های محیط زیست اقدامات لازم را به عمل آورد.

اداره کل محیط زیست می‌تواند در هر یک از مراکز خدمات کشاورزی یک اتاق  را به کارشناسان محیط زیست اختصاص دهد و ضمن ایجاد امکانات و تجهیزات لازم زمینه استمرار آموزش‌های کارشناسان مرکز را که از ضروریات روند این کار است فراهم آورد، تا نیروهای جهادی درمراکز خدمات که خط مقدم چنین فرآیندی هستند با انگیزه بیشتری به ایفای نقش بپردازند.

سازمان جهاد کشاورزی در حوزه نصب پنل‌های خورشیدی، نیز اقداماتی انجام داده است، آیا در این زمینه اطلاعاتی دارید؟

نصب پنل‌های خورشیدی گامی مهمی در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است که در این راستا عملیات تکمیل و تجهیز نهایی فاز اول نیروگاه پنل‌های خورشیدی سازمان با حجم تولید 40 کیلو وات برق با اعتباری بالغ بر 1530 میلیون ریال به اتمام رسید.

که این مهم نتیجه تلاش، مُمارست و زحمات شبانه روزی همکاران مجموعه معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان است.

رفاه کارمندان در دستور کار قرار گرفت.

بدون تردید مهمترین رسالت ستاد مسکن، پیگیری امورات فنی و اجرایی در راستای تفاهم‌نامه مسکن فی مابین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی است، تا به نوعی از این طریق، خدمات ارزنده همه پرسنل خدوم بخش کشاورزی و دستگاه تابعه را ارج نهیم و زحمات شان را تکریم کنیم.

تلاش برای رضایت و امیدواری پرسنل باعث می شود وظایف خود را با توان بالاتری انجام‌دهند، در مقابل، وجود دغدغه‌ها و مشکلات مالی از جمله نبود مسکن برای کارکنان، بازدهی آنها را کاهش می‌دهد، چرا که کارمندان با وجود مشکلات خود، قطعاً قادر به حل مسائل دیگران نخواهند بود.

ظاهراً خودروهای جهاد کشاورزی لرستان به دستگاه GPS  مجهز شده است، استفاده از این دستگاه چه مزایایی دارد؟

در راستای کنترل و مدیریت بهینه ماشین آلات مجموعه، کار نصب ردیاب روی خودروهای سازمان آغاز شده است، مدیران نیاز به اطلاع دقیق از موقعیت مکانی راننده خودروها و میزان مسافت طی شده توسط خودروها دارند؛ با استفاده از ردیاب ماشین می‌توان گزارش‌های دقیقی از مسیرهای رفت‌وآمد خودروها، زمان شروع مأموریت، زمان رسیدن به مقصد و میزان توقف‌ خودروها کسب کرد.

پردازش این اطلاعات به مدیران ما کمک می‌کند تا بهره‌وری خودروها و کارکنان را افزایش دهند، برای مثال مدیر با پردازش اطلاعات به مسیرهای طولانی طی شده به‌وسیله خودروها پی می‌برد؛ در نتیجه با یک برنامه‌ریزی دقیق علاوه‌بر کوتاه شدن مسیر خودرو، بهره‌وری را افزایش می‌دهد.

استفاده از ردیاب‌ در خودروهای سازمانی مزایای بیشتری نسبت به کنترل کاغذی خودروها و راننده‌ها دارد که نمونه‌هایی از مزایای استفاده فناوری جی پی اس در خودروهای سازمانی، اطلاع از موقعیت جغرافیایی ماشین‌ها، کاهش هزینه های جانبی خودروهای سازمان، برنامه ریزی دقیق و منسجم برای به سر انجام رسیدن مأموریت کارکنان و موارد دیگر است.

از طرفی سیستم ردیاب، میزان امنیت خودرو را چند برابر افزایش داده و مالک خودرو را از سرقت احتمالی مطلع می‌سازد.

یکی از کارهای حوزه معاونت توسعه اجرای طرح گردشگری ویژه کارکنان جهادکشاورزی بود در خصوص این طرح توضیح می‌دهید؟

  اولویت ما ایجاد امکانات رفاهی برای کارکنان سازمان است، درهمین راستا طرح اجرایی شدن گردشگری و رفاهی کارکنان سازمان جهاد کشاورزی لرستان در دستور کار قرار گرفته تا کارکنان بتوانند از امکانات تفریحی و رفاهی آن بهره مند شوند.

برنامه ریزی طرح گردشگری مرکز خدمات کمالوند برای همکاران آغاز شده است که این پروژه با طراحی  و اجرا در سطح 12 هزار متر مربع صورت می‌گیرد و در قالب این طرح، فضاسازی برای درختکاری، فضای سبز، آلاچیق، امکانات رفاهی و تعبیه محلی برای برگزاری مراسمات جشن و تفرجگاه همکاران در نظر گرفته شده است.

با توجه به اینکه آرامش و رفاه رابطه مستقیم و موثری برعملکرد مطلوب کارکنان دارد، بنابراین در تلاش برای افزایش سطح رفاهی کارکنان جهاد کشاورزی هستیم؛ ضمن اینکه در حال حاضر نیز همکاران مجموعه معاونت توسعه سازمان، در حال ارائه خدماتی درزمینه‌های مختلف ورزشی ، فرهنگی و آموزشی هستند و کارکنان می توانند ازاین ظرفیت ها بهره‌مند شوند.

ارائه خدمات ورضایتمندی ازاولویت‌های کاری ماست و دراین راستا هیچ گونه کوتاهی نخواهیم کرد چون معتقد هستیم؛ نیروی انسانی عامل موثر و موتور محرک هرسازمان است بنابراین جهت انگیزه وافزایش بهره وری درروند کار کارکنان تلاش خواهیم کرد.

تعدادی از کارکنان سازمان جهاد کشاورزی به کربلا مشرف شدند، آیا سازمان هزینه این افراد را تقبل کرده است؟

به قید قرعه و با هزینه سازمان جهاد کشاورزی، تعداد 10 نفر از همکارانی که قصد شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی را داشتند و تاکنون مشرف به کربلای معلی نشده بودند به این سفر معنوی اعزام شدند.

این اقدام با هماهنگی ریاست محترم سازمان و حوزه نمایندگی ولی فقیه انجام شد و برگزیدگان در تاریخ 13 شهریور ماه به وسیله هواپیما به کربلا اعزام شدند؛ البته در ابتدا شرایط سفر برای پنج نفر فراهم شده بود که به دلیل استقبال کارکنان، این تعداد به دو برابر افزایش پیدا کرد.

در خصوص احکام افزایش حقوق پرسنل هم توضیح می‌دهید؟

برای اولین بار در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی لرستان، احکام افزایش حقوق پرسنل سازمان جهاد کشاورزی در فروردین ماه امسال صادر شد که به تبع آن واریزی‌های بعدی با ضریب افزایش سال 1402 انجام گرفت.

در اسفند ماه منتهی به 1402 نیز ضمن پرداخت 12 ماه اضافه کار و افزایش 3 تا 6 برابری سرانه اضافه کار هر فرد، رفاهیات و پاداش های خوبی به همکاران پرداخت شد ضمن اینکه در تعطیلات نوروز و آغاز طرح نورزی نیز بیش از 112 خانواده از همکاران در مهمانسراها و سایر محل‌های اقامتی سازمان اسکان داده شدند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

یاد معلمی که در بمباران دشمن، درس عشق و ایثار را جاودان کرد

معلمان، معماران توسعه انسانی و حلقه اتصال آموزش به تولید"

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری

بررسی نحوه اجرا و روش‌های تامین منابع مالی تفاهم نامه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و جهاد کشاورزی در دیوان محاسبات استان لرستان

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد لرستان معرفی شد

فراخوان اهدای خون در لرستان

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

فعالیت 14 حوزه علمیه خواهران در سطح استان لرستان /تحصیل یک هزار و 26 طلبه در این حوزه ها

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

یک لرستانی عضو هیات مدیره انتشارات علمی و فرهنگی تامین اجتماعی کشور شد

ایجاد شفافیت در اولویت برنامه های هئیت مدیره سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان لرستان

تلاش برای توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی لرستان

کشف 12 فقره سرقت در خرم‌آباد

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

نشست راهبردی در عالی‌ترین سطح؛ لرستان در آستانه جهش

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

17 تن شکر خارج از شبکه توزیع در بروجرد کشف شد

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

پرداخت بیش از 37 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد