آخرین مطالب

ضرورت بهسازی آسفالت کوچه‌های پشته حسین‌آباد و تکمیل اتصال کمربندی این محله به قاضی‌آباد اجتماعی

ضرورت بهسازی آسفالت کوچه‌های پشته حسین‌آباد و تکمیل اتصال کمربندی این محله به قاضی‌آباد

  بزرگنمایی:
شهردار خرم آباد بر ضرورت بهسازی آسفالت کوچه‌های پشته حسین‌آباد و تکمیل اتصال کمربندی این محله به قاضی‌آباد تاکید کرد.

به گزارش دیار مفرغ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری خرم‌آباد، داریوش بارانی بیرانوند، شهردار خرم‌آباد و سجاد کاظمی رئیس شورای اسلامی شهر، با حضور در مسجد و جمع مردم محله پشته حسین‌آباد با قدردانی از همراهی و صبوری مردم در جریان مشکلات محله پشته حسین‌آباد و سایر مناطق، بر تعهد مدیریت شهری برای جبران عقب‌ماندگی‌ها و تکمیل پروژه‌های عمرانی تأکید کردند.

وی گفت: هر اقدامی که تاکنون انجام داده‌ایم، وظیفه ما در خدمتگزاری به مردم بوده، این محله سال‌ها با مشکلات زیرساختی، معابر نامناسب و کمبود امکانات شهری مواجه بوده و امروز مدیریت شهری خود را مکلف به جبران این عقب‌ماندگی‌ها می‌داند.

شهردار خرم‌آباد با اشاره به پروژه‌های عمرانی اخیر، از جمله آسفالت خیابان طیب پس از رفع مشکلات زیرساختی آب و فاضلاب، احداث معابر جدید، کاشت هزاران اصله نهال و بهسازی ورودی‌های محله، افزود: اتصال خیابان رنگین‌کمان به خیابان طیب یکی از طرح‌های مهم پیش روست که با تملک شش ملک و تخصیص حدود 40 میلیارد تومان، محقق خواهد شد. این پروژه علاوه بر پشته حسین‌آباد، به بهبود دسترسی سایر محلات نیز کمک می‌کند.

بارانی بیرانوند به ضرورت بهسازی آسفالت کوچه‌های پشته حسین‌آباد و تکمیل اتصال کمربندی این محله به قاضی‌آباد اشاره کرد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها نیاز به همفکری، اقناع‌سازی و تعامل با اهالی داریم. ما آمده‌ایم تا صدای شما را بشنویم و مسائل را از زبان خودتان دریافت کنیم، چرا که شما بهتر از هر کسی با مشکلات محله آشنایید.

وی تأکید کرد: مدیریت شهری وظیفه دارد با حفظ و حراست از سرمایه‌های مردم، پروژه‌ها را به بهترین شکل اجرا کند. ان‌شاءالله با همکاری مردم و حمایت شورای شهر، شاهد تکمیل این طرح‌ها و رفع مشکلات زیرساختی خواهیم بود.


سجاد کاظمی، رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد، نیز در جریان حضور در مسجد محله پشته حسین‌آباد، ضمن قدردانی از مردم این منطقه، آنان را از پایبندترین و وفادارترین اقشار به آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.

وی با اشاره به نقش مؤثر مردم پشته حسین‌آباد در «جنگ 12 روزه» اظهار کرد: مردم این محله همواره در صحنه بوده‌اند و در این دوره نیز ثابت کردند که پای کار انقلاب و ولایت فقیه هستند. به‌ویژه بسیجی‌های این منطقه که شبانه‌روز برای کمک به مردم و نظام تلاش کردند و سنگ تمام گذاشتند.

کاظمی با بیان اینکه پشته حسین‌آباد از نظر تعداد شهدا در سطح کشور جایگاه ویژه‌ای دارد، افزود: این موضوع برای ما افتخار بزرگی است و نشان‌دهنده فرهنگ ایثار و فداکاری در این محله است. با وجود کم‌توجهی‌ها و بی‌مهری‌های برخی مسئولان در سال‌های گذشته، مردم این منطقه هیچ‌گاه کوتاهی نکرده‌اند.

رئیس شورای شهر با اشاره به پروژه‌های عمرانی در حال اجرا گفت: در سال‌های اخیر، عملیات جدول‌گذاری در برخی خیابان‌های محله انجام شده و پارک و کانال‌کشی، آسفالت معابر و خط‌کشی خیابان‌ها به در این منطقه اجرا شده است.

وی ادامه داد: پروژه بازگشایی بلوار شهید سلیمانی از سمت مخابرات نیز با پیگیری شهرداری و امضای توافق‌نامه با مسئولان مخابرات کشور در دست اجراست که امیدواریم تا پایان شهریور به بهره‌برداری برسد و بخشی از ترافیک منطقه را کاهش دهد.

کاظمی به موضوع نظافت شهری و جمع‌آوری زباله اشاره کرد و گفت: با توجه به گرمای هوا و شرایط خاص کوچه‌های مسکونی، قرار بر این است که سطل‌های زباله در خیابان‌های اصلی نصب شوند و جمع‌آوری زباله‌ها در کوچه‌ها توسط واحد خدمات شهری به‌موقع انجام گیرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان