آخرین مطالب

سرپرست خیبر: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند ورزشی

سرپرست خیبر: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند

  بزرگنمایی:
«ایوب چراغی» سرپرست تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد، گفت: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند

به گزارش تمدن لر به نقل از خبرگزاری مهر ، ایوب چراغی در سخنانی، اظهار داشت: متأسفانه بعد از بازی گذشته شاهد هستیم که عوامل تیم آلومینیوم به‌جای پذیرفتن باخت مرتب در حال بهانه‌گیری هستند و ادعاهایی می‌کنند که کسانی که در فوتبال هستند اگر این ادعاها را بشنوند متعجب می‌شوند. روز گذشته باشگاه اطلاعیه‌ای را صادر کرد و توضیحات لازم را داد؛ اما به نظر می‌رسد دوستان ما در آلومینیوم ظرفیت باخت ندارند. در این سطح از مسابقات زشت است بعد از مسابقات به این‌گونه رفتارها رو بیاوریم. ما امسال هر زمانی شکست خوردیم (به جز بازی با پرسپولیس که علناً حق ما خورده شد و همه ایران دیدند که چه اتفاقاتی رخ داد) هیچ حرفی نزدیم و باخت را قبول کردیم.

وی افزود: متأسفانه در اظهارات دوستان کم‌سوادی دیده می‌شود. آقایان مدعی شده‌اند داور هندزفری نداشت، آیا این ربطی به باشگاه خیبر دارد؟ دوستان گفته‌اند صحنه مشکوک به پنالتی وجود داشته؛ اما یک کارشناس داوری نگفته آن صحنه پنالتی است و این ادعا بیشتر هیجان سازی است. در مورد گل تیم ما هم مدعی شده‌اند که توپ از خط رد شده است. باز هم تأکید می‌کنم کم‌سوادی فوتبالی باعث چنین اظهاراتی می‌شود؛ چون فیلمی که روز گذشته منتشر کردیم نشان می‌دهد توپ اصلاً از خط رد نشده و دوستان بیشتر به دنبال فرار از فشار شکست هستند. همان‌طور که گفتم فوتبال بردوباخت دارد و ظرفیت می‌خواهد.

سرپرست خیبر خرم‌آباد در خصوص قطعی برق ورزشگاه تختی نیز گفت: همان‌طور که می‌دانید این اتفاق در کل کشور رخ می‌دهد. آن روز برق منطقه استادیوم قطع شد؛ اما بلافاصله با مساعدت و هماهنگی اداره برق در عرض کمتر از 3 دقیقه برق وصل شد ضمن آنکه بازیکنان ما هم در رخت‌کن برق نداشتند. این مشکل نه به باشگاه خیبر ارتباط دارد و نه مدیران مجموعه ورزشی تختی بلکه سیاست فعلی دولت در کل کشور است.

چراغی در خصوص استقرار تماشاگران میهمان در پشت یکی از دروازه‌ها گفت: دوستان هنوز نمی‌دانند تعیین‌کننده نحوه استقرار تماشاگران شورای تأمین استان و یگان ویژه است نه باشگاه خیبر. ضمن آنکه اگر کمی به خودشان زحمت می‌دادند و تحقیق می‌کردند متوجه می‌شدند تمامی تیم‌ها از جمله هواداران استقلال، مس رفسنجان، ملوان، سپاهان و حتی فولاد تماشاگرانشان در همان ضلع استادیوم مستقر شده بودند. این مسائل نیاز به کمی تحقیق دارد نه اینکه مشکلات خودشان را به روی دوش دیگران بیندازند. متأسفانه از لحظه‌ای که وارد خرم‌آباد شدند به زمین‌وزمان ایراد می‌گرفتند. ظاهراً فراموش کرده‌اند ما هم زمین استادیوم اراک و امکانات آنجا را دیده‌ایم.

وی همچنین ضمن انتقاد از رفتارهای عوامل تیم آلومینیوم گفت: من نمی‌خواهم در مورد داوری صحبت کنم؛ چون داوران قشر زحمت‌کش فوتبال هستند؛ ولی ظاهراً دوستان باشگاه آلومینیوم همه چیز را به نفع خودشان می‌بینند. در دقیقه 5 بازی بازیکن این تیم به بدترین شکل روی زانوی بازیکن ما زد و باید اخراج می‌شد. همین اتفاق هم در دقیقه 55 رخ داد؛ ولی داور کارت زرد داد و ما اعتراضی نکردیم.

سرپرست تیم خیبر تأکید کرد: قبل از بازی با من تماس گرفتند و اعلام کردند لباس تیمشان ناقص است و درخواست کردند رنگ شورت تیممان را تغییر بدهیم که باکمال‌میل و احترام این موضوع را پذیرفتیم. حتی زمین تمرین اصلی که تیم خودمان تمرین می‌کند را در اختیارشان گذاشتیم؛ اما به نظر می‌رسد دوستان بلد هستند نمک‌خورده و نمکدان بشکنند. از دقیقه یک مسابقه تمامی نیمکت‌نشینان این تیم با هر صحنه‌ای به سمت داور و کمک‌داور حمله می‌کردند. باز هم تأکید می‌کنم این کارها در شرایط امروز فعلی فوتبال جواب نمی‌دهد و بهتر است دوستان به‌جای شلوغ‌کاری، فرافکنی و فرار از پاسخگویی به اصل فوتبال بپردازند. سرپرست خیبر: دوستان آلومینیوم نمک خوردند و نمکدان شکستند.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

لرستان سرزمینی ناشناخته با قابلیت دگرگونی آینده تمدنی جهان است

پروژه‌های نتیجه‌محور؛ مسیر کوتاه‌تری تا رفاه مردم

درخشش واحدهای تولیدی لرستان در نوزدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران

800 مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی مستقر در لرستان در هشت ماهه نخست سال

آغاز نام نویسی در جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید در لرستان

برپایی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در پلدختر با ارائه خدمات رایگان درمانی

تاکید مدیر کل دیوان محاسبات لرستان بر همکاری دستگاه‌های استان در ارتقای شاخص‌های مالی

اجرای طرح‌های قرآنی «حافظ شو» و «فصل تعالی» در لرستان / برگزاری جشنواره‌های قرآنی در شهرستان‌های استان

2 واحد دندانپزشکی غیرمجاز در لرستان پلمب شدند

کسب رتبه برتر روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان در نخستین جشنواره برترین‌های روابط عمومی تجاری

ناترازی برق با توسعه تجدید پذیرها، بهینه‌سازی و اصلاح ساختار مصرف مدیریت می‌شود

هر گونه خرید خارجی به‌جای کالای داخلی ممنوع است

526 کیلوگرم گوشت غیربهداشتی در لرستان معدوم شد

کانون‌ها و اردوگاه‌های دانش‌آموزی لرستان احیا می‌شوند

بانوان نویسنده لرستان تجلیل می‌شوند

وضعیت شهر باید در شأن مردم با پیشینه کهن آن باشد

18 واحد کارگاهی در کوهدشت احداث می‌شود

انهدام باندهای مجرمانه و کشف محموله‌های قاچاق در لرستان

کشت گیاهان ممنوعه جرم است؛ تعیین مجازات زندان و اعدام

60 قبضه اسلحه از متخلفان زیست محیطی در لرستان ضبط شد

تشریح آخرین ضوابط صدور و تسویه گواهی صرفه‌جویی انرژی

تعزیر 10 میلیارد ریالی قاچاقچیان سیگار در لرستان

آیین پاسداشت پروفسور سکندر امان‌الهی بهاروند برگزار شد

ثبت رکورد برداشت چغندرقند توسط کشاورزان لرستانی

باند سازمان‌یافته پول‌شویی در لرستان منهدم شد