526 کیلوگرم گوشت غیربهداشتی در لرستان معدوم شد
اجتماعی
بزرگنمایی:
مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: ۵۲۶ کیلوگرم گوشت فاسد غیربهداشتی در خرم آباد و بروجرد کشف و معدوم شد.
به گزارش تمدن لر،مصطفی زبردست روز چهارشنبه افزود: یک محموله 416 کیلوگرمی بدون رعایت زنجیره سرد و با هویت نامشخص در بسته بندی غیر بهداشتی، از یک دستگاه اتوبوس مسافربری در بروجرد کشف شد که پس از انجام آزمایشات لازم تعیین گونه حیوانی و میکروبی به دلیل غیرقابل مصرف بودن با دستور مقام قضایی شهرستان در محل دفن زباله های شهری معدوم سازی شد.
وی همچنین با اشاره به گشت مشترک نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی خرم آباد گفت: این گشت ویژه شب یلدا در خرم آباد انجام شد و براین اساس 110 کیلوگرم گوشت فاسد جمع آوری و تعداد هفت فقره پرونده تخلفاتی تشکیل شده است.
وی افزود: این نظارت های بهداشتی با همکاری تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی و بهداشت برگزار شده که طی اولین مرحله آن، 21 واحد عرضه کننده مورد رصد و ارزیابی قرار گرفت.
زبردست تاکید کرد: نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، فرآوری و عرضه مواد خام دامی در قالب گشتهای مشترک به مناسبت شب یلدا ادامه خواهد داشت