آخرین مطالب

گزارشی از اقدامات قرارگاه مردمی امام خامنه ای در خرم آباد گزارش

گزارشی از اقدامات قرارگاه مردمی امام خامنه ای در خرم آباد

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، محمد کریم خورشیدوند، مسئول قرارگاه مردمی امام خامنه ای در خرم آباد اظهار داشت:  در بحث کرونا در چهار حوزه فعالیت کردیم، نخستین گامی که برداشته شد ایجاد مرکز آموزش بود که با رصد، پیگیری و پژوهش سعی کردیم شتابزده عمل نکنیم و کاری که بر روی زمین مانده را انجام دهیم بهگونه ای که کمترین هدر رفت انرژی نیروهایمان را در پی داشته باشد.

در بین گروههای جهادی چیزی به اسم آموزش در کل کشور وجود ندارد یا اگر موجود است آن قدر کم است که به چشم نمی آید.

با توجه به اهمیت جایگاه مدافعان سلامت از دید مقام معظم رهبری این عملیات یک عملیات بیوتروریسم و بیولوژیک است و ماموریت جدید ما نیازمند آموزش جدید است.

مرکز آموزش قرارگاه مردمی امام خامنه ای متشکل از حدود 25 کلاس و یک سالن صد نفره یک فضای کامل است سعی کردیم این کار تا حد امکان به دور از تجمع صورت گیرد و چون فرمانده این میدان دانشگاه علوم پزشکی است با مراجعه به علوم پزشکی مجوز گرفته و از اساتید آنها در این راستا استفاده شد تا خود تربیتی و دیگر تربیتی انجام گیرد.

آموزش در دو بخش آشنایی با ویروس کروناو راه های پیشگیری و جلوگیری از این بیماری و همچنین میزان ترکیب مفید موادضد عفونی کننده برای استفاده در فضاهای باز و بسته انجام شد‌.

در حوزه دوم نیروی جهادگرما ابزار نیاز دارد در حالی که در بازار گران است در همین راستا ما به تولید ماسک به صورت خانگی پرداختیم تا از تجمع افراد جلوگیری کنیم و طبق استانداردهای ایزو به تولید ماست پرداختیم .

تا کنون حدود 60 هزار ماسک تولید و توزیع شده بین جهادگران ما و دیگر جهادگران که چتر حمایتی داریم و در بین نقاط محروم استان توزیع شده است.

قرارگاه یک چتر حمایتی روی دیگر گروههای جهادی دارد و نقش حمایتی داریم و سعی کردیم چتر حمایتی روی دیگر گروه های جهادی داشته باشیم.

با همکاری اعضای فعال قرارگاه که یکی از آنها تولیدی مواد شوینده داشت با تغییر کاربری این تولیدی و همکاری که با قرارگاه داشتند و با رایزنی با مسئولین شرکت آسیا دارو ایرانیان که در بحث تولید مواد شوینده فعالیت می‌کرد اکنون در بحث تولیددمواد ضدعفونی کننده فعال شده است این تولید هم برای خود قرارگاه هم برای دیگر بخش‌هایی که نیازمند مواد ضدعفونی کننده هستند استفاده می شود.

مدیر کل شرکت آبفا لرستان که از اعضای افتخاری قرارگاه هستند در بحث تامین مواد ضدعفونی کننده به ویژه آب ژاول کمک کردند.

در حوزه سومی که ورود پیدا کردیم تجهیز و کمک به دیگر گروههای جهادی است و تشکیل حداقل 10 گروه جهادی پیاده،آفرود،موتوری و ماشین آلات بوده که حوزه شهری و در حوزه روستایی محلات را ضدعفونی کردند.

علاوه بر این در بحث توزیع بسته های غذایی و بهداشتی در قالب طرح مومنانه ورود پیدا کردیم و در این راستا 313 پک غذایی شامل مرغ، برنج، ماکارانی، روغن، رب و ... و 313 پک بهداشتی شامل اسکاج، دستمال کاغذی، ژل دست و تمیز کننده سطوح دستمال کاغذی توزیع شده است.

در نیمه شعبان کاروان نشاط جشن نیمه شعبان رادر راستای خدمت مومنانه با ارائه مولودی ‌خانی، نظافت معابر و ماشین آلات و تب سنجی و تقسیم و توزیع مواد غذایی و بهداشتی انجام دادند .

در بحث کمک مومنانه پیگیر طرح "اطعام مهدوی" هستیم با همکاری کمیته امداد و خیرین برای نیازمندان از اول ماه مبارک رمضان تا پایان ماه مبارک هر شب افطار 2000 غذای گرم با رعایت پروتکل بهداشتی و نظارت مرکز بهداشت تهیه و توزیع کنیم.

قرارگاه امام خامنه ای فعالیتهای زیادی انجام دادند و همین سبب شد گروه های جهادی را حمایت می کنیم، عملیات پاکسازی در مناطق مختلف روستایی و شهری به صورت پلاک به پلاک در سطح منطقه کوی فلسطین، علی آباد، اسدآبادی ، پاچنار، 60 متری، ملک شیرآباد ، کمالوند، مهدی آباد ؛حسن آباد و معابر اصلی انجام شده است.

از دیگر فعالیت‌های این قرارگاه شناسایی فعالان فرهنگی هر منطقه است که با محوریت مسجد آغاز می کنیم که پاکسازی با محوریت گروه جهادی محله و پایگاه اجتماعی بچه‌های محل بالا میرود .

اگر فراخوان بزنیم تمام این افراد عضو قرارگاه هستند و تفکر بسیجی سیاست و استراتژی انقلابی انجام می شود.

گروه جهادی امام خامنه ای متعلق به جناح، سازمان، اداره خاصی نیست و اگر بناست کار بزرگی انجام دهیم باید فراتر از محله و منطقه انجام دهید.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان