آخرین مطالب

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد اجتماعی

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

  بزرگنمایی:
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: ۶۶۰ میلیارد ریال طی سال گذشته جهت درمان بیماران صعب العلاج در این استان هزینه شد.

به گزارش تمدن لر، محسن اسدبیگی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: لرستان طی سه سال گذشته رتبه برتر پرداخت هزینه درمان به بیماران خاص و صعب العلاج را کسب کرده است.

وی افزود: سال 1401 در حوزه بیماران صعب العلاج حدود 16 هزار نفر در این استان نشاندار و 50 میلیارد ریال به آنان پرداخت و سال 1402 نیز 28 هزار و 500 نفر نشان دار و مبلغ 290 میلیارد ریال پرداخت شد.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان یادآور شد: سال گذشته نیز 31 هزار نفر نشان دار و مبلغ 660 میلیارد ریال در این زمینه هزینه شده است.

اسدبیگی تاکید کرد: از ابتدای شروع طرح صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در آبان 1401 تاکنون 31 هزار نفر بیمه شده در قالب 74 نوع بیماری در سامانه نسخه الکترونیک نشان دارو چهار هزار و 980 پرونده نیز در قالب 107 بیماری مشمول صندوق رسیدگی شده است.

وی ادامه داد: 660 میلیارد ریال سال گذشته بابت خدمات سرپایی و بستری و همچنین پرونده های خشارت و خارج از ضوابط صندوق بیماری خاص و صعب العلاج توسط اداره کل پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان تاکید کرد: در این راستا از ابتدای سال 1403 تا پایان آذرماه 545 بیمه شده در قالب 74 نوع بیماری در سامانه نسخه الکترونیک نشان دار؛ یک هزار و 261 پرونده در قالب 107 بیماری مشمول صندوق رسیدگی و مبلغ 204 میلیارد و 909 میلیون ریال بابت خدمات سرپایی و بستری و همچنین پرونده های خسارت و خارج از ضوابط صندوق بیماری خاص و صعب العلاج توسط اداره کل پرداخت شده است.

اسدبیگی با اشاره به اینکه تعداد مراجعیت سرپایی بیمه سلامت طی سال گذشته بیش از هفت میلیون نفر بوده است، گفت: این مدت 2 میلیون 403 هزار و 276ویزیت الکترونیک و 2 میلیون و 580 هزار و 839 خدمت الکترونیک (آزمایش؛ دارو؛ تصویربرداریو فیزیوتراپی؛ توانبخشی؛ خدمت در مطب پزشکو خدمت در مطب دندانپزشک ) توسط پزشکان تجویز و رسیدگی شده است.

وی اضافه کرد: ضریب نفوذ بیمه ای در لرستان 73 درصد است که معادل یک میلیون و 295 هزار نفر از کل جمعیت استان است و در صندوق روستاییان 680 هزار نفر ؛ صندوق بیمه سلامت همگانی 385 هزار نفر؛ صندوق کارکنان دولت 126 هزار نفر و سایر اقشار 104 هزار نفر از خدمات این سازمان بهره مند هستند.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه تعداد کل بیمه شدگان رایگان از دهک یک تا پنج در 2 صندوق سلامت همگانی و روستاییان 790 هزار و 408 نفر است؛ ادامه داد: 75 درصد از جمعیت کل 2 صندوق یک میلیون و 65 هزار نفر است.

اسدبیگی ادامه داد: جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت لرستان از یک میلیون و 80 هزار نفر سال 1402 به یک میلیون 295 هزار نفر در سال گذشته افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: طی سال گذشته مبلغ پنج هزار و 639 میلیارد و 670 میلیون ریال به بیمارستان های دولتی و غیر دولتی در حوزه درمان؛ بهداشت و دارو ( سهم سازمان) دانشگاهی تا شهریور ماه؛ بیمارستان خصوصی و غیردولتی دانشگاهی تا مهر ماه و خدمات پرستاری دولتی دانشگاهی تا مرداد ماه؛ خدمات پرستاری غیر دولتی دانشگاهی تا شهریورماه و مبلغ یک هزار و 851 میلیارد و 800 میلیون ریال به سطح یک روستایی پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به اینکه تعداد موسسات طرف قرارداد در سال 1402 از یک هزار و 50 موسسه به یک هزار و 191 موسسه طی سال گذشته افزایش داشته است؛ گفت: طی سال گذشته تعدا موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در استان افزایش 100 درصد داشته است.

اسدبیگی افزود: 165 هزار پرونده بیمارستانی نیز تا پایان آبان ماه پذیرش و رسیدگی شده و در مجموع مبلغ پنج هزار و 277 میلیارد و 391 میلیون ریال بابت صورتحساب این پرونده ها به اداره امور مالی ارسال شده است.

وی اظهار داشت: میانگین اقلام دارویی تجویزی در استان برابر با میانگین کشوری و میانگین اقلام دارویی تحویلی استان پایین تر از میانگین کشوری است.

اسدبیگی ادامه داد: با همکاری بیمه سلامت ؛ موسسه ملی مرهم و دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین سلامت استان طی سال گذشته تعداد 92 بیمار نادر به مبلغ پنج میلیارد و 50 میلیون ریال تحت درمان قرار گرفتند و در راستای تفاهم نامه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تعداد 100 بیمار سرطانی جهت درمان معرفی شد.

وی با بیان اینکه جهت مساعدت و کمک های مالی تعداد 50 بیمار به مبلغ 600 میلیون ریال به خیرین معرفی شد؛ عنوان کرد: همچنین 15 نفر به بانک دریافت تسهیلات درمانی به مبلغ چهار میلیارد و 500 میلیون ریال معرفی شدند.

130 میلیارد ریال جهت درمان زوج های نابارور در لرستان هزینه شد

اسدبیگی ادامه داد: در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت یک هزار و 834 زوج نابارور در استان نشان دار شدند و از خدمات بیمه سلامت بهره مند می شوند که تاکنون بیش از 130 میلیارد ریال در این حوزه جهت خدمات سرپایی؛ خسارت متفرقه؛ هزینه 2 مرکز طرف قرار داد شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حوزه توانبخشی 34 مرکز طرف قرارداد در استان وجود دارد که 59کد خدمتی در این حوزه ارایه می شود و طی سال گذشته 150 میلیارد ریال برای خدمات حوزه توانبخشی( کاردرمانی؛ شنوایی سنجی؛ ارتوپدی فنی؛ گفتار درمانی و بینایی سنجی ) پرداخت شده است.

وی افزود: در راستای پروژه های ساختمان اداری نیز طی سال گذشته سه ساختمان شهرستان چگنی با مساحت 235 متر مربع؛ شهرستان ازنا با 427 متر مربع و شهرستان دلفان با مساحت 438 متر مربع افتتاح شد و اعتبار جذب شده برای اجرای این طرح ها 170 میلیارد ریال بوده است.

اسدبیگی اظهار داشت: در قالب طرح نظام ارجاع شهری از شهریور ماه 1400 با هدف ویزیت و درمان اولیه و نسخه نویسی از طریق نظام سطح بندی خدمات و الزام در رعایت نظام ارجاع؛ شناسایی؛ نشان دار نمودن بیماران در سامانه نسخه نویسی الکترونیک و ارایه خدمات مراقبتی( آموزش؛ پیشگیری؛ارایه مراقبت های سلامت و غربالگری) در خصوص 2 بیماری غیرواگیر دیابت و پرفشاری خون براساس پروتکل های اعلامی وزارت بهداشت است و کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان در کل استان به اجرا درآمده است.

وی ادامه داد: در این راستا 138 هزار نفر به 112 پزشک خانواده شهری منتسب شد و ماهانه 11 میلیارد ریال و 745 میلیون ریال به پزشکان همکار این طرح پرداخت می شود.\

یک هزار و 150 میلیارد ریال از صندوق روستایی جهت اجرای طرح نظام ارجاع روستایی هزینه شد

مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: طرح نظام ارجاع روستایی از ابتدای سال 84 در مناطق روستایی و شهری زیر20 هزار نفر در این استان آغاز شد و هم اکنون استقرار فرآیند ارجاع الکترونیک با قابلیت ثبت و دریافت ارجاع و بازخورد در کل فرآیند از سطح یک تا سه در 120 مرکز جامع سلامت روستایی در استان در حال اجرا است .

اسدبیگی اظهار داشت: در این طرح 169 پزشک خانواده و 150 ماما؛ 34 داندانپزشک مشغول به کارهستند و خدمات دارویی از طریق 120 کانکس دارویی ارایه می شود.

وی ادامه داد: طی سال گذشته مبلغ یک هزار و 150 میلیارد ریال در صندوق روستایی و بیش از 680 میلیارد ریال ارزش افزوده در طرح پزشکی خانواده روستایی به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شده است.

وی عنوان کرد: اکنون 118 مرکز جامع سلامت روستایی؛ سه مرکز جامع سلامت شهری و روستایی؛ 28 مرکز جامع سلامت شهری و 120 پزشک خانواده شهری در این استان فعال است.

وی با اشاره به اجرای طرح دارویار افزود: تاکنون بیش از یک هزار و 445 قلم دارو تحت پوشش طرح دارو یار قرار گرفته است که در سال 1402 بیش از یک هزار و 39 میلیارد ریال ارز ترجیحی به دانشگاه علوم پزشکی استان و مبلغ یک هزار و 282 میلیارد ریال به بخش خصوصی پرداخت شده است


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود

صدور سند کهن‌ترین اثر جهانی ایران؛ سندی رسمی به قدمت 63 هزار سال

کشف مواد خوراکی احتکار شده 30 میلیاردی در خرم‌آباد

هزار و 678 میلیارد در حساب بانکی دستگاه‌های لرستان رسوب کرده است