آخرین مطالب

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان در نشست با خبرنگاران مطرح کرد:

کسب رتبه دوم کشور در جذب اعتبارات ورزشی ورزشی

کسب رتبه دوم کشور در جذب اعتبارات ورزشی

  بزرگنمایی:
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش لرستان با بیان این‌که در جذب اعتبارات ورزشی رتبه دوم کشور را داریم، گفت: در بحث مطالعه ماده ۲۳ نیز اولین استانی بوده‌ایم که از این طریق ۳۸ میلیارد تومان اعتبار ورزشی جذب نموده‌ایم.

به گزارش تمدن لر؛ امین جمشیدی در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح برنامه‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان در 30 ماهه‌ی اخیر پرداخت و اظهار کرد: زیرساخت‌های ورزشی آموزش و پرورش کم‌تر از ورزش و جوانان نیست و ما تلاش می‌کنیم تمامی هیات‌های ورزشی بتوانند از این امکانات ورزشی استفاده نمایند.

وی افزود: در سال 1401 طرح شهید سلیمانی از سند تحول بنیادین که به زیرساخت‌های ورزشی اشاره دارد و مورد تاکید مقام معظم رهبری می‌باشد را با پنج موضوع محوری طراحی، ایجاد، بهینه‌سازی، تناسب سازی و تبدیل به احسن را پیگیری کرده‌ایم و توانستیم تحول عظیمی در حوزه‌ زیرساخت‌های ورزش دانش‌آموزی در استان ایجاد نماییم.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان با اشاره به این‌که 24 زمین ورزشی در سفر اول ریاست جمهوری به استان به صورت همزمان افتتاح شد، گفت: طرح شهید سلیمانی در قالب چمن مصنوعی، سالن چند منظوره تیپ 2 و چند طرح ورزشی دیگر و همچنین 14 کلاس درس تربیت بدنی برای استان در نظر گرفته شد که تمامی آن‌ها تکمیل و به فضای ورزشی دانش‌آموزی استان اضافه شدند.

جمشیدی به ایجاد پنج زمین‌ ساحلی در لرستان اشاره کرد و ادامه داد: هم‌چنین پنج سالن‌ سقف بلند با اعتبار 800 میلیون تومان برای استان طراحی شد که یک سوم اعتبارات آن از طریق وزارتخانه و دو سوم آن از ظرفیت داخلی استان از جمله برنامه و بودجه و خیرین حوزه ورزشی جذب گردید.

وی با بیان این‌که 29 زمین چمن مصنوعی در استان به بهره‌برداری رسیده است، افزود: پس از سفر وزیر آموزش و پرورش به استان تعداد زمین‌های چمن ورزشی به 73 مورد رسید، همچنین با اضافه شدن 12 طرح زمین ورزشی در رشته‌های مختلف جمعا 85 طرح زمین ورزشی در استان داریم که تاکنون 46 طرح از آن‌ها به بهره‌برداری رسیده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان با اشاره به افتتاح کلاس درس تربیت بدنی، گفت: نصب کف‌پوش هشت سالن ورزشی رو باز برای مدارس در نظر گرفته شد که سه مورد آن به بهره‌برداری رسید و مابقی تا پایان تابستان سالجاری به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: کانون تندرستی در مجموعه ورزشی شهید صالحی‌راد با رویکرد حرکات اصلاحی و سالن بدنسازی نوین نیز در این محموعه به بهره‌برداری رسیده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان گفت: سالن جلسات شهدای معلم و ایجاد زمینه مطلوب برای برگزاری کلاس‌های تئوری و نشست‌های خبری با صرف 400 میلیون تومان اعتبار نوسازی و تجهیز شد.

جمشیدی با اذعان بر این‌که زیرساخت‌های ورزشی آموزش و پرورش کم‌تر از ورزش و جوانان نیستند، گفت: متاسفانه در گذشته اعتباری برای نگهداری سالن‌های ورزشی تخصیص ندادند اما در دو سال اخیر یک میلیارد و 800 میلیون تومان از طریق وزارت آموزش و پرورش و معاونت تربیت بدنی براساس اولویت‌ها جهت تعمیر سالن‌های ورزشی به لرستان کمک شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان اضافه کرد: ایجاد سکوی وشو برای اولین بار در کشور در بخش دانش‌آموزی و اختصاص سالن ورزشی برای 4 رشته رزمی که بتوانیم از لحاظ زیرساخت‌های ورزشی و برگزاری مسابقات به ورزش و جوانان متکی نباشیم و برای میزبانی شرایط مطلوبی داشته باشیم از دیگر اقدامات این معاونت در حوزه ورزش دانش‌آموزی بوده است.

وی یادآور شد: تعویض صندلی و ایجاد جایگاه تماشاگران در دو سالن شهید توکل مصطفی‌زاده و یادگار امام با اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون تومان، ایجاد سالن تنیس، تجهیز سالن کشتی شهید عجمیان در مجموعه ورزشی الغدیر با دو تشک، ایجاد زورخانه در شهرستان ازنا نیز به اقدامات زیرساختی این حوزه اضافه شده است.

جمشیدی در ادامه به طرح شهید طغیانی از قهرمانان و دانش‌آموزان به نام ورزشی زورخانه‌ای و آغاز ورزش صبحگاهی در مدارس با ضرب و زنگ زورخانه‌ای اشاره کرد و گفت: یک خانه وزنه برداری بلا استفاده در مجموعه صالحی‌راد داشتیم که این سالن را به سالن ژیمناستیک تبدیل کردیم و امکانات آن را به جنوب شهر و به سالن شهید مصطفی خمینی انتقال دادیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان در زمینه ایجاد درآمد پایدار در ابن حوزه نیز گفت: برای درآمدزایی پایدار سه باب مغازه در مجموعه ورزشی الغدیر با اعتبار 600 میلیون تومان راه اندازی شد که ارزش افزوده آن‌ها در حال حاضر 15 میلیارد تومان است که درآمد حاصل از این مغازه‌ها صرف خرید تجهیزات ورزشی شده و به مناطق مختلف اهدا می‌شود.


وی با اشاره به این‌که 450 میلیون تومان برای سقف سالن کشتی هزینه شده است گفت: کف پوش سالن‌های بروجرد و نورآباد تعویض و به صورت مشارکتی در حوزه زیرساختی در طول 30 ماه انجام شده است.


جمشیدی توضیح داد: خوابگاه الغدیر بار دیگر به آموزش و پرورش برگردانده شد و 3 میلیارد تومان نیز برای تکمیل و تجهیز طبقه دوم آن هرینه شده است.

وی خاطر نشان کرد: 56 میلیارد تومان خارج از اعتبارات دولتی جذب کرده‌ایم که در تاریخ این دستگاه بی سابقه بوده که ابن اعتبارات از محل مطالعه ماده 23، اعتبارات در اختیار نمایندگان و درآمدهای حاصل از فروش نفت و گاز طبیعی بوده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان پیست تارتان برای برگزاری مسابقات دانش‌آموزی را یک نیاز دانست و گفت: اگر این امکان در اردوگاه آیت الله کمالوند خرم‌آباد فراهم شود آموزش و پرورش دیگر وابستگی به ورزش و جوانان نخواهد داشت.

جمشیدی تصریح کرد: در زمینه مسابقات ورزشی نیز تیم فوتسال فرهنگیان استان قهرمان کشور شد، هم‌چنین در سال 1401 و 1402 تعداد 9 دانش آموز لرستانی در رشته‌های دو و میدانی، بسکتبال، والیبال و تنیس روی میز به تیم ملی دعوت شده‌اند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

گزارش تصویری اجرای تعزیه هیئت اعظم لرستان

سمن‌ها؛ پل ارتباطی بین مردم و دولت در حل چالش‌های اجتماعی

نظارت 33 اکیپ بر نذورات مردمی در روزهای تاسوعا و عاشورا

فعالیت کامل شعب بانک سپه منطقه لرستان در روز پنج‌شنبه مورخ 12 تیرماه 1404

حرکت میدانی آموزش و پرورش لرستان برای شناسایی ظرفیت‌ها و تقویت عدالت آموزشی

آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه FTTH مناطق آبشار ، بلوار بسیج و ادارات شهرستان الیگودرز

کشف سه هزار تن کالای احتکار شده در لرستان

فعالیت 3 هزار و 700 هیات مذهبی در لرستان

پرداخت وام ازدواج به 1614 جوان لرستانی

ممنوعیت برگزاری تورهای گردشگری در لرستان تا 20 تیرماه

اعزام گروه‌های جهادی لرستان به مناطق محروم در پویش «همدلی حسینی»

56 قبضه سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز در لرستان کشف شد

جمع‌آوری 106 دستگاه ماینر غیرمجاز در لرستان

توزیع 558 تن برنج و گوشت قرمز و سفید در بین هیئت‌های عزاداری لرستان

مهلت ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی مالیاتی تا 22 تیر تمدید شد

باند انتقال محموله مهمات جنگی در لرستان منهدم شد

آموزش فنی‌وحرفه‌ای زیرساخت کلیدی توانمندسازی نیروی کار است

از اهدای خون تا اهدای جان؛ 24 تن از شهدای اخیر لرستان اهداکننده خون بودند

پرداخت 99 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی‌های لرستان

سرپرست جدید روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان منصوب شد

روستاهای موس و گله یار شهرستان الیگودرز تحت‌ پوشش همراه قرار گرفت

معرفی ٢٠ نفر از عوامل آتش‌ زدن بقایای گیاهی در پلدختر به دستگاه‌ قضایی

70 درصد مخزن سدهای لرستان خالی است

شناسایی 97 تبعه غیرمجاز و معرفی 42 کارفرمای متخلف در لرستان

280 هزار خانوار لرستانی در دهک‌های اول تا سوم قرار دارند

انبار احتکار 25 تن برنج در پلدختر کشف شد

خبرنگاران لرستان در میدان جنگ رسانه‌ای حضوری شجاعانه و آگاهانه داشتند

پیام ابوطالب شفقت استاندار سابق لرستان در پی شکوه حضور لرستانی‌ها در تشییع پیکر شهدا

قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران شرکت های توزیع برق از شنبه

مکالمه نامحدود رایگان تلفن ثابت تا پایان تیر ماه

برخورد قاطع پلیس با اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی

پیکر 5 شهید مدافع وطن در خرم‌آباد تشییع شد

کشف یک بمب در خرم‌آباد /‌عامل وابسته به اسرائیل ‌دستگیر شد

شهادت 5 پاسدار در حمله اسرائیل به ‌لرستان + اسامی

ورزشکار لرستانی مدال آسیایی خود را به خانواده شهید امنیت تقدیم کرد

اعلام فعالیت پایگاه اهدای خون خرم‌آباد و بروجرد در روزهای تعطیل؛ دعوت عمومی برای اهدای زندگی

شهادت 3 نفر از نیروهای ارتش در جریان مقابله با تجاوز دشمن صهیونیستی

هرگونه ورود نظامی آمریکا با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

بیانیه سازمان‌های مردم‌نهاد لرستان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌