آخرین مطالب

فرهنگی

راه‌اندازی پویش «قلم برای کودکان فلسطین»؛ ادبیات و حمایت مالی در کنار هم

رئیس هیئت مدیره موسسه قلم افلاک از اجرای یک پویش دوگانه حمایت از کودکان فلسطینی خبر داد که در آن نویسندگان و هنرمندان با نوشتن داستانک‌های کوتاه و جمع‌آوری کمک‌های مالی، هم صدای رنج کودکان در غزه شده‌اند .

مدرسه محوری و تمرکز بر کانونهای محرومیت راهبرد های جدید سواد آموزی در استان/ بیش از ۱۲ هزار نفر لرستانی تحت پوشش سواد آموزی

در جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش لرستان برگزار شد،آخرین آمار و برنامه‌های حوزه سوادآموزی استان بررسی و تصمیمات جدیدی اتخاذ شد.

دره‌های خرم‌آباد هویت نوینی از تمدن ایران را به جهان عرضه کرد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ثبت جهانی «دره‌های خرم‌آباد» را «تحولی تاریخی و غرورآفرین برای ایران» خواند و با تأکید بر جایگاه ممتاز این استان گفت: لرستان آبروی ایران و اعتبار ملی ایرانیان است.

بازگشت اشیای مکشوفه غار‌ها از آمریکا به خرم آباد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: پس از ۷۰ سال اشیای مکشوفه غار‌ها که در آمریکا نگهداری می‌شد به خرم‌آباد بازگشت و اکنون در این موزه به نمایش گذاشته شده است.

مرمت و احیای کاروانسرای گوشه شهنشاه لرستان

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: کاروانسرای گوشه شهنشاه با مشارکت میراث فرهنگی و بخش خصوصی مرمت و احیا می‌شود و براساس کار کارشناسی صندوق احیا بازگشت سرمایه ‌این بنا یک دوره ۲۵ ساله پیش‌بینی شده است.

تلاش برای ثبت جهانی دره شیرز کوهدشت

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از تلاش‌ها و همکاری‌های بین بخشی برای ثبت جهانی دره شیرز در شهرستان کوهدشت خبر داد

تأکید بر نگاه سیستمی و اجرای دقیق مفاد توافق

در نشست مشترکی با حضور سید عیسی سهرابی مدیرکل آموزش و پرورش لرستان و علی پاشایی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، تفاهم‌نامه اجرای طرح ملی «همنوا» در لرستان به امضا رسید.

آغاز مرمت «کشکان»؛ مادر پل‌های تاریخی ایران

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: عملیات مرمت پل تاریخی «کشکان» مادر پل‌‎های تاریخی ایران در شهرستان چگنی آغاز شد.

میعادگاه عاشقان در عمود ۱۳۹۹؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

در آستانه فرارسیدن حماسه عظیم پیاده‌روی اربعین، شور و تکاپوی خادمان حسینی برای خدمت به زائران اباعبدالله(ع) به اوج خود رسیده است. در همین راستا، موکب «عاشقان اباعبدالله الحسین(ع)» از استان لرستان، به عنوان یکی از پایگاه‌های مردمی خدمت‌رسان، جزئیات برنامه‌های خود را برای میزبانی از زائران در کربلای معلی اعلام کرد.

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال ۱۴۰۶ را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

رئیس انجمن مفاخر معماری ایران ضمن تبریک به ملت ایران و مردم لرستان و خرم آباد به مناسبت ثبت جهانی «محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد» آرزو کرد که در سایه این ثبت جهانی، دیگر مناطق تاریخی ایران هم به جهان معرفی شوند.

تکذیب صریح افشای سوالات امتحانات نهایی / پاسخ قاطع مرکز ارزشیابی به شایعات فضای مجازی و اظهارات نماینده مجلس

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌ و‌ پرورش کشور در استودیو الفبا لرستان، در واکنش به برخی شایعات فضای مجازی گفت : : هیچ شخصی، حتی خود بنده، تا دقایق پیش از شروع آزمون به سوالات دسترسی ندارد. این ادعاها بی‌اساس و بدون مدرک هستند.

ثبت جهانی دره خرم‌آباد؛ مهر تأیید جهان بر اصالت تمدن لرستان Pdf

استاندار لرستان ثبت جهانی مکان‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد را رویدادی تاریخی و بی‌بدیل دانست و با تبریک به مردم ایران و استان لرستان، از تلاش همه دست‌اندرکاران این موفقیت ارزشمند قدردانی کرد

ممنوعیت برگزاری تورهای گردشگری در لرستان تا ۲۰ تیرماه

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از ممنوعیت برگزاری هرگونه تور گردشگری در این استان تا بیستم تیرماه جاری خبر داد و هدف از این تصمیم را حفظ امنیت گردشگران و احترام به ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان عنوان کرد.

پیام ابوطالب شفقت استاندار سابق لرستان در پی شکوه حضور لرستانی‌ها در تشییع پیکر شهدا

ابوطالب شفقت، استاندار اسبق لرستان، با تجلیل از حضور پرشور مردم خرم‌آباد در مراسم تشییع شهدای حمله صهیونیست‌ها، این حضور را نماد وفاداری مردم لرستان به انقلاب اسلامی دانست و ضمن تبریک پاسخ کوبنده سپاه به رژیم جعلی اسرائیل، تأکید کرد که مبارزه تا نابودی کامل صهیونیسم و آزادی قدس شریف ادامه خواهد داشت.

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

امروز ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان به دستور استاندار جناب مهندس شاهرخی پس از ۱۱ سال دوری، مجدداً به محل قبلی خود در دامنه قلعه فلک الافلاک بازگشت.

آخرین مطالب

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است