آخرین مطالب

اجرای بیش از 250 برنامه فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان در دهه فجر فرهنگی

اجرای بیش از 250 برنامه فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان در دهه فجر

  بزرگنمایی:
مدیرکل کانون پرورش فکری لرستان و مسئول کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر استان از اجرای بیش ۲۵۰ برنامه فرهنگی، هنری، ادبی و علمی با شعار « رویای من، ایران در قله» در طی دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش تمدن لر،رضا داوری مدیرکل کانون لرستان در رابطه با برنامه‌های کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر اظهار داشت: پس از برگزاری جلسات مختلف با موضوع دهه فجر، برنامه‌های کانون با شعار « رویای من، ایران در قله» »جمع‌بندی و نهایی شدند.
مسئول کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجراستان اضافه کرد: برای دهه فجر امسال بیش از250 برنامه، ویژه کودکان و نوجوانان سراسر استان پیش‌بینی شده است که، در ایام ا... دهه مبارک فجر درسطح استان برگزار خواهند شد.
داوری به فضاسازی متناسب با ایام دهه مبارک فجر، چاپ و نصب بنر کمیته کودک ونوجوان اشاره کرد و بیان داشت: تجدید میثاق با شهدای گمنام در همه شهرستان‌های استان، برگزاری مسابقه‌های مختلف ویژه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ساخت پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، ساخت کارت پستال با موضوع انقلاب و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و کارگاه‌های هنری هنری شامل (نقاشی، سفالگری، کتیبه‌سازی و خوشنویسی)، برگزاری مسابقه‌های ادبی شامل( مشاعره، دلنوشته – شعر و داستان )، اجرای نمایش‌های شاد و موزیکال و جشن‌های شادی با موضوع: پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه وجلسات نقد و بررسی کتاب‌های با موضوع پیروزی انقلاب اسلامی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با ادبیات انقلاب، نشست‌های گفتمان‌های فرهنگی و تبیینی، برگزاری جلسات خاطره گویی با موضوع پیروزی انقلاب، برگزاری مسابقات و پویش‌های مختلف و... برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به هم زمانی ایام دهه فجربا اعیاد شعبانیه تصریح کرد: دربرنامه‌ریزی امسال سعی شده است تا با نگاه خانواده محوری، اجرای برنامه‌ها با حضور فرزندان و والدین با استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای هرچه باشکوه‌تر شدن جشن‌های انقلاب استفاده شود.
مسئول کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجراستان گفت: جشن بزرگ بادبادک‌ها به منظور ایجاد فضایی شاد و مفرح برای کودکان ونوجوانان و خانواده در شهرستان‌های خرم آباد، الیگودرز و بروجرد اجرا می‌شود همچنین گردهمایی مادران و دختران باحضور شورا‌های خانواده و نوجوانان مرکز، مشارکت حلقه‌های میانی در شهرستان پلدختر برگزار خواهدشد.
داوری به اعزام کاروان فجرکانون پرورش فکری لرستان اشاره کرد و عنوان داشت: این کاروان با هدف ایجاد عدالت فرهنگی و اجتماعی و ارائه خدمات به مناطق کم برخوردار و روستا‌ها با حضور کتابخانه‌های سیار کانون استان و مربیان و کارشناسان خدمات فرهنگی و هنری را ارائه می‌دهند.
مدیرکل کانون لرستان بیان داشت: قصه گویی داستان‌ها و خاطرات پیروزی انقلاب اسلامی توسط مربیان کانون و اعضای کودک و نوجوان، برپایی نمایشگاه کتاب و عکس‌های انقلابی، پخش فیلم‌های انقلابی درطول ایام مبارک دهه فجر، دعوت از مدارس واجرای برنامه‌های مختلف در همه‌ی مراکز، اجرای بازی‌های بومی و محلی و برگزاری مسابقه‌های شاد نیز در طول دهه فجر اجرا می‌شوند.
مسئول کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجراستان در پایان تصریح کرد: در روز راهپیمایی یوم الله 22 نیز بهمن‌ایستگاه فرهنگی هنری در مسیر راهپیمایی در خرم آباد و سایر شهرستان‌ها برپا می‌شود و خدمات متعدد فرهنگی وهنری به کودکان و نوجوانان ارائه خواهد شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود

ویدیو| تقطیع سخنان وزیر نیرو در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در فضای مجازی

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان