آخرین مطالب

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد اجتماعی

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

  بزرگنمایی:
سرپرست کارگاه راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ بروجرد از پیشرفت ۵۸ درصدی پروژه‌ راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ بروجرد خبر داد و گفت: این طرح بزرگ ملی علاوه بر اتصال شمال به جنوب کشور، زمینه‌ساز جهش در حمل‌ونقل، اشتغال و رونق اقتصادی غرب ایران خواهد بود.

به گزارش تمدن لر،منصور حمیدی، سرپرست کارگاه راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ بروجرد امروز، پنجم آبان‌ماه در جریان بازدید خبرنگاران استان لرستان از پروژه  راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ بروجرد که از سوی قرارگاه خاتم‌الانبیا در حال اجرا است، اظهار کرد: کریدور اصلی مسیر ریلی از شهرستان دورود آغاز و تا شهر اندیمشک امتداد می‌یابد. طول کل مسیر حدود 360 کیلومتر است که در فاز نخست، قطعه 114 کیلومتری دورود تا خرم‌آباد در دست اجرا قرار دارد. هدف این طرح، اتصال کریدور شمال به جنوب کشور و پیوند غرب ایران با مرکز کشور از طریق شبکه ریلی است.

وی با اشاره به ویژگی فنی مسیر گفت: این پروژه یکی از پیچیده‌ترین و فنی‌ترین طرح‌های ریلی کشور است؛ زیرا بخش عمده مسیر در دل رشته‌کوه زاگرس قرار دارد. تاکنون بیش از 18 کیلومتر از مجموع 33 کیلومتر تونل‌های مسیر حفاری شده و طویل‌ترین تونل ریلی خاورمیانه با طول 4700 متر نیز در این مسیر در حال احداث است.

حمیدی افزود: حفاری این تونل از دو دهانه با بهره‌گیری از ماشین‌آلات پیشرفته انجام می‌شود و بیش از دو کیلومتر از آن پیشرفت داشته است. همچنین در کنار هر تونل اصلی، تونل‌های اضطراری برای افزایش ایمنی و سهولت عملیات نگهداری طراحی شده‌اند.

سرپرست کارگاه راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ بروجرد، حجم عظیم عملیات عمرانی این پروژه را بی‌سابقه دانست و تصریح کرد: در مجموع، بیش از 12 میلیون و 500 هزار مترمکعب خاکبرداری، 10 میلیون مترمکعب خاکریزی و حدود یک میلیون مترمکعب بتن‌ریزی در مسیر انجام خواهد شد. چندین پل خاص نیز در دست احداث است که از جمله آن‌ها پل کیلومتر 47 در مجاورت آزادراه است و به‌عنوان یکی از سازه‌های شاخص پروژه شناخته می‌شود.

وی درباره شاخه منشعب به سمت بروجرد گفت: در این بخش نیز حجم گسترده‌ای از عملیات در حال اجراست؛ شامل 1.7 میلیون مترمکعب خاکبرداری، 1.8 میلیون مترمکعب خاکریزی و بیش از 34 هزار مترمکعب بتن‌ریزی. همچنین دو تونل اصلی به طول 410 متر در این مسیر طراحی و در حال اجراست.

حمیدی با تأکید بر اهمیت اشتغال‌زایی این پروژه برای مردم لرستان گفت: اکنون بیش از 700 نفر نیروی انسانی در این طرح مشغول به کارند که 90 درصد آنان نیروهای بومی هستند. همچنین حدود 300 دستگاه ماشین‌آلات سنگین و تخصصی در طول مسیر فعال‌اند. این پروژه در کاهش نرخ بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در استان نقش مهمی داشته است.

وی یادآور شد: پروژه راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد از سال 1392 آغاز شد اما تا سال 1397 به‌دلیل محدودیت اعتبارات، تنها 36 درصد پیشرفت داشت. با اصلاح پیمان و حمایت‌های انجام‌شده در دولت شهید آیت‌الله رئیسی، در کمتر از دو سال، پیشرفت فیزیکی طرح از 37 به بیش از 52 درصد رسید و اکنون به 58 درصد افزایش یافته است.

حمیدی با ابراز امیدواری نسبت به آینده پروژه گفت: در صورت تأمین پایدار منابع مالی، می‌توان انتظار داشت مسیر ریلی دورود ـ خرم‌آباد در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری برسد. اجرای این طرح، ضمن رونق اقتصادی لرستان و غرب کشور، موجب کاهش هزینه‌های حمل بار، توسعه گردشگری و افزایش ایمنی تردد میان استان‌های لرستان، خوزستان و همدان خواهد شد.

وی در پایان افزود: اکنون بیش از 30 جبهه کاری فعال در طول مسیر 114 کیلومتری پروژه در حال فعالیت‌اند و با حمایت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و دستگاه‌های اجرایی، تلاش می‌کنیم این طرح ملی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ثمر برسد.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان

تمدید انتقالی 605 معلم بومی در لرستان

ورود گردشگران به دریاچه گهر لرستان ممنوع می‌شود