آخرین مطالب

دبیر جامعه اسلامی کارگران لرستان عنوان کرد:

جامعه کارگری محروم از دریافت بسته معیشتی/مدیران از آمارها اظهار بی اطلاعی می‌کنند! اجتماعی

جامعه کارگری محروم از دریافت بسته معیشتی/مدیران از آمارها اظهار بی اطلاعی می‌کنند!

  بزرگنمایی:
دبیر جامعه اسلامی کارگران لرستان در پی اعلام طرح معیشتی با اعتراض به نحوه واریز مبلغ حمایتی به حساب کارگران چنین گفت: تعداد زیادی از کارگران لرستانی که نه دارای حقوق ثابت، نه ماشین مدل بالای و نه حتی منزل مسکونی هستند، از این طرح حذف شده‌اند.

دبیر جامعه اسلامی کارگران لرستان در پی اعلام طرح معیشتی با اعتراض به نحوه واریز مبلغ حمایتی به حساب کارگران چنین گفت: تعداد زیادی از کارگران لرستانی که نه دارای حقوق ثابت، نه ماشین مدل بالای و نه حتی منزل مسکونی هستند، از این طرح حذف شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، علی دهقان‌نژاد با اشاره به این‌که آیا در حق کارگری که ماهیانه یک و نیم میلیون تومان درآمد داشته و یک سوم آن جای اجاره خانه می‌رود ظلم نشده است؟ افزود: تعجب می‌کنم که چرا نمایندگان استان فریادرس کارگران زحمتکش استان نیستند و به وضعیت این قشر محروم رسیدگی نمی‌کنند.

دهقان نژاد با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند کارگران نجیب‌ترین قشر جامعه هستند، ادامه داد: چرا در جامعه ما همواره به این قشر زحمتکش کمتر توجه می‌شود و همیشه باید کارگران مورد آزمون و خطا قرار بگیرند؟

وی با بیان‌ این‌که لرستان یکی از استان‌های محروم با حجم انبوهی از کارخانجات راکد و تعطیل است، خاطر نشان کرد: اکثر کارگران از یک طرف به واسطه تعطیلی واحداهای تولیدی از کار بیکار شده و از طرف دیگر از طرح کمک معیشتی دولت نیز محروم شده‌اند؛ این قشر همواره سکوی پرتاپ نمایندگان و مسئولین بوده‌اند اما متاسفانه کوچک‌ترین حمایتی از آن‌ها صورت نمی‌گیرد.

دبیر جامعه اسلامی کارگران لرستان خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: متاسفانه در برهه‌ای قرار داریم که به دلیل بی‌تدبیری مسئولین، کارخانجات این استان برای تعطیلی از همدیگر سبقت گرفته و جوانان زیادی در جستجوی کار، شهر و دیارشان را ترک کرده‌اند و راه مهاجرت را در پیش گرفته و آواره استان‌های دیگر شده‌اند.

وی به گرانی 300 درصدی بنزین اشاره کرد و افزود: من به عنوان نماینده کارگران سئوال می‌کنم که بر اساس کدام آمار و ارقام بسته حمایتی به اغلب خانواده‌های این کارگران تعلق نگرفته‌ است؟

دهقان‌نژاد هم‌چنین اضافه کرد: این سزاوار نیست که استان کمتر برخوردار لرستان با استان‌های برخوردار کشور مورد قیاس واقع و در نهایت سهم اندکی از حمایت‌های دولت شامل حال آن شود.

دبیر جامعه اسلامی کارگران لرستان به سخنان اخیر معاون وزیر رفاه مبنی بر سرک کشیدن در حساب‌های شخصی مردم گریزی زد و گفت: طرح کمک معیشتی برای آن دسته از افرادی که واقعا دغدغه‌ی نان شب و اجاره خانه نداشته‌اند واریز شده است، حال که نوبت به کارگران رسیده می‌خواهند در حساب خالی آنان سرک بکشند!



دهقان‌نژاد با بیان این‌که دولت بداند این کارگران شریف فقط با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته‌اند تا شرمنده خانواده‌شان نشوند، اظهار داشت: اگر کارگران اجازه بدهند در حساب‌های‌شان سرک بکشند آیا دولت مثل دیگر قول‌هایی که داده است به حال این قشر ضعیف خواهد رسید یا باز بر سر افزایش حقوق چند درصدی ماه‌ها جلسه خواهد گرفت و در آخر هم کارگر را از حق خود محروم خواهد کرد؟

وی تصریح کرد: بنده به عنوان خادم کارگران استان لرستان حاضرم لیست حساب‌های کارگرانی را در اختیار دولت بگذارم که در شرایط اسفناکی زندگی می‌کنند و توسط همین دولت از سبد معیشتی محروم شده‌اند.

دهقان‌نژاد خاطر نشان کرد: اگر اجازه سرک کشیدن در حساب‌های مردم به دولتمردان داده شد تقاضا داریم در جلسات هیات دولت راه حلی نیز برای بی تدبیری و تعطیلی کارخانجات لرستان بیاندیشید تا بلکه کارگرانی که همواره پشتیبان این نظام و انقلاب بوده‌اند بتوانند با کار و تلاش کسب درآمد کرده و کمتر شرمنده خانواده‌های‌شان باشند.

دبیر جامعه اسلامی کارگران در پایان تصریح نمود: وزارت رفاه براساس چه آماری بسته معیشتی کارگران لرستان را به حساب آنان واریز کرده است در حالی‌که مدیران استانی مرتبط با این طرح از آمار و ارقام اعلام شده اظهار بی اطلاعی می‌کنند؟!



نظرات شما

admin-magz

عارف قربانی

با تشکر از حسن نیت و زحمات بی دریغ جنابعالی که همواره غم خوار و دلسوز قشر زحمت کش کارگر هستید.سپاس

۱۳۹۸/۰۹/۱۱

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری همزمان مراسم گرامیداشت یکصدمین سالگرد بانک سپه و روز معلم در سراسر شهرستان‌های لرستان

بروجرد با “ورشو”جهانی می‌شود

865 میلیارد ریال پاداش مشترکان خوش مصرف برق اعمال شد

دستگیری زوج کلاهبردار فروش صوری شاسی‌بلند

یاد معلمی که در بمباران دشمن، درس عشق و ایثار را جاودان کرد

معلمان، معماران توسعه انسانی و حلقه اتصال آموزش به تولید"

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری

بررسی نحوه اجرا و روش‌های تامین منابع مالی تفاهم نامه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و جهاد کشاورزی در دیوان محاسبات استان لرستان

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد لرستان معرفی شد

فراخوان اهدای خون در لرستان

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

فعالیت 14 حوزه علمیه خواهران در سطح استان لرستان /تحصیل یک هزار و 26 طلبه در این حوزه ها

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

یک لرستانی عضو هیات مدیره انتشارات علمی و فرهنگی تامین اجتماعی کشور شد

ایجاد شفافیت در اولویت برنامه های هئیت مدیره سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان لرستان

تلاش برای توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی لرستان

کشف 12 فقره سرقت در خرم‌آباد

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

نشست راهبردی در عالی‌ترین سطح؛ لرستان در آستانه جهش

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

17 تن شکر خارج از شبکه توزیع در بروجرد کشف شد

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

پرداخت بیش از 37 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند