آخرین مطالب

مدیرکل کانون پرورش فکری لرستان مطرح کرد:

کانون پرورش فکری لرستان به دنبال نخبه پروری است فرهنگی

کانون پرورش فکری لرستان به دنبال نخبه پروری است

  بزرگنمایی:
در راستای توسعه فعالیت های علمی در حوزه کودکان و نوجوانان، تفاهم‌ نامه‌ی همکاری بین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان و پارک علم و فناوری استان به امضا رسید.

به گزارش تمدن لر؛ تفاهم‌نامه‌ای بین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پارک علم و فناوری استان لرستان به امضا رسید تا همکاری‌های مشترکی بین دو طرف برای توانمندسازی علمی کودکان و نوجوانان انجام گیرد.

این تفاهم‌نامه صبح روز سه شنبه22 آبان ماه 1403 به امضای رضاداوری مدیرکل کانون پرورش فکری استان و امین طاهری گراوند رییس پارک علم و فناوری لرستان رسید و دو طرف درزمینه فراهم آوردن زمینه گسترش فعالیت‌های علمی برای کودکان ونوجوانان توافق کردند.

معرفی پارک به کودکان، تولید اسباب بازی های علمی با همکاری پارک و کانون، برگزاری کلاس های علمی متنوع در کانون، توسعه مهارت های کودکان در زمینه های مختلف از جمله ریاضی، علوم زیستی وفناوری اطلاعات، پرورش و تقویت کنجکاوی کودکان و نوجوانان و تشویق آنان به پیگیری و یافتن پاسخ از طریق تحقیق و پژوهش، تعامل و فضا سازی مناسب کودکان و پرورش تفکر خلاق و تشویق آنان به پیگیری و یافتن پاسخ  از طریق جستجو کردن، کمک به تقویت حل مسئله و افزایش اعتماد به نفس درکودکان و نوجوانان و... ازجمله مباحثی بود که در نشست همکاری بین کانون پرورش فکری و پارک علم و فناوری در مورد آن بحث و تبادل قرارگرفت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان لرستان ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهم نامه همکاری گفت: به دنبال ارتقاء توان علمی کودکان ونوجوانان هستیم و دراین مسیر پارک علم و فناوری با در اختیار داشتن ظرفیت های مناسب می تواند به خوبی کانون را همراهی کند.

رضا داوری افزود: هدف ما نخبه پروری است و در مراکز کانون پرورش فکری به دنبال کشف استعداد کودکان ونوجوانان و شکوفایی آنها در زمینه های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی هستیم.

وی با بیان این نکته که توفیقات زیادی توسط اعضای نوجوان کانون لرستان درحوزه عملی به دست آمده است عنوان داشت: درسال جاری ویژه برنامه های مختلف علمی ازسوی اداره کل کانون و مراکزفرهنگی هنری اجرا شد که می توان به رصد بارش شهابی، گردش های علمی، برگزاری کارگاه های تخصصی، برپایی نمایشگاه توانمندی ها اعضای نوجوان و ابزار نجومی و... وکسب مقام های متعدد علمی مانند: مقام اول در «لیگ ربات انبار دار» در المپیک فناوری، ثبت گروه های نجوم کانون لرستان در پویش جست‌وجوی جهانی سیارک‌ها از سوی اتحادیه بین‌المللی نجوم و... اشاره کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان لرستان گفت: در سیزدهمین نمایشگاه هفته ترویج علم که درگنبد مینای تهران برگزارشد، مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و دستاوردهای خلاق و علمی شامل چکیده کارگاه‌های فعال علمی در مراکزکانون پرورش فکری سراسراستان و مرکز علوم ونجوم برای با شیوه‌های خلاق، ارائه شد.

درادامه این نشست طاهری گراوند رییس پارک علم و فناوری لرستان ضمن تقدیر از تلاش مدیرکل و مربیان کانون در زمینه های علمی گفت: کانون پرورش فکری یکی از مراکز خوب در امر آموزش به کودکان ونوجوانان و کشف استعداد و ایده های علمی است.

وی افزود: هزینه کردن برای کودکان ونوجوانان یک نوع سرمایه گذاری است کانون دارای ظرفیت بسیار بالایی دراجرای فعالیت های علمی برای تربیت قشر آینده ساز جامعه است و پارک علم و فناوری در جهت کسب مهارت و آشنایی با مشاغل تخصصی و فراهم کردن ملزومات آموزشی مرتبط و استفاده از ظرفیت های حمایتی پارک، همکاری خواهدکرد.

گراوند اضافه کرد: بازدید اعضای مراکز کانون از پارک فناوری، مشارکت دراجرای جشنواره های مختلف کانون، حمایت از ارائه ایده های جدی، استعدادیابی کودکان و نوجوانان وتشویق به فراگیری  علم و... از دیگر موارد همکاری با کانون پرورش فکری است.

رییس پارک علم و فناوری لرستان عنوان داشت: آشنایی با فناوری های نوین ازطریق ارائه تجهیزات نوین و کاربردی و جذاب برای کودکان و نوجوانان، معرفی مدرسین جهت برگزاری کارگاه های آموزشی و... از دیگر مواردی است که بعداز امضای این تفاهم نامه اجرا خواهدشد.

در بخش بعدی این نشست تفاهم‌نامه‌ی همکاری بین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پارک علم و فناوری استان لرستان به امضا رسید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان