آخرین مطالب

راه اندازی مرکز پایش مصرف مشترکین دیماندی(سنگین ) برق لرستان اقتصادی

راه اندازی مرکز پایش مصرف مشترکین دیماندی(سنگین ) برق لرستان

  بزرگنمایی:
مرکز پایش مصرف مشترکین دیماندی(سنگین ) شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان راه اندازی شد.

مرکز پایش مصرف مشترکین دیماندی(سنگین ) شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان راه اندازی شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از  روابط عمومی شرکت توزیع برق استان لرستان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در این خصوص اظهار داشت: در این مرکز تعداد 8 هزار مشترک دیماندی به صورت ساعت به ساعت شامل  مصارف اداری، عمومی، کشاورزی، صنعتی، تجاری و هر مصرف کننده ای که مصرف آن بالاتر از 30 کیلو وات باشد  رصد می شود و اطلاعات لازم را با توجه به کنتورهای هوشمند که در محل مصرف نصب شده و سیستم دیجیتالی که در مرکز می باشد پایش خواهند نمود.

مهندس فریدون خودنیا با اشاره به اطلاعات دریافتی از طریق مرکز پایش، بیان کرد: بعد از دریافت اطلاعات، بلافاصله نظرات به مدیریت های  توزیع در سطح شهرستان ها ارسال می شود و سپس  مدیریت های توزیع هم در این زمینه اقدام لازم را در جهت راهنمایی مشترکین ،بهینه سازی مصرف برق و کاهش مصرف برق بخصوص در ساعات اوج مصرف انجام خواهند داد.

وی با اشاره به کاهش مصرف برق در بخشهای مختلف، اظهار کرد: از طریق مرکز پایش مقدار بار ادارات استان با توجه به پیک بار از ساعت 11 تا 14:30 رصد می‌کنیم تا بتوانیم مقدار مصرف را در ادارات کاهش دهیم و بار سایر مشترکین هم از ساعات 13 تا 17 که اوج مصرف است پایش صورت می گیرد تا بتوانیم حداکثر بار مصرفی استان را در نهایت با تعامل دو سویه با مشترکین کاهش دهیم و انشاالله که در تابستان امسال کمترین خاموشی را داشته باشیم.

مهندس خودنیا افزود:  طبق دستورالعمل های هیئت دولت، اداراتی که هر هفته مصرف آن بالا باشد و به اخطارهای شرکت برق توجه نکند وظیفه داریم اول به استانداری و حراست آن اداره و اگر لازم باشد به وزارتخانه‌ها هم گزارش خواهیم داد که برخورد لازم را با آن اداره داشته باشند و در صورت تکرار برق آنها قطع خواهد شد.

وی ادامه داد: در نهایت هر مشترکی که همکاری لازم را در پایان سه ماه آینده در تابستان داشته باشند یارانه مصرفی خوبی به آنها تعلق خواهد گرفت همانطور که پارسال این کار صورت گرفت امسال هم انتظار داریم که در صورت رعایت مفاد تفاهم نامه، مبلغ 10 میلیارد تومان به مشترکین برق یارانه مصرفی ارائه شود و از مبلغ بدهی آنها کسر  یا به حساب بستانکاری  آنها اضافه گردد.

مهندس خودنیا ضمن تقدیر از همه همکاران دفتر مدیریت مصرف، دفتر حراست، آی تی، خدمات، منابع انسانی و همه کسانی که در راه اندازی این مرکز نقش داشته اند، اضافه کرد:  راه اندازی این پایش کار بسیار خوب و بی نظیری است که انشاالله آن را توسعه خواهیم داد و در نهایت در حفظ سرمایه بیت‌المال صرفه‌جویی خواهیم کرد.

وی هدف از راه اندازی مرکز پایش را  سرمایه گذاری کمتر در بحث واحدهای نیروگاهی ،مصرف کمتر سوخت در نیروگاهها  مصرف آب کمتر و مصرف آلودگی  کمتر محیط زیست دانست و بیان کرد: انشاالله بتوانیم مدیریت مصرف و مدیریت سبز را در این راه داشته باشیم.

  در ادامه مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان در این مراسم گفت: مرکز پایش بار مصرف برای مشترکینی که با شرکت توزیع برق در زمان اوج مصرف یا پیک بار همکاری دارند، حدود 8 هزار مشترک در سطح استان در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، اداری،تجاری  و سی‌ان‌جی می باشند که با آنها  تفاهم نامه صورت گرفت است.

  مهندس قباد رستمی اظهار داشت: طبق دستورالعمل های ارائه شده برای مشترکینی که با آنها تفاهمنامه صورت گرفته  در ساعت های مختلف مثلا ادارات از ساعت 11 تا 14:30 و سایر بخش ها از ساعت 13 تا 17 کاهش مقدار بار را انجام دهند، متعاقباً شرکت توزیع برق استان آن مقدار کاهش بار مصرف کننده را محاسبه و پاداشی به آنها ارائه که آن پاداش در صورت حساب های آنها اعمال خواهد شد،  بطور مثال در بخش کشاورزی که بخش مولد هم می باشد اگر کشاورزی که روزانه طی یک ماه از ساعت 13 تا 17 مصرف برق نداشته باشد (یا حداکثر 150کیلو وات داشته باشد)، کل مبلغ دوره(یک ماه) وی بخشوده میشود.

وی گفت: از طریق کنتورهای هوشمند مصرف کننده، بار مصرف آن ها در این مرکز پایش کنترل می شود و از طریق این مرکز تمام  شهرستان های استان رصد خواهند شد و اطلاعات پایش مصرف‌کننده به مدیریت های توزیع برق در هر شهرستان ارائه می‌شود.

رستمی خاطر نشان کرد: اگر مصرف برق در ادارات بالا باشد از طریق این مرکز پایش کنترل صورت می‌گیرد و به آن اداره اطلاع داده خواهد شد و در صورت تکرار به استانداری و وزارتخانه ها گزارش خواهیم داد و دربخش های کشاورزی، صنعتی و غیره اگر مصرف بالا باشد به مشترکین اطلاع داده می‌شود و راهنمایی‌های لازم صورت می‌گیرد.

وی اظهار کرد: نتیجه راه‌اندازی این پایش این است که بدون این که خاموشی ناخواسته به مشترکین تحمیل کنیم همکاری لازم مشترکین را خواهیم داشت که این همکاری باعث می شود مصرف کننده ها پاداشی دریافت کنند تا بتوانند مقداری از هزینه‌های جاری را پوشش دهند و مجبور به قطع سایر مشترکین به خصوص مشترکین خانگی نشویم و توانسته باشیم برق مطمئن را در زمان اوج مصرف به همه مشترکین در بخش های مختلف ارائه دهیم.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان