آخرین مطالب

100 زندانی در خرم‌آباد توسط خیر لرستانی آزاد شدند اجتماعی

100 زندانی در خرم‌آباد توسط خیر لرستانی آزاد شدند

  بزرگنمایی:
طی مراسمی در سومین ماه مبارک رمضان یکصد زندانی جرائم مالی و غیر عمد توسط خیر نیک اندیش دکتر حاج علی دولتشاهی آزاد و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

به گزارش تمدن لر، این مراسم که با حضور عبدالمجید کشوری مدیرکل زندان های لرستان، حاج عزیزعلی نعمتی رئیس هیئت امنا مسجد حاج علی دولتشاهی،سرهنگ عباس دولتشاهی فرمانده سابق انتظامی، عباس رستمی حقوقدان و از وکلا برجسته، و برخی از مسئولان اداره کل زندانهای لرستان برگزار گردید.

عبدالمجید کشوری مدیرکل زندانهای لرستان ضمن خیر مقدم و تشکر ویژه از آزادی یکصد زندانی جرائم غیر عمد توسط خیر نیک اندیش دکتر علی دولتشاهی افزود: خداراشاکریم که امسال نیز همچون 4 سال گذشته با حضور گرم دکتر علی دولتشاهی این شخصیت برجسته و خیر فراملی یک بار دیگر شاهد آزادی 100 زندانی هستیم و این نشاندهنده تعصب، غیرت و حس انسان دوستی ایشان را می رساند که جای بسی تقدیر و تشکر را دارد.

کشوری افزود : قبل از برگزاری این مراسم شب گذشته در تماسی که با دکتر دولتشاهی جهت حضور در این مراسم را داشتم، ایشان اعلام داشت که برای کاری فوری به خارج از کشور سفر کرده اند ولی امروز با این حرکت بزرگ دیدیدم که دکتر علی دولتشاهی فکرشون و دلشون در لرستان هست که توسط این خیر بزرگ در زمان مدیریت بنده تاکنون بیش از 4 میلیارد تومان در کمک به آزادی زندانیان لرستان پرداخت کرده اند که این افتخاری ارزشمند برای لرستان و مردم آن میباشد.

مدیرکل زندان های لرستان بیان داشت: آزادی، رئفت اسلامی و بخشش و بخشیدن همواره در دین اسلام و قرآن کریم به آن اشارات زیادی شده است و دکتر دولتشاهی نیز دقیقا در راه انفاق اسلامی و آزادی همواره موجب سربلندی و خوشحالی عموم جامعه در سرتاسر ایران اسلامی و لرستان شده است که از ایشان در توسعه و ترویج این فرهنگ به عنوان یک الگوی ملی وخیر کشوری نام برده میشود.

کشوری گفت: اگر با دقت نگاه کنیم در هیچ جای دنیا و کشورهای حقوقی چنین اتفاقات بزرگی صورت نمیگیرد و بارها همان کشورهای دنیا از ما سوال میکنند که چگونه در یک جا 800 نفر در زندانی به سر میبرند ولی هیچگونه اتفاقی یا مشکلی پیش نمی آید و به یک باره چند صد نفر توسط افرادی خیر به آغوش گرم خانوادشان بازمیگردند؟ که جواب سوالشان همین اقدامات و کارهای عام المنغعه ای هست که توسط افرادی ارزشمند همانند دکتر علی دولتشاهی انجام میشود که خوشبختانه طی سالهای گذشته تاکنون 2 هزارو 750 زندانی بدهکار مالی با کمک دکتر علی دولتشاهی و دیگر ارگان ها و سازمان ها آزاد شده اند.

کشوری گفت: دکتر علی دولتشاهی یکی از سرمایه ها و خیرین عظیم کشوری در سطح دنیا میباشد که همواره با اقدامات خیرخواهانه خود موجب خوشحالی و آرامش دها هزار خانواده شده اند.

در این مراسم عزیز علی نعمتی نماینده تام الااختیار و رئیس هیئت امنا مسجد حاج علی دولتشاهی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و تقدیرو تشکر از دکتر علی دولتشاهی بابت آزادی یکصد زندانی بدهکار مالی، گفت: در ماهی هستیم که به ماه دعا، تقوا، و عمل صالح معروف هست که ائمه اطهار (ع) تاکیدات بسزایی بر استجابت دعا در این ماه مبارک داشته اند که جا دارد از جناب کشوری مدیرکل فعال زندانهای لرستان و دکتر علی دولتشاهی خیر نیک اندیش و خیر فراملی تقدیر و تشکر نمود چرا که موجبات خوشحالی و خرسندی یکصد خانواده منتظر را فراهم نمودند.

حاج عزبزعلی نعمتی به اقدامات خیرخواهانه دکتر علی دولتشاهی اشاره کرد و افزود:زبان از بیان عملکرد خیرخواهانه برادر عزیزم دکتر حاج علی دولتشاهی قاصر است ولی هرگاه به یاد دارم و میبینم از زیر دستورات امورات خیرخواهانه این شخصیت خیرخواه جهانی زمان کم می آوریم، چراکه دغدغه ایشان رفع مشکلات و گرفتاری های مردم از اولویت های اقدامات عام المنفعه وی هست.*

رئیس هیئت امنا مسجد حاج علی دولتشاهی گفت:طی سال های گذشته وقتی دکتر دولتشاهی با بنده در خصوص پیگیری و آزادی یک زندانی اعدامی در شهر سی سخت تماس گرفتند که مادر این پسر جوان در فیلمی از مردم خواسته بود که همین یک فرزند را دارند و پای چوبه دار هستند، آزاد شود، دکتر دولتشاهی با دیدن این خواسته و گریه های مادرانه خود را به کشور می رساند و ایشان را از اعدام نجات دادند،که اطرافیان این جوان میگفتند از سه سال گذشته ایشان تقوا و نماز شب پیشه کرده بودند، که خدا دکتر حاج علی دولتشاهی را به داد ایشان رساند، که این است معنای تقوا و عمل صالح و خدای بزرگ نظر خواهند کرد.

حاج نعمتی بیان داشت: دکتر حاج علی از جنس مردم هست و برای رضای خلق خدا از هیچ کوششی دریغ نمیکند، و هدفش توسعه و ترویج و فرهنگ سازی اقدامات خیرخواهانه در سطح جامعه هست و به عنوان الگویی نیک اندیش خوشبختانه از ثروت خدادادی خود در بین نیازمندان جامعه و اقشار مختلف مردم موجب سربلندی دیار افلاک در کشور شده است.

حاج نعمتی گفت: در همین راستا هماهنگونه که حضرت علی (ع) به عنوان الگوی رفتاری و انسانی مردانمان هست ، حضرت فاطمه زهرا س و زینب کبری س نیز به عنوان الگوی زنان و دختران جامعه معرفی شده اند که همسر دکتر علی دولتشاهی و ایشان هردو مانند دو دوست صمیمی اقدام به کارهای خیرخواهانه در سطح دنیا، کشور و استان میزنند و همین باعث الگوی رفتاری این دو در جامعه گردد.

حاج نمعتی افزود: دررهمین چند روز گذشته دکتر حاج علی دولتشاهی تعداد 10 آمبولانس مجهز سیستم روز درمانی، توزیعو اهدا 2 هزار کارت هدیه ده میلیون ریالی میان نیروهای خدماتی و پاکبانان شهرداری های لرستان و همچنین در این روز آزادی 100 زندانی جرائم غیر عمد را در سفر به لرستان انجام دادن و اینها نیز برگ زرینی دیگر در تاریخ ایشان اضافه گردید.

لازم به ذکر است در این مراسم لوح تقدیر و سپاس توسط کشوری مدیرکل زندانهای لرستان به حاج عزیز علی نعمتی نماینده دکتر علی دولتشاهی خطاب به ایشان اهدا گردید. و در یک مراسمی معنوی یکصد زندانی با اهدا گل توسط مسئولان حاضر در مراسم به آغوش گرم خانواده بدرقه شدند..*/خبرآنلاین



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تابستان زیر سایه 77 هزار مگاوات مصرف برق / با همکاری مردم می‌توانیم از تابستان داغ عبور کنیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب شد

ساماندهی فوری مشاغل مزاحم و ساخت‌وسازهای غیرمجاز

استفاده از 941 دستگاه ناوگان حمل‌ونقل برای جابه‌جایی زائران اربعین

نشست مدیرکل تأمین اجتماعی استان با کارفرمایان دو واحد تولیدی-صنعتی در بروجرد

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف