بارش باران و لغزندگی جاده در لرستان
                    
                    
                         اجتماعی
                
                
                    
                        
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                            
 
                                
                             
                        
                        
                            
                     
                    رئیس پلیس راه استان از بارش باران در جاده ها خبر داد و از رانندگان خواست از عجله و شتاب پرهیز کنند.
 
                    
                        به گزارش تمدن لر،سرهنگ "محمدزارعی"  بیان داشت: هم اکنون در اکثر محورهای  باران در حال بارش است و در دیگر محورهای مواصلاتی نیز هوا ابری و مه آلود است و این موضوع باعث لغزندگی سطح محورها شده است.
 وی به رانندگان توصیه کرد: ضمن رعایت نکات ایمنی، از سالم بودن بخاری خودرو، برف پاکن ها، سیستم روشنایی و چراغ های مه شکن مطمئن و قبل از سفر از وضعیت راه ها مطلع شده و زمان سفر خود را مدیریت کرده و از هرگونه عجله و شتاب پرهیز کنند.
سرهنگ زارعی با اشاره به اینکه احتمال بارش برف در مناطق سردسیر و گردنه های خطرناک وجود دارد خاطر نشان کرد: به رانندگانی که قصد سفر در محورهای مواصلاتی استان لرستان را دارند اکیدا توصیه می شود زنجیر چرخ و تجهیزات لازم را همراه داشته باشند و حتی الامکان از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
 رئیس پلیس راه استان لرستان سرهنگ "محمدزارعی" در ادامه بیان کرد:سرعت مطمئنه سرعتی است که راننده با در نظر گرفتن شرایط خودرو و جاده طوری رانندگی می کند که بیشترین تسلط را برخودرو داشته باشد و در صورت وقوع حوادث ناگهانی بدون کم ترین خسارت خودرو را مهار می کند که بازهم توصیه می شود در شرایط بدآب و هوایی با سرعت مطمئنه و پرهیز از عجله و شتاب رانندگی کنید.