آخرین مطالب

مشاغل سه گروه شغلی در خرم‌آباد تعطیل شد اجتماعی

مشاغل سه گروه شغلی در خرم‌آباد تعطیل شد

  بزرگنمایی:
فرماندار خرم‌آباد گفت: مشاغل گروه شغلی ۲، سه و چهار با توجه به سیر صعودی ویروس کرونا در این شهرستان از امروز سه‌شنبه تعطیل شد.

فرماندار خرم‌آباد گفت: مشاغل گروه شغلی 2، سه و چهار با توجه به سیر صعودی ویروس کرونا در این شهرستان از امروز سه‌شنبه تعطیل شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از ایرنا جعفر طولابی روز سه‌شنبه در جلسه فوق العاده ستاد کرونای شهرستان خرم آباد افزود: به طور یقین باید فعالیت کسبه و بازاریان تعطیل شود و مانند گذشته، انسجام و هماهنگی خوبی با واحدهای صنفی صورت گیرد تا نسبت به تعطیلی و اعمال محدودیت ها اقدام شود.

وی اظهار داشت: با توجه به تغییر وضعیت خرم‌آباد از نارنجی به قرمز، آمار ابتلا ، بستری و فوتی در این شهرستان سیر صعودی دارد و تعداد بستری های روزانه به بیش از 70 نفر رسیده است که این سیر صعودی در روزهای آینده بیشتر و نگران کننده خواهد شد.

طولابی ادامه داد: ایجاد حساسیت برای مردم با اطلاع‌رسانی دقیق بسیار ضروری است تا شهروندان بهتر موضوع را درک و برای حفظ سلامت خود و خانواده شان با مسئولان همکاری کنند تا محدودیت‌ها به شکل صحیحی اجرا شود.

فرماندار خرم‌آباد با بیان اینکه محدودیت ها باید با شدت و قوت بیشتری اجرایی شود اظهار داشت: شهرداری باید با بسیج امکانات، پارک‌ها، آرامستان‎ها و فعالیت دستفروشان و مراسم عروسی و عزا را تعطیل کند و راهنمایی و رانندگی نیز در خصوص اعمال جرایم خودروهای متخلف همکاری جدی داشته باشد.

طولابی درباره مبادی ورودی و خروجی شهر نیز گفت: ورود خودروها با پلاک غیربومی به داخل شهر و خروج خودروها با پلاک بومی ممنوع است و منع تردد شبانه از ساعت 22 تا سه بامداد به قوت خود باقی است.

فرماندار خرم‌آباد افزود: با توجه به اینکه ممکن است برخی روستاهای شهرستان از نظر آمار کرونا در وضعیت صعودی قرار گیرند، باید آمادگی قرنطینه کردن آنها را داشته باشیم.

مراسم افطاری در خرم‌آباد برگزار نمی‌شود

طولابی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان نیز گفت: بر اساس تمهیدات ستاد ملی مقابله با کرونا در ماه مبارک رمضان، فعالیت های اجتماعی تعطیل است و مراسم مذهبی و عبادی باید به صورت انفرادی و خانوادگی برگزار شود.

وی اظهار داشت: تا زمانی که در وضعیت قرمز کرونا قرار داریم توزیع نذورات و افطاری به صورت بیرون بر با رعایت قوانین بهداشتی امکانپذیر و مراسم افطاری و تجمع دورهمی نیز تعطیل شده اما برای شب‌های قدر هنوز تصمیم‌گیری نشده است.

براساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا گروههای شغلی به چهار گروه تقسیم شده است و طبق این مصوبه تنها گروههای شغلی یک حق فعالیت دارند. 

گروه‌های شغلی یک شامل بیمارستان، داروخانه، مطب، آمبولانس، آتش نشانی، سوپرمارکت، نانوایی ها، امنیت، سلامت، تعمیرگاه‌های لوازم خانگی و پمپ بنزین هستند که به هیچ وجه نباید تعطیل شوند.

گروه‌های شغلی 2 نیز شامل پاساژ، مراکز خرید و مال ها، تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مساجد، مصلی ها، قنادی و شیرینی فروشی ها، آبمیوه و بستنی فروشی ها و مراکز تهیه و طبخ غذا تنها در صورت بیرون بر مجاز به فعالیت هستند.

همچنین آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خودرو ، مراکز شماره گذاری اتومبیل، بازار فروش فرش، موکت، فرش ماشینی، اسباب بازی فروشی ها، فروش لوازم خانگی، عمده فروشی‌ها و خرده فروشی ها، خدمات چاپ و دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمانی، کادوفروشی ها، پارچه فروشی ها، عکاسی ها، آژانس‌های مشاوره املاک، پرده سراها، فروش مبلمان، کیف و کفش، نوشت افزار، خیاطی و خرازی‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی جزو گروه شغلی 2 هستند.

 گروه‌های شغلی سه شامل دانشگاه ها، مدارس، زبان سراها، آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، کتابخانه ها، استخرهای سرپوشیده، موزه‌ها و موزه باغ ها، سینما و تئاتر، آرایشگاه ها، مساجد و مصلی‌ها هستند.

گروه‌ چهار نیز شامل برگزاری مراسم‌ اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، فعالیت باشگاه‌های ورزشی، مدارس شبانه روزی، کافه و قهوه خانه‌ها است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان

بسیج سازندگی 54 مدرسه را در لرستان می‌سازد

همه روستاهای بالای 20 خانوار لرستان طرح هادی دارند

شرکت شهرک‌های صنعتی ایران متولی 9 منطقه ویژه اقتصادی است

آیین تجلیل از «پروفسور سکندر امان‌الهی بهاروند» برگزار می‌شود

4 اراذل‌واوباش در لرستان دستگیر شدند