آخرین مطالب

برگزاری شمیم خدمت توسط دادگستری و سازمانهای تابعه قضایی استان لرستان در مصلی الغدیر خرّم آباد فرهنگی

برگزاری شمیم خدمت توسط دادگستری و سازمانهای تابعه قضایی استان لرستان در مصلی الغدیر خرّم آباد

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، طرح شمیم خدمت با هدف ارائه خدمات مستقیم به مردم از طریق دیدار با مقامات ارشد قضایی استان و مدیران سازمانهای تابعه به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر روز جمعه 18 بهمن ماه 98 با حضور مقامات ارشد دادگستری استان و مدیران کل سازمانهای پزشکی قانونی، بازرسی، ثبت اسناد و املاک، زندانها، تعزیرات حکومتی، سازمان قضایی نیروهای مسلح و اداره کل شوراهای حل اختلاف استان در مصلی الغدیر خرّم آباد به نحو مطلوب و شایسته و با استقبال بی نظیر مردم برگزار گردید لازم به ذکر است در طی این برنامه علاوه برخدمات مشاوره و پذیرایی با ضبط خواسته های مردم در قالب دوربین بدون تعارف ، مراجعین و نمازگزاران به بیان دیدگاهها، مشکلات و خواسته های خود از دستگاه قضایی کشور پرداختند .

محمّد رزم رییس کل دادگستری لرستان در حاشیه اجرای طرح شمیم خدمت ضمن اشاره به اینکه این طرح در تمامی حوزه های قضایی استان صورت می گیرد، بیان داشت: خدمت به مردم افتخار بسیار بزرگی است که نصیب هرکسی نمی شود و مردم شریف ایران شایسته بهترین خدمات هستند؛ در واقع پشتوانه و قدرت واقعی نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران وصاحبان اصلی انقلاب همین مردم هستند که با حضور پر شور و با شعور در مواجهه با تمامی مشکلات داخلی و خارجی همواره دشمنان ایران را شکست داده اند.

محمّد رزم با اشاره به برنامه‌های تحولی ریاست محترم قوّه قضاییه و تاکید بر پیگیری و اجرای آنها، اظهار داشت: تکریم ارباب رجوع ازجمله تاکیدات ریاست قوّه قضاییه بوده که باید مورد توجه و اهتمام جدی تمامی کارکنان دستگاه قضایی استان قرار گیرد و امروز به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدا وایثارگران انقلاب، میز خدمتی تحت عنوان شمیم خدمت در مصلی الغدیر خرّم آباد دایر گردیده تا مردم بتوانند بدون هیچ تشریفات اداری و بطور مستقیم با روسا ومدیران دستگاه قضایی استان لرستان دیدار نموده و به بیان مشکلات و درخواستهای خود بپردازند واز خدمات مشاوره ای بهره مند گردند.

این مقام ارشد قضایی در استان به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: دستگاه قضایی لرستان همچون گذشته اصل بیطرفی خود را حفظ نموده و با اتخاذ سیاست های پیشگیرانه و تشکیل منظم و مستمر جلسات پیشگیری و رسیدگی به موقع، قاطع و اثربخش به جرائم احتمالی انتخاباتی از تخلفات در انتخابات پیش رو جلوگیری می نماید.

رییس شورای عالی قضایی استان لرستان سپس خاطر نشان نمود: جلب رضایت عمومی کاری سخت اما امکان پذیری است که با تلاش و کوشش و احترام به تک تک مردم به دست می آید و خوشبختانه دادگستری لرستان و سازمانهای وابسته به آن در سطح کشور جزء مجموعه های قضایی خوش نام و دارای ضریب اعتماد عمومی بالا در کشور می باشد.

وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه با تدابیر مدیریتی جدید طی چهار ماه گذشته در تمامی حوزه های  قضایی استان از لحاظ روند رسیدگی ، کاهش اطاله دادرسی و بحث ابلاغ الکترونیکی از وضعیت خوبی برخوردار هستیم بیان داشت: مردم حق دارند به دعاوی ایشان با دقت، سرعت و قاطعیت رسیدگی شود و از هیچ کسی پذیرفته نیست که مانع روند رسیدگی های قضایی گردد در سازمانهای تابعه هم روال همین است.

رزم در پایان ضمن تشکر از حضور تمامی معاونین دادگستری، مدیر حفاظت اطلاعات دادگستری استان، دادستان مرکز استان، مدیران کل تمامی سازمانهای تابعه و شورای حل اختلاف، قضات حقوقی، کیفری، خانواد، تجدیدنظر و تمامی عوامل اجرایی، فرهنگی و خدماتی که در برپایی این طرح ارزشمند تلاش نمودند، بیان داشت: طرح شمیم خدمت به عنوان مکمل بازدید از حوزهای قضایی و ملاقاتهای مردمی در سراسر استان تحت عنوان "نسیم عدالت لرستان" در طول سال و بنا به مقتضیات به صورت نوبه ای در دستورکار دادگستری کل استان لرستان قرار دارد و قطعا" استمرا و بهبود هدفمند اینگونه برنامه ها در رضایت مندی مردم و بالا بردن اعتماد عمومی به دستگاه مستقل قضایی نقش مستقیمی دارد.

لازم به ذکر است حجت الاسلام والمسلمین سیّد احمدرضا شاهرخی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه محبوب شهرستان خرّم آباد ضمن بازدید از میز خدمت دستگاه قضایی استان از زحمات تمامی پرسنل دادگستری لرستان و سازمانهای تابعه تقدیر و تشکر نمودند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان