آخرین مطالب

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درسپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان

بصیرت و آگاهی از مهم‌ترین ابزار مقابله با دشمنان است اجتماعی

بصیرت و آگاهی از مهم‌ترین ابزار مقابله با دشمنان است

  بزرگنمایی:
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درسپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: باید از حوادث درس و عبرت گرفت و امروز دشمن هویت انقلاب، فرهنگ و اعتقادات و مبانی دینی را مورد هجمه قرار داده است بنابراین مردم باید با تقویت بصیرت نسبت به هجمه‌های دشمنان به خوبی آگاه باشند که بصیرت، آگاهی و دشمن‌ستیزی مهم‌ترین ابزار مقابله با دشمنان است.

 به گزارش تمدن لر،  به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی درویشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در  سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، روز گذشته،11 دی‌ماه، در آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی که در حسینیه ثارالله مسجد امیرالمومنین(ع) شهرستان پلدختر  برگزار شد، ضمن  گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: جنگ اراده‌ها تعیین‌کننده سرنوشت منازعات است و جمهوری اسلامی نشان داد که مستحکم است.

وی تصریح کرد: شهید سلیمانی حقیقت دین را با وجه درست به مردم منتقل کرد و نقش کلیدی در محور مقاومت داشت و داعش را در منطقه سرکوب و این بلا را دفع کرد و توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را ناکام گذاشت.

درویشی مهم‌ترین دستاورد شهید سلیمانی را کار و خدمت به ملت‌ها و دولت‌های منطقه دانست و افزود: حاج قاسم در نوع خود بی‌نظیر بود، جبهه مقاومت، را تشکیل داد و تهدید داعش را دفع کرد و آنها را از مرزهای جغرافیایی ایران و زمین‌گیر کرد در حالی که  تروریست‌های تکفیری در عراق و سوریه بودند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در  سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با بیان اینکه تاریخ انقلاب با گذشت چهار دهه طوفان‌ها، بحران‌ها و فتنه‌های متعددی را پشت سرگذاشته است، تصریح کرد: ملت ایران توانست با تکیه بر رهبری داهیانه و حضور در صحنه از بحران‌ها، حوادث و گردنه‌های سخت عبور کند و این امر موجب انسجام بیشتر در محور مقاومت شد.

وی اضافه کرد: عدم ترس و هراس از طوفان حوادث و بحران‌ها از ویژگی‌های انسان‌های مؤمن، انقلابی است و امروز جبهه حق روشن، شفاف، معلوم و مشخص است در  فتنه‌ها که اتفاق افتاد مردم مقتدرانه از رهبری و انقلاب اسلامی حمایت کردند.

درویشی گریزی به حرکت انقلاب و جبهه مقاومت زد و افزود: شهادت فرماندهان، سرداران و مجاهدان حماس، حزب‌الله و انصارالله و جمهوری اسلامی متوقف نخواهد شد و خون این شهیدان جان تازه‌ای در رگ‌های جبهه مقاومت تزریق خواهند کرد همان‌گونه که مکتب سیدحسن نصرالله و حاج قاسم در عالم گسترش و نهادینه شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در  سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: ما با جنگ تمام عیار دشمن درگیر هستیم در این جنگ حرف اول را اراده و ایمان می‌زند و شکست زمانی است که اگر اراده و ایمان ملتی سلب شود سرنوشت سوریه پیش روی او است.

وی جنگ غزه را  جنگ اراده‌ها دانست و افزود: دشمن سعی کرد که اراده‌ها را بشکند اما نتوانست، غزه به ما آموخت که شهادت شکست نیست اما اگر اراده‌ها شکسته شود شکست قطعی است.

درویشی با بیان اینکه شهیدسلیمانی دست پرورده انقلاب و امامین انقلاب بود، یادآور شد: سردار دل‌ها همواره خود را با افتخار سرباز ولایت و وطن می‌دانست و الگوی مقاومت، ایثار، شجاعت، ایستادگی و مبارزه در برابر دشمنان و زورگویان عالم و آمریکای جنایتکار بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در  سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اینکه شهادت حاج قاسم به محور مقاومت انسجام بخشید، گفت: اتحاد و عزم  ملت‌ها و گروه‌های مبارز و انقلابی در تداوم مجاهدت‌ها در برابر در رژیم صهیونیستی مستحکم کرد که امروز خاری در چشم دشمنان شده است.

وی حضور هوشمندانه و مقتدرانه و با بصیرت مردم در صحنه را عامل شکست فتنه 88 دانست و اظهار کرد: ملت موقعیت‌شناس ایران همراه با معرفت دینی، اسلامی و انقلابی در 9 دی سال 1388 بصیرت خود را به نمایش گذاشتند و مشت محکمی بر دهان فتنه‌گران و یاوه‌گویان زدند و‌ در این روز بود که طومار فتنه‌گران در هم پیچیده شد و مردم حمایت تمام قد و همه جانبه خود را از نظام و ولایت فقیه اعلام کردند.

درویشی اظهار کرد: باید از حوادث درس و عبرت گرفت، و امروز دشمنان هویت انقلاب، فرهنگ و اعتقادات و مبانی دینی را مورد هجمه قرارداده است بنابراین مردم باید با تقویت بصیرت نسبت به هجمه‌های دشمنان به خوبی آگاه باشند که بصیرت، آگاهی و دشمن‌ستیزی مهم‌ترین ابزار مقابله با دشمنان است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

2 هنرستان فنی و حرفه‌ای در خرم‌آباد راه‌اندازی می‌شود

شفافیت، پیشگیری و اصلاح فرآیندها کلید کاهش مشکلات حقوقی و حفظ بیت‌المال است

کاهش یک متری آبهای زیرزمینی در لرستان

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شعر سراسری شعر بوتراب

معدوم‌سازی 600 کیلوگرم گوشت قرمز بدون تاریخ در بروجرد

فراخوان انتخاب مراکز خرید گندم و دانه های روغنی سال 1405

آموزش، در دورترین نقاط، می‌تواند پلی باشد میان آرزوهای کوچک و آینده‌ای بزرگ+فیلم

1900 تن شن و نمک برای برفروبی جاده‌های لرستان مصرف شد

اجرای طرح «یسنا» برای حمایت از مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار

طرح جامع شهر کوهدشت پس از 12 سال تصویب شد

آغاز واکسیناسیون رایگان دام‌های عشایری در لرستان

اخذ گواهی سامانه «سماب» در سه‌ماه سوم سال 1404 توسط شرکت مادرتخصصی توانیر و همه شرکتهای زیرمجموعه

دستگیری کلاهبرداری که از سادگی سالمندان سوءاستفاده می‌کرد

17 عامل اصلی اغتشاشات در لرستان دستگیر شدند

توزیع 1725 تن مرغ در بازار مصرف لرستان

پیشرفت 40 درصدی تقاطع شهدای اقتدار خرم‌‌آباد

محکومیت قاچاقچی لوازم الکتریکی در لرستان

اختصاص دستگاه آنژیوگرافی به بروجرد/ تکمیل فوری پروژه‌های درمانی بادستور وزیر بهداشت

29 عامل اغتشاش و تخریب اماکن عمومی در لرستان دستگیر شدند

زیرسازی و آسفالت 192 کیلومتر از راه‌های روستایی لرستان

لرستان میزبان مسابقات کشوری فوتسال کارکنان مخابرات

300 تن روغن خوراکی در راه بازار لرستان

ذخیره سازی و تأمین کالاهای اساسی در لرستان

تمام مدارس لرستان در دهه فجر فعالیت‌های خاص خود را خواهند داشت

ضرب‌الاجل استاندار برای انتقال حساب بانکی پتروشیمی و صنایع لرستان به استان

جزییات خسارت 40 میلیارد تومانی آشوبگران به اموال عمومی در خرم‌آباد

«میثم محتشم‌آرا» سکاندار اداره‌کل ارشاد لرستان شد

4 عامل تخریب و آتش‌سوزی بانک و فروشگاه در کوهدشت دستگیر شدند

9 لیدر و عامل اصلی اغتشاشات در لرستان دستگیر شدند

پلیس لرستان شمار دستگیری‌ عوامل ناامنی‌های اخیر را 100 نفر اعلام کرد

پیکر چهار شهید امنیت در لرستان تشییع می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 6 هزار فروشگاه لرستان

اقدامات هدفمند اداره مبارزه فرار مالیاتی لرستان در صیانت از حقوق مودیان

جهش کم‌سابقه آبفا لرستان با جذب موفق اعتبارات ملی

بخشودگی ویژه جرائم مالیاتی در لرستان

پرداخت بیش از 6 هزار و 225 میلیارد ریال عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و امور عشایر لرستان در نه‌ماهه 1404

درخشش ملی قاری لرستانی در هفدهمین دوره ارتقای قاریان ممتاز کشور

سپاه لرستان: دوره مماشات با عوامل آشوب‌ها به پایان رسیده است

جریمه 29 میلیارد ریالی فروش برنج خارج از ضوابط دولتی در خرم‌آباد

یافته‌های جدید از فلک‌الافلاک/ خرم‌آباد، فراتر از نخستین سکونتگاه‌های روستایی بشر

ویدیو/روز پدر بر پدران خط مقدم صرفه‌جویی گاز و برق مبارک باد

پل پیوند خرم‌آباد؛ نماد توسعه گردشگری و همدلی مدیریت شهری

پل پیوند؛ محصول همفکری و تلاش جمعی مدیریت شهری خرم‌آباد

پل «پیوند»؛ آغاز معاصرسازی مجموعه کیو پس از نیم‌قرن

بیانیه سازمان بسیج رسانه لرستان در خصوص سخنان وقیحانه و مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور آمریکا

سکوت روابط عمومی‌ها در بحران واگذاری روایت به دشمن است

هشدار دادستان خرم آباد به هر گونه حضور در تجمعات غیر قانونی

کشته‌شدن 3 نفر از عوامل حمله به مقر انتظامی ازنا

اُ مثل پدربُزُرگ و مادربُزُرگ بهترین و زیباترین نعمت در این دنیا

بهره‌برداری از نخستین بازارچه میوه‌وتره‌بار در خرم‌آباد +تصاویر