اولین مانورپدافند غیر عامل در مخابرات منطقه لرستان برگزار شد
                    
                    
                         اجتماعی
                
                
                    
                        
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                            
 
                                
                             
                        
                        
                            
                     
                    مانور پدافند غیر عامل در مخابرات منطقه لرستان با هدف حصول اطمینان از  پایداری شبکه و خدمات مخابراتی  در وضعیت های خاص برگزار گردید.
 
                    
                         
مانور پدافند غیر عامل در مخابرات منطقه لرستان با هدف حصول اطمینان از  پایداری شبکه و خدمات مخابراتی  در وضعیت های خاص برگزار گردید.
 به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، همزمان با هفته پدافند غیرعامل مانور پدافند غیر عامل مخابرات منطقه لرستان ، با حضور مهندس عزیزی رئیس اداره حراست و دبیر کمیته پدافند غیر عامل منطقه لرستان ، مهندس طیبه محسن زاده ریاست اداره سیستمهای سازمانی و پشتیبانی عملیات و مسئول روابط عمومی روز چهارشنبه 7 آبانماه 1399 در مرکز 118 شهرستان خرم آباد برگزار گردید .
 گفتنی ست ، در این مانور در طراحی سرورهای ١١٨ دو سرور دیتا و دو سرور gatewayدر نظر گرفته شده است . با قطع  برق یا شبکه یکی از سرورهای دیتا یا gateway و همچنین قطع برخی از لینکهای ایوان وارد شده به  gatewayها ، سرورهای دوم فعال شده و در پاسخگویی ١١٨ قطعی یا اختلالی ایجاد نمی شود .
  در عملیات امروز سرور یک به طور کامل خاموش شد و با فاصله کوتاهی gateway دوم نیز از مدار خارج شد . اپراتور ها بدون هیچ گونه اختلالی در این مدت به پاسخگویی خود ادامه دادند .