آخرین مطالب

دانش‌آموختگان برتر دانشگاه علمی کاربردی لرستان تجلیل شدند گزارش

دانش‌آموختگان برتر دانشگاه علمی کاربردی لرستان تجلیل شدند

  بزرگنمایی:
در آئینی از ۲۰۰ دانش‌آموخته برتر دانشگاه علمی کاربردی لرستان تجلیل شد.

در آئینی از 200 دانش‌آموخته برتر دانشگاه علمی کاربردی لرستان تجلیل شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، در مراسمی با حضور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی و برخی از مسئولان استانی از 200 دانش‌آموخته‌ی برتر این دانشگاه تجلیل شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان اینکه امروز تولد مهارت و بالندگی را در این مراسم داریم، عنوان کرد: انتظار این است که هر کدام از دانش آموختگان این دانشگاه منشا اثر باشند.

سید احمدرضا پیش‌بین پیش بین با تاکید بر اینکه تعداد دانشجویان از پنج میلیون نفر به سه میلیون و 200 هزار نفر رسیده اند، عنوان کرد: این امر در دانشگاههای سطح یک نیز وجود دارد و در آنها صندلی های خالی وجود دارد.

وی ادامه داد: علیرغم این مسئله، همکاران ما در لرستان در پذیرش دانشجو 30 درصد افزایش داشته اند، افزود: 27 مرکز آموزشی استان به 19 مرکز آموزشی تبدیل شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه برای ایجاد اشتغال دانش آموختگان بستری فراهم شده بطوریکه دانشگاه علمی کاربردی 50 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می کند و 50 میلیون تومان نیز از طریق معاونت ریاست جمهوری برای آنها تامین می کنیم.

وی گفت: معدل ورودی های ما امسال تقریبا دو نمره افزایش پیدا کرده و الان بالای 15.5 است، میانگین سن ورودی های ما چهار سال جوان تر شده است، میزان کسانی که شاغل هستند کاهش پیدا کرده و جوانان وارد دانشگاه می شوند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان هم در سخنانی با بیان اینکه در حال حاضر هشت هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: تا سال گذشته روند پذیرش دانشجو سیر نزولی پیدا کرده بود که خوشبختانه با سیاست هایی که دانشگاه در سطح کشور و استان در دستور کار قرار داد، این روند متوقف شد و رو به افزایش است.

فرح‌بخش تصریح کرد:  آمارها نشان می دهد که این دانشگاه توفیقات زیادی در امر اشتغالزایی داشته است، بیان داشت: رسالت و وظیفه فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی توسعه کشور است، کسانی که فارغ التحصیل می شوند باید به گردش چرخ های اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و مدیریتی کشور کمک کنند.

بنابر این گزارش، در این مراسم از 200 دانش آموخته دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان تجلیل به عمل آمد، از این دانشگاه نیز 30 هزار دانشجو تا کنون فارغ التحصیل شده است.

در این  مراسم، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه خیلی از رشته های دانشگاهها بازار کار ندارند، عنوان کرد: افراد با این نگاه وارد دانشگاه می شوند که در جایی تحصیلات آنها مورد خدمت واقع شود و تاثیر گذار باشد یا اینکه فرد برای خود شغلی ایجاد کند و برای زندگی و ادامه تحصیل او شرایطی فراهم شود.

ثمینی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در سال های گذشته دانشگاه علمی کاربردی در این مسیر قرار گرفته است و کسانی که از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند علاوه بر اینکه مراحل علمی را پشت سر می گذارند، مهارت های مورد نیز را همزمان دریافت می کنند، افزود: این امر خیلی ارزشمند است و در پیشرفت کار، اشتغالزایی، کارآفرینی و ... تاثیر گذار است.

وی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه محیط علمی را تجربه کرده اند و سایر آیتم های مورد نیاز ارتباط با جامعه را دریافت می کنند، تصریح کرد: این امر در توسعه جامعه بسیار تاثیر گذار است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، تصریح کرد: امیدواریم رشته هایی که مورد نیاز در استان هستند برای توسعه و پیشرفت مورد توجه قرار گیرند.

ثمینی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های لرستان در حوزه های مختلف، عنوان کرد: برخی رشته های مورد نیاز از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان احیا شده و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود

صدور سند کهن‌ترین اثر جهانی ایران؛ سندی رسمی به قدمت 63 هزار سال

کشف مواد خوراکی احتکار شده 30 میلیاردی در خرم‌آباد

هزار و 678 میلیارد در حساب بانکی دستگاه‌های لرستان رسوب کرده است