آخرین مطالب

سرپرست خیبر: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند ورزشی

سرپرست خیبر: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند

  بزرگنمایی:
«ایوب چراغی» سرپرست تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد، گفت: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند

به گزارش تمدن لر به نقل از خبرگزاری مهر ، ایوب چراغی در سخنانی، اظهار داشت: متأسفانه بعد از بازی گذشته شاهد هستیم که عوامل تیم آلومینیوم به‌جای پذیرفتن باخت مرتب در حال بهانه‌گیری هستند و ادعاهایی می‌کنند که کسانی که در فوتبال هستند اگر این ادعاها را بشنوند متعجب می‌شوند. روز گذشته باشگاه اطلاعیه‌ای را صادر کرد و توضیحات لازم را داد؛ اما به نظر می‌رسد دوستان ما در آلومینیوم ظرفیت باخت ندارند. در این سطح از مسابقات زشت است بعد از مسابقات به این‌گونه رفتارها رو بیاوریم. ما امسال هر زمانی شکست خوردیم (به جز بازی با پرسپولیس که علناً حق ما خورده شد و همه ایران دیدند که چه اتفاقاتی رخ داد) هیچ حرفی نزدیم و باخت را قبول کردیم.

وی افزود: متأسفانه در اظهارات دوستان کم‌سوادی دیده می‌شود. آقایان مدعی شده‌اند داور هندزفری نداشت، آیا این ربطی به باشگاه خیبر دارد؟ دوستان گفته‌اند صحنه مشکوک به پنالتی وجود داشته؛ اما یک کارشناس داوری نگفته آن صحنه پنالتی است و این ادعا بیشتر هیجان سازی است. در مورد گل تیم ما هم مدعی شده‌اند که توپ از خط رد شده است. باز هم تأکید می‌کنم کم‌سوادی فوتبالی باعث چنین اظهاراتی می‌شود؛ چون فیلمی که روز گذشته منتشر کردیم نشان می‌دهد توپ اصلاً از خط رد نشده و دوستان بیشتر به دنبال فرار از فشار شکست هستند. همان‌طور که گفتم فوتبال بردوباخت دارد و ظرفیت می‌خواهد.

سرپرست خیبر خرم‌آباد در خصوص قطعی برق ورزشگاه تختی نیز گفت: همان‌طور که می‌دانید این اتفاق در کل کشور رخ می‌دهد. آن روز برق منطقه استادیوم قطع شد؛ اما بلافاصله با مساعدت و هماهنگی اداره برق در عرض کمتر از 3 دقیقه برق وصل شد ضمن آنکه بازیکنان ما هم در رخت‌کن برق نداشتند. این مشکل نه به باشگاه خیبر ارتباط دارد و نه مدیران مجموعه ورزشی تختی بلکه سیاست فعلی دولت در کل کشور است.

چراغی در خصوص استقرار تماشاگران میهمان در پشت یکی از دروازه‌ها گفت: دوستان هنوز نمی‌دانند تعیین‌کننده نحوه استقرار تماشاگران شورای تأمین استان و یگان ویژه است نه باشگاه خیبر. ضمن آنکه اگر کمی به خودشان زحمت می‌دادند و تحقیق می‌کردند متوجه می‌شدند تمامی تیم‌ها از جمله هواداران استقلال، مس رفسنجان، ملوان، سپاهان و حتی فولاد تماشاگرانشان در همان ضلع استادیوم مستقر شده بودند. این مسائل نیاز به کمی تحقیق دارد نه اینکه مشکلات خودشان را به روی دوش دیگران بیندازند. متأسفانه از لحظه‌ای که وارد خرم‌آباد شدند به زمین‌وزمان ایراد می‌گرفتند. ظاهراً فراموش کرده‌اند ما هم زمین استادیوم اراک و امکانات آنجا را دیده‌ایم.

وی همچنین ضمن انتقاد از رفتارهای عوامل تیم آلومینیوم گفت: من نمی‌خواهم در مورد داوری صحبت کنم؛ چون داوران قشر زحمت‌کش فوتبال هستند؛ ولی ظاهراً دوستان باشگاه آلومینیوم همه چیز را به نفع خودشان می‌بینند. در دقیقه 5 بازی بازیکن این تیم به بدترین شکل روی زانوی بازیکن ما زد و باید اخراج می‌شد. همین اتفاق هم در دقیقه 55 رخ داد؛ ولی داور کارت زرد داد و ما اعتراضی نکردیم.

سرپرست تیم خیبر تأکید کرد: قبل از بازی با من تماس گرفتند و اعلام کردند لباس تیمشان ناقص است و درخواست کردند رنگ شورت تیممان را تغییر بدهیم که باکمال‌میل و احترام این موضوع را پذیرفتیم. حتی زمین تمرین اصلی که تیم خودمان تمرین می‌کند را در اختیارشان گذاشتیم؛ اما به نظر می‌رسد دوستان بلد هستند نمک‌خورده و نمکدان بشکنند. از دقیقه یک مسابقه تمامی نیمکت‌نشینان این تیم با هر صحنه‌ای به سمت داور و کمک‌داور حمله می‌کردند. باز هم تأکید می‌کنم این کارها در شرایط امروز فعلی فوتبال جواب نمی‌دهد و بهتر است دوستان به‌جای شلوغ‌کاری، فرافکنی و فرار از پاسخگویی به اصل فوتبال بپردازند. سرپرست خیبر: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

قیمت جدید انواع نان در لرستان اعلام شد

محموله 20 میلیاردی قاچاق در لرستان توقیف شد

ویدیو| قسمت اول انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

مناقصه انتخاب پیمانکار سد معشوره بزودی برگزار می‌شود

انبار احتکار 18 تن گندم در دلفان کشف شد

قصاب متخلف بروجردی به 4 ماه حبس محکوم شد

هشتمین کنگره سراسری «حنجره‌های سرخ» در لرستان برگزار می‌شود