آخرین مطالب

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی اجتماعی

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی

  بزرگنمایی:
مدیر کل بنیاد شهید لرستان بااهدای لوح تقدیری از مدیر شعب بانک سپه منطقه لرستان به پاس یک سال همراهی و همکاری سازنده در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی ایثارگران در سال ۱۴۰۳ تقدیر کرد.

به گزارش تمدن لر، در نشستـی صـمیـمـانه و کـــاری که روز یکشنبه مورخ هفتم اردیبهشت در دفتر مدیریت شعب بانک سپه استان لرستان برگزار شد، محمدولی قنبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به اتفاق هئیت همراه، با یوسف حجت‌پور مدیر شعب بانک سپه منطقه لرستان دیدار و گفت‌وگو کردند. این نشست  با محوریت بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های اشتغال‌زایی، تسهیلات مالی و مسکن برگزار شد. 
حجت‌پور با تجلیل از خدمات ارزشمند بنیاد شهید، تصریح کرد: "شغل شماعشق است وبه قشر خانواده معظم شهدا وایثارگران خدمت می کنید که همه ما مدیون خون و رشادت های آنها هستیم وامروز امنیت و جایگاه کنونی ما مرهون فداکاری‌های این عزیزان است. ایشان در ادامه خاطرنشان کرد:خدمات بنیاد شهید ارزشمند و پرزحمت است و با وجود محدودیت‌ها و انتظارات بالا، این مجموعه به خوبی ایفای نقش می‌کند."
وی با اشاره به رویکردهای حمایتی این بانک اظهار داشت: "بانک سپه به عنوان نخستین بانک کشور، همواره پیشگام در خدمت‌رسانی به اقشار مختلف جامعه به ویژه ایثارگران بوده و در این راستا آماده هرگونه همکاری با بنیاد شهید است."

 وی عنوان کرد:«بانک سپه در سال گذشته بیش از 44هزار فقره تسهیلات به مبلغ بیش از 6 هزار میلیارد تومان پرداخت کرده که در صورت هدایت بخشی از این منابع به سمت تولید و صنعت، می‌تواند زمینه اشتغال‌زایی ورونق تولیدرا فراهم آورد». وی درادامه با یادآوری این مطلب که علیرغم محدودیت‌های اعتباری، این بانک 90 درصد از تسهیلات تکلیفی در بخش اشتغال را پوشش داده است، عنوان نمود: بانک سپه یک بانک ضابطه‌ مند و دولتی است و همواره سعی در خدمت‌ رسانی به آحاد جامعه، به ویژه ایثارگران دارد. 
حجت‌پور با تحلیل وضعیت اقتصادی لرستان گفت: "علیرغم برخورداری از منابع طبیعی غنی و ظرفیت‌های معدنی چشمگیر، استان ما هنوز نتوانسته است به جایگاه واقعی خود در عرصه اقتصادی دست یابد که این امر نیازمند عزم جدی تمامی دستگاه‌هاست."
وی در تشریح سیاست‌های پولی افزود: "بانک مرکزی با اعمال سیاست‌های تنظیمی از جمله تعیین سقف اعتباری بر اساس رشد سپرده‌ها، درصدد کنترل نقدینگی و مهار تورم است که این رویکرد نیازمند همراهی تمامی نهادهای مالی است."
در ادامه قنبری مدیرکل بنیاد شهید استان لرستان با تشکر از همراهی‌های مستمر بانک سپه، به چندین محور مهم اشاره کرد و گفت:"بانک سپه در میان شبکه بانکی استان، پیشرو در پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه ایثارگری بوده که این رویکرد قابل تقدیر است."
مدیرکل بنیاد شهید به برخی مشکلات ساختاری اشاره و تصریح کرد: "اگرچه گام‌های خوبی برداشته شده، اما برخی چالش‌ها در حوزه مسکن، اشتغال و معیشت ایثارگران نیازمند توجه ویژه است."
وی خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی شد و گفت: "تخصیص به موقع اعتبارات مسکن روستایی می‌تواند بخشی از دغدغه‌های جامعه ایثارگر را مرتفع سازد."
در خاتمه این نشست، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان بااهدای_لوح_تقدیری از مدیر شعب بانک سپه منطقه لرستان به پاس یک سال همراهی و همکاری سازنده در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی ایثارگران در سال 1403 تقدیر به عمل آورد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

قیمت جدید انواع نان در لرستان اعلام شد

محموله 20 میلیاردی قاچاق در لرستان توقیف شد

ویدیو| قسمت اول انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

مناقصه انتخاب پیمانکار سد معشوره بزودی برگزار می‌شود

انبار احتکار 18 تن گندم در دلفان کشف شد

قصاب متخلف بروجردی به 4 ماه حبس محکوم شد

هشتمین کنگره سراسری «حنجره‌های سرخ» در لرستان برگزار می‌شود

«گنبد رصدی» در مرکز علوم و نجوم کانون پرورش فکری لرستان نصب شد