آخرین مطالب

برگزاری 360 برنامه در هفته ملی کودک لرستان فرهنگی

برگزاری 360 برنامه در هفته ملی کودک لرستان

  بزرگنمایی:
مدیرکل پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان با اشاره به برگزاری ۳۶۰ برنامه در هفته ملی کودک گفت: میزبانی تماشاخانه سیار کانون در چند شهرستان، جشن گروه هنری ململ و جشن بزرگ بادبادک‌ها سه برنامه‌محوری هفته ملی کودک است.

به گزارش دیار مفرغ، رضا داوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان امروز صبح در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اجرای 360 برنامه‌ در هفته ملی کودک اظهار کرد: میزبانی تماشاخانه سیار کانون در چند شهرستان، جشن گروه هنری ململ و جشن بزرگ بادبادک‌ها سه برنامه‌محوری هفته ملی کودک است.
وی با اشاره بر نقش کلیدی خانواده‌ها در تربیت، خاطرنشان کرد: ر یکی دو سال اخیر، برنامه‌های خانواده‌محور را در استان تقویت کرده‌ایم و حضور ارزشمند خانواده‌ها می‌تواند به رشد و پرورش استعدادهای کودکان کمک شایانی کند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان افزود: نگاه امسال، استفاده از ظرفیت خود کودکان استان و حضور در مناطق کم‌برخوردار است. برای نخستین‌بار، برنامه‌هایی در بخش‌هایی مانند زلقی شهرستان الیگودرز و بخش بیرانوند برگزار خواهد شد تا کودکانی که پیش‌ازاین از خدمات فرهنگی محروم بوده‌اند، زیرپوشش قرار گیرند.داوری گفت: برای اولین‌بار، ذیل کارگروه اجتماعی استانداری، کمیته تخصصی کودک و نوجوان راه‌اندازی شده است.
این کمیته با حضور دستگاه‌های اجرایی مؤثر در حوزه کودک، روز شنبه نخستین جلسه خود را با محوریت برنامه‌های هفته ملی کودک برگزار خواهد کرد.
وی تأکید کرد: هفته ملی کودک، فرصتی است برای حساس‌سازی جامعه و آگاهی‌بخشی به مردم نسبت به وظایف خود در قبال کودکان. ما در کانون پرورش فکری، مأموریت اصلی خود را رشد و پرورش ایمانی و فکری کودکان و نوجوانان می‌دانیم و تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با برنامه‌ریزی مبتکرانه و جذاب، گامی مؤثر در این مسیر برداریم.

کانون پرورش فکری؛ پیشرو در عرصه تربیت

وی با اشاره به جایگاه کانون به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی در حوزه تربیت، اظهار داشت: کانون امسال وارد شصتمین سال حیات خود می‌شود.
این مجموعه در طول سال‌ها منشأ خیرات و برکات زیادی در حوزه کودک و نوجوان بوده و ماحصل فعالیت‌های آن، تربیت هنرمندان، شعرا، ادبا و انسان‌های برجسته‌ای است که امروز شاهد حضور آنان در سطح ملی و استانی هستیم.
بسیاری از این افراد، دوران کودکی و نوجوانی خود را در کانون گذرانده‌اند.
داوری به ظرفیت‌های گسترده کانون در استان لرستان اشاره کرد و افزود: ما در مجموعه کانون استان لرستان دارای 20 مرکز ثابت در شهرستان‌های مختلف هستیم و در حال حاضر تنها دستگاه فرهنگی هستیم که به‌صورت روزانه با استفاده از ظرفیت مراکز سیار، در مناطق محروم روستایی و حاشیهٔ شهرها خدمات فرهنگی ارائه می‌دهیم.
وی به ارتقای کیفیت خدمات مراکز سیار اشاره و تصریح کرد: پیش‌ازاین واحدهای سیار ما فقط در قالب کتابخانهٔ سیار فعالیت می‌کردند، اما امسال بحمدالله آن‌ها را به مراکز فرهنگی هنری سیار ارتقا دادیم که علاوه بر توسعه کتاب‌خوانی، فعالیت‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی را نیز در روستاها و مناطق حاشیه‌ای اجرا می‌کنند.
 

وجود 200 هزار جلد کتاب تخصصی در کتابخانه کانون پرورش فکری

مدیرکل کانون پرورش فکری لرستان با تأکید بر محوریت کتاب در فعالیت‌های کانون، خاطرنشان کرد: ما بزرگ‌ترین گنجینه کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان را در استان داریم که شامل بیش از 200 هزار جلد کتاب تخصصی در این حوزه است و این آمار همچنان در حال افزایش است.
داوری با اشاره به تنوع فعالیت‌های کانون، گفت: ما بیش از 60 فعالیت مختلف در محورهای فرهنگی، هنری، ادبی و علمی به کودکان و نوجوانان ارائه می‌دهیم. تمامی این فعالیت‌ها بر خلاف نگاه آموزشی مرسوم در آموزشگاه‌ها، دارای رویکرد و پیوست تربیتی هستند و همین امر، تمایز اصلی خدمات کانون با سایر مراکز است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته شاهد رشد 68 درصدی تا 3000 درصدی در اکثر شاخص‌های کانون بودیم، اظهار داشت: درخشش کودکان و نوجوانان لرستانی در عرصه‌های استانی، ملی و بین‌المللی در حوزه‌های مختلف هنری و فرهنگی، اتفاقی مبارک و ارزشمند بود.
مدیرکل کانون لرستان با اشاره به سیاست نوجوان محوری برای تقویت حضور و ارائه خدمات به این قشر، افزود: نگاه ما بر هویت‌بخشی به نوجوانان استوار است.
در این راستا، طرح کانون یاران را اجرا کردیم که طی آن نوجوانان به‌عنوان کنشگران فرهنگی، فعالیت‌های کانون را در مدارس ارائه می‌دهند. داوری از دیگر دستاوردهای حوزه علمی را فعالیت در عرصه رباتیک و هوش مصنوعی عنوان و تصریح کرد: این تلاش‌ها باعث شد تا لرستان به‌عنوان یکی از پنج قطب علمی کشور در حوزه کودکان و نوجوانان معرفی شود.

راه‌اندازی کانون علوم و فناوری‌های نوین در لرستان

وی با اشاره به راه‌اندازی کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران در استان، گفت: این کانون علاوه بر آموزش‌های تئوری، بستری برای فعالیت‌های تجربی و علمی فراهم می‌کند و پلی بین کانون و مراکز علمی بزرگ مانند دانشگاه‌ها خواهد بود.
مدیرکل کانون لرستان از راه‌اندازی رصدخانه هوشمند در آینده‌ای نزدیک در استان خبر داد و افزود: این رصدخانه این امکان را فراهم می‌کند تا نوجوانان علاوه بر آموزش تئوری نجوم، به‌صورت تجربی به رصد اجرام آسمانی و پردازش داده‌های علمی بپردازند./فارس


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری 360 برنامه در هفته ملی کودک لرستان

راه‌اندازی 32 دستگاه سامانه تله‌متری تأسیسات آب روستایی در لرستان

کاهش 14 درصدی جرایم سرقت دراستان

محموله 20 میلیاردی سیگار خارجی قاچاق در دلفان کشف شد

آغاز فصل نوین گردشگری بعد از ثبت جهانی در لرستان

مردم لرستان در جنگ 12 روزه پرچمدار اقتدار ایران اسلامی شدند

افتتاح ایستگاه آتش‌نشانی شماره 8 خرم‌آباد؛ تقویت زیرساخت‌های امداد و نجات در پرجمعیت‌ترین مناطق شهر

آغاز عملیات لایروبی بند انحرافی طاق پل شکسته خرم‌آباد

یادواره 88 شهید لرستانی جنگ 12 روزه در خرم آباد

سفر سفیر قزاقستان به لرستان

روکش آسفالت 10 کیلومتر از جاده نورآباد - خرم‌آباد انجام شد

وضعیت حضور معتادان در سطح شهر خرم آباد اسف‌بار است/کمپ‌های ماده 16 بین دستگاه‌ها پاسکاری می‌شود

100 هزار سند دفترچه‌ای در لرستان نیاز به تعویض دارد

شهرک فناوری در بروجرد ایجاد خواهد شد

بانک کشاورزی برنده جایزه بین‌المللی «بهترین خدمات بانکی» شد

ضرب‌الاجل معاون استاندار برای ساماندهی چشمه شهری سراب شهوا خرم اباد

انتقال خون لرستان موفق به کسب برترین استان در ارزیابی کشوری شد

ویدیو/ افتتاح طرح ملی «سبا» با شعار «سرافراز بمانی ایران» و تربیت «سفیران بهینه‌سازی انرژی»

تور آشنایی دانش‌آموزان با غارهای شش‌گانه خرم‌آباد برگزار می‌شود

وزیر نیرو 8800 میلیارد تومان طرح صنعت آب و برق لرستان را افتتاح کرد/ بهره برداری از پروژه آبرسانی به 72 روستای لرستان

وزیر نیرو: سد معشوره یک طرح با تراز ملی است

جذب سرمایه‌گذار برای اجرای تصفیه خانه های استان ضروری است

مخابرات لرستان به‌عنوان منطقه برتر کشور در حوزه فنی همراه اول در سال 1403 معرفی شد

دولت چهاردهم تلاش می کند کشور آبادتر از گذشته شود

19 هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه های آبرسانی اختصاص یافت

نجابت هواداران خیبر زبانزد خاص و عام است/باشگاه خیبر نماد فرهنگ و اصالت قوم لر است

سد تاج امیر دلفان افتتاح شد

روزشمار افتتاح تقاطع امام رضا(ع) آغاز شد

وزیر نیرو:132 روستای لرستان آبرسانی می شود/ لرستان نماد شکوه و پایمردی در جنگ 12 روزه

به ظرفیت تاثیرگذار مجمع نمایندگان اعتقاد کامل دارم/ تاکید بر شفافیت و سلامت برگزاری انتخابات

معیشت 6 شهرستان به سد معشوره مرتبط است

محور خرم‌آباد - بیرانشهر به طور موقت مسدود شد

تجلیل از دکتر اسفندیار باغدار، چهره ماندگار آموزش لرستان

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان منصوب شد

برقراری نظم و امنیت در ایام بازگشایی مدارس لرستان توسط پلیس

طنین زنگ مهر و مقاومت در مدارس لرستان

34 هزار لرستانی موفق به اهدای خون شدند

آغاز حرکت ملی برای فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف انرژی

2 پرواز فوق‌العاده در فرودگاه خرم‌آباد دایر شد

تغییر ساعت کاری ادارات لرستان از اول مهرماه

بهره‌مندی 3200 نفر از خدمات هلال‌احمر لرستان

نام 11 عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست دو درصد پژوهشگران برتر جهان

سرپرست جدید اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان معرفی شد

نقد مسئول بسیج رسانه لرستان بر پدیده «زیرمیزی» پزشکان و غفلت معاونت درمان و آموزش دانشگاه علوم پزشکی

آتش سودجویی سوداگران در جنگل‌های چگنی پس از 3 روز مهار شد

تولد دوباره محله باباطاهر خرم‌‌آباد

پروژه شهدای اقتدار نماد هم‌افزایی ملی و محلی در توسعه شهری است

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه لرستان منصوب شد

چهارمین مرحله کالابرگ الکترونیک در لرستان آغاز شد

شناسایی 10 مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان