آخرین مطالب

چهارماه نخست سال‌جاری 400 وسیله بازی مورد بازرسی قرار گرفت اجتماعی

چهارماه نخست سال‌جاری 400 وسیله بازی مورد بازرسی قرار گرفت

  بزرگنمایی:
مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر واحدهای تولیدی و صنفی استان گفت: در چهار ماه گذشته بیش از ۴۰۰ بازرسی سرزده از واحدهای تولیدی، آزمون بیش از ۴۲۰ نمونه از خطوط تولید و بازرسی ۷۰۰ واحد صنفی انجام و۱۶ پرونده‌ تخلف نیز برای واحدهای متخلف تشکیل شده است.

به گزارش تمدن لر، مرتضی رهنما در دومین نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به شرایط اخیر کشور اظهار داشت: نظارت بر سلامت، ایمنی و کیفیت کالاها حتی در ایام جنگ و تعطیلات نیز متوقف نشده و فرایندهای نظارتی مطابق برنامه ادامه داشته است.

مدیرکل استاندارد لرستان با بیان اینکه بیش از 220 واحد صنعتی و خدماتی استان تحت پوشش استاندارد قرار دارند، گفت: این واحدها بیش از 450 نوع فرآورده، عمدتاً در حوزه صنایع غذایی و مصالح ساختمانی تولید می‌کنند.

رهنما با اشاره به وظایف سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: فعالیت‌های این سازمان در چهار محور اوزان و مقیاس‌ها، استانداردسازی، ارزیابی انطباق و تأیید صلاحیت متمرکز است و در بخش اوزان و مقیاس‌ها نیز کنترل مستمر ترازوها، باسکول‌های جاده‌ای، میادین میوه و تره‌بار و سایر تجهیزات اندازه‌گیری با هدف صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام می‌شود.

وی افزود: طی چهار ماه گذشته بیش از 100 استاندارد قدیمی بازنگری شده و تدوین 10 استاندارد جدید نیز در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به اقدامات نظارتی این اداره‌کل گفت: در چهار ماه گذشته بیش از 400 بازرسی سرزده از واحدهای تولیدی انجام و بیش از 420 نمونه از خطوط تولید برای انجام آزمون برداشت شده است.

رهنما تصریح کرد: در صورت مردود شدن نتایج آزمون‌ها، ابتدا اخطار و فرصت رفع نقص به واحد تولیدی داده می‌شود، اما در صورت تداوم تخلف، جمع‌آوری محصولات از بازار، توقف یا پلمب خط تولید و اعمال جرایم قانونی در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه آسانسورها، وسایل شهربازی و تجهیزات عمومی هیچگونه اغماضی وجود ندارد، اظهار داشت: رعایت استاندارد در این حوزه‌ها خط قرمز اداره‌کل استاندارد است.

مدیرکل استاندارد لرستان از بازرسی بیش از 700 واحد صنفی خبر داد و گفت: در این بازدیدها کالاهایی به‌ویژه در حوزه مواد غذایی و نوشیدنی مشاهده شد که فاقد مشخصات تولید، تاریخ مصرف، محل تولید یا نشان استاندارد بودند و از شهروندان خواست از خرید چنین کالاهایی خودداری کنند.

رهنما در پاسخ سوال خبرنگاران در خصوص کیفیت نان افزود: فرایند استاندارد از نگهداری گندم در سیلوها، تولید آرد، شرایط ذخیره‌سازی، میزان رطوبت و نحوه نگهداری تا مرحله پخت و عرضه نان را شامل می‌شود و کیفیت نان تنها به آرد وابسته نیست، بلکه مهارت شاطر و رعایت اصول فنی نیز در آن نقش مؤثر دارد..

مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به اقدامات حقوقی این اداره‌کل اظهار کرد: به پرونده‌های تخلف در کمیسیون ماده42 استان رسیدگی می‌شود ودر4ماهه گذشته برای بیش از 16 شرکت متخلف نیز آرای قانونی با مجموع بیش از چهار میلیارد ریال جریمه صادر شده است.

وی از شناسایی پنج مورد جعل نشان استاندارد در یک سال گذشته خبر داد و گفت: این موارد در حوزه محصولات لبنی و آسانسور شناسایی شده و مطابق قانون با متخلفان برخورد شده است.

مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به نظارت ویژه استاندارد بر شهربازی‌ها گفت: وسایل بازی به دلیل ارتباط مستقیم با ایمنی مردم، به‌ویژه کودکان، از حساسیت بالایی برخوردار هستند و نظارت بر آنها به‌صورت مستمر انجام می‌شود.

به گفته رهنما در چهارماه نخست سال‌جاری 400 وسیله بازی مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد 121 وسیله به دلیل نداشتن شرایط ایمنی لازم پلمب شد.

وی همچنین از برگزاری بیش از یک‌هزار و 500 نفرساعت آموزش تخصصی برای مسئولان کنترل کیفیت واحدهای تولیدی خبر داد و افزود: نظارت بر رعایت استانداردهای مصرف انرژی در صنایع نیز با توجه به ناترازی برق و گاز در دستور کار قرار دارد. 
مدیرکل استاندارد لرستان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه 1517 گزارش کنند و گفت: اصالت نشان استاندارد نیز از طریق ارسال کد 10 رقمی درج‌شده زیر نشان استاندارد به سامانه پیامکی 10001517 قابل استعلام است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان