آخرین مطالب

خیرانی که لبخند خیرات می‌کنند گزارش

خیرانی که لبخند خیرات می‌کنند

  بزرگنمایی:
درمان رایگان بیماران، لبخند را به صورت آنان باز می‌گرداند.

به گزارش تمدن لر به نقل از وسیم لرستان، پس از 9ماه مراقبت و از این مطب به آن مطب و از این آزمایشگاه به آن سونوگرافی، حالا لحظه موعود فرا رسیده است، بیش از چند ساعت پشت در اتاق عمل منتظر مانده تا نوزادش را در آغوش بکشد.
پدر را می‌گویم، مرد جوانی که اولین ثمره‌ی زندگی‌اش را در آغوش پرستار برای اولین بار می‌بیند اما ناگهان لبخند روی لبانش مات می‌شود و ذوقش می‌پرد.
لب‌های بچه‌ غیرعادی است و او تا به حال چنین موردی را ندیده بود.
حاصل ماه‌ها زحمت و انتظار و حالا مانده است که چطور بچه‌ را در آغوش مادری بگذارد که 9 ماه او را در وجودش پرورانده و اکنون منتظر است تا مادرانه‌هایش را در گوش او مزمه کند.
لب‌شکری یا شکاف لب و کام یک نقص ژنتیکی کروموزوم x است که منافذ یا شکاف در لب بالایی و سقف دهان (کام) ایجاد می شود.
این بیماری زمانی بروز می‌کند که ساختارهای صورت در حال رشد در نوزاد متولد نشده به طور کامل بسته نشود.
شکاف لب و شکاف کام از شایع‌ترین نقایص مادرزادی هستند و آنها معمولاً به صورت نقایص مادرزادی منفرد رخ می‌دهند، اما با بسیاری از بیماری‌ها یا سندرم‌های ژنتیکی ارثی نیز همراه هستند.
حالا خیرین سلامت، آستین همت را بالا زده‌اند تا به صورت رایگان افراد نیازمند و مبتلا به این نقیصه در مناطق کم‌برخوردار را درمان کنند.
فردا پنج‌شنبه تیم پزشکی موسسه مرهم متشکل از جراحان و متخصصان جراحی پلاستیک برای این رویداد به بیمارستان عشایر خرم‌آباد می‌آیند تا لبخند را به لبان پدران و مادران برگردانند. 
تیم جراحی موسسه مرهم به جرات بزرگترین تیم نیکوکاری جهان
دکتر عبدالجلیل کلانتر استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  و رییس تیم جراحی پلاستیک گروه مرهم، گفت: بیماران از بیش از 14 استان کشور برای جراحی لب مراجعه می‌کنند و حتی در بین آنها اتباع خارجی نیز حضور دارند.
وی با بیان اینکه تیم مرهم تا کنون بالغ بر 6000 عمل جراحی رایگان انجام داده که بزرگترین رکورد دنیاست و در مجلات بین المللی این رکورد چاپ شده است.
وی عنوان کرد: تیم مرحم چند مشخصه دارد اول اینکه ما به مناطق محروم سفر و مریض‌ها را پیدا می‌کنیم و از نیروهای خیر و نیکوکار استفاده می‌کنیم، بیان کرد: دومین مشخصه این است که اعضای تیم ریالی از کسی پول نمی‌گیرند و با هزینه شخصی برای انجام عمل‌های جراحی می‌آیند و سوم اینکه ما حداقل چهار بار در سال این کار را چه در پایتخت و چه در شهرهای دیگر انجام می‌دهیم.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: تیم جراحی موسسه مرهم به جرات بزرگترین تیم نیکوکاری جهان در زمینه ناهنجاری همراه تولد سر و صورت است.
هزینه عمل شکاف لب در بیمارستان خصوصی 40 تا 50 میلیون تومان است
به گفته وی، لب شکری یک ناهنجاری در ناحیه عمدتا لب بالاست که علت آن می‌تواند ژنتیکی، دارویی، ویروسی و عفونی باشد. بنابراین این یک ناهنجاری هنگام تولد است که یک در 700 تولد زنده رخ می‌دهد. درمان جراحی دارد و با جراحی خوب مشکل بیماران تا حدود 80 الی 90 درصد درست می‌شود اما نکته مهم آن است که اولین جراحی در بیماران شکاف لب ، زندگی و آینده او را تامین می‌کند و نباید بد انجام شود.
 کلانتر تاکید کرد: در صورتی که این بیماران عمل نکنند به ناهنجاری صورت و لب، دِفُرمه و خراب شدن دندان ها، مشکلات انحراف بینی و بهداشت دهان و دندان مبتلا می‌شوند؛ بهترین سن عمل نیز در موارد شدید و متوسط ترجیحا زیر شش ماه است و در موارد خفیف حتی تا یک الی دو سالگی هم می‌توان صبر کرد.
طبق اظهارات این پزشک، هزینه هر جراحی شکاف لب در بیمارستان دولتی با بیمه 5 میلیون تومان و بدون بیمه 15 میلیون تومان است و در بیمارستان خصوصی 40 تا 50 میلیون تومان است.
10 اتاق عمل برای جراحی شکاف لب و کام اختصاص داده شده است
بهرام دلفان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، درباره خدمات رایگان عمل جراحی شکاف لب، اظهار کرد: با همت یک موسسه  خیریه جراحی نواقص شکاف لب و کام برای افرادی که از بدو تولد دچار این عارضه هستند، از 25 تا 28 خرداد ماه در بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد انجام می‌شود.
وی بیان کرد: تیم کادر درمانی چهار روز در بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد اقدام به عمل جراحی متقاضیان به‌صورت رایگان خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: برای انجام اعمال جراحی از 17 اتاق عمل مجهز در بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد 10 اتاق عمل به این کار اختصاص داده شده است و علاوه بر متقاضیان لرستانی، استان‌های همجوار نیز می‌توانند از این فرصت بهره‌مند شوند. علاوه بر کادر پزشکی این موسسه، پزشکان لرستانی نیز برای شرکت در این کار خیرخواهانه اعلام آمادگی کرده‌اند.
60 پزشک متخصص و جراح پلاستیک اعمال جراحی را انجام می‌دهند
بهروز عزت‌پور، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت لرستان گفت: برای درمان بیماری شکاف لب و کام و نواقص از بدو تولد،  10 اتاق عمل و 60 پزشک متخصص و جراح پلاستیک در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه 3250 نفر برای جراحی شکاف لب و کام و نواقص از بدو تولد در استان ثبت‌ نام کرده‌اند، بیان کرد: براساس غربالگری توسط تیم مددکاری و کارشناسان موسسه خیریه 300 نفر در سه روزی که کادر درمانی حضور دارند، رایگان جراحی می‌شوند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت لرستان گفت: تقریبا بین 800 تا 1000 نفر در استان شناسایی شده‌اند و ماهانه بین 70 تا 100 نفر در بیمارستان تخصصی 15 خرداد ماه پذیرش شده‌اند و اعمال جراحی صفر تا 100 به‌صورت رایگان روی آنها انجام می‌شود.
اعمال جراحی از روز جمعه در بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد انجام می‌شود
کاظم مرادی فرد، رئیس هیئت مدیره خیرین سلامت لرستان، درباره عمل جراحی بیماران شکاف لب و کام در استان، گفت: زیرساخت‌های این امر از دو ماه پیش فراهم است و بیماران لب‌شکری، شکاف کام و دارای عارضه از بدو تولد شناسایی و به مدت سه روز تحت درمان رایگان قرار خواهند گرفت.
رئیس هیئت مدیره خیرین سلامت لرستان بیان کرد: این اعمال جراحی از روز جمعه در بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد برای 250 تا 300 نفر از افراد شناسایی‌شده انجام می‌شود و بقیه به‌صورت ماهانه بین 70 تا 100 نفر در بیمارستان تخصصی 15 خرداد تهران جراحی خواهند شد.
گزارش: سعیده خورشیدوند


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان

تمدید انتقالی 605 معلم بومی در لرستان

ورود گردشگران به دریاچه گهر لرستان ممنوع می‌شود