آخرین مطالب

آغاز محدودیت‌های جدید کرونایی در خرم‌آباد اجتماعی

آغاز محدودیت‌های جدید کرونایی در خرم‌آباد

  بزرگنمایی:
فرماندار خرم‌آباد گفت: محدودیت‌های جدید کرونا با توجه به تغییر وضعیت این شهرستان از زرد به نارنجی، از امروز چهارشنبه برای مشاغل گروه سه و چهار به مدت ۲ هفته اعمال می‌شود.

فرماندار خرم‌آباد گفت: محدودیت‌های جدید کرونا با توجه به تغییر وضعیت این شهرستان از زرد به نارنجی، از امروز چهارشنبه برای مشاغل گروه سه و چهار به مدت 2 هفته اعمال می‌شود.

به‌گزارش پایگاه خبری تمدن لر، جعفر طولابی در جلسه ستاد مقابله با کرونا : مشاغل گروههای سه و چهار به مدت 2 هفته تعطیل هستند و چنانچه از این مصوبه تخطی کنند به مدت 15 روز پلمب و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی می شوند.

وی مشاغل گروه سه را شامل شرکت های خصوصی، بوستان ها، مراکز تفریحی، مهد کودک، تالار پذیرایی، رستوران، آرایشگاه زنانه، سالن زیبایی، موزه، سینما، تئاتر، استخر سرپوشیده و باشگاه ورزش های پربرخورد عنوان کرد و اظهار داشت: این مشاغل باید به مدت 2 هفته تعطیل شود.

فرماندار مرکز لرستان ادامه داد: مشاغل گروه چهار شامل باغ وحش، شهربازی، مراکز ورزشی آبی و باشگاههای ورزشی و سالنی نیز باید به مدت 2 هفته تعطیل شوند و دستگاه‌های متولی نیز موظف هستند گروه های نظارتی را فعال کنند.

فرماندار خرم‌آباد گفت: به دلیل شرایط شیوع ویروس کرونا برخی از شهرستان های استان از وضعیت زرد به نارنجی و قرمز تغییر وضعیت داشتند که در این راستا بروجرد و ازنا در وضعیت قرمز، خرم‌آباد، سلسله، دلفان، الیگودرز و دورود در وضعیت نارنجی و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت زرد هستند.

طولابی ادامه داد: با توجه به سیر صعودی ابتلا به کرونا احتمال اینکه شهرستان های نارنجی به وضعیت قرمز تبدیل شوند بسیار است.

وی با بیان اینکه وضعیت کنونی شهرستان خرم‌آباد تهدیدکننده است تصریح کرد: تعطیلی کسب و کار و اعمال شدید محدودیت ها دردسر و پیامدهای اقتصادی برای مسئولان، مردم و بازاریان دارد اما برای سلامت شهروندان ضروری است.

وی با بیان اینکه برگزاری هرگونه نمایشگاه بین‌المللی و عمومی نیز در خرم آباد ممنوع شده است اظهار داشت: در خصوص حمل و نقل درون و برون شهری، ریلی و هوایی باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود.

فرماندار خرم آباد گفت: باید از برگزاری هرگونه تجمع سیاسی و اجتماعی نیز خودداری شود و فعالیت بقاع متبرکه و مساجد، نماز جمعه در وضعیت قرمز و نارنجی نیز ممنوع است.

طولابی ادامه داد: فعالیت های آموزشی و آموزشگاههای رانندگی هم باید تعطیل شود و برگزاری هرگونه مراسم عروسی و تشیع نیز باید محدود و بدون تجمع باشد.

وی با بیان اینکه پارک خودرو در محل آرامستان ها نیز ممنوع و مشمول اعمال جریمه می شود اظهار داشت: مبادی شهر باید کنترل و از ورود خودرو با پلاک غیربومی و خروج خودروهای بومی از خرم‌آباد جلوگیری شود.

فرماندار خرم‌آباد گفت: براساس مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت هایی برای روز طبیعت نیز اعمال شده است به طوری که هرگونه دورهمی در بوستان ها، فضای سبز و پارک ها ممنوع است و شهرداری باید از فردا  پنجشنبه ورودی تمامی پارک های داخل شهر و بوستان ها را مسدود کند.

طولابی از میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان خواست در روزهای پایانی سال بر مناطق گردشگری و طبیعی نظارت داشته باشد و تصریح کرد: بازدید از موزه ها و اماکن تاریخی ممنوع است و در روز طبیعت باید از این نوع بازدیدها جلوگیری شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد