آخرین مطالب

مرتضی محمودوند مطرح کرد:

تائید یا رد صلاحیت داوطلبان شوراهای لرستان مطابق قانون بوده است سیاسی

تائید یا رد صلاحیت داوطلبان شوراهای لرستان مطابق قانون بوده است

  بزرگنمایی:
رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان لرستان گفت: تائید یا رد صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا در این استان منطبق بر موازین شرعی و قانونی انجام شده است.

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان لرستان گفت: تائیدیا رد صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا در این استان منطبق بر موازین شرعی و قانونی انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، عصر امروز 15 خرداد ماه  نشست خبری دکتر مرتضی محمودوند نماینده مردم شهرستان های خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی و رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان به همراه دکتر باقر پورحسینی دبیر هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان در دو بخش گزارش عملکرد یکساله توسط دکتر محمودوند و گزارش عملکرد هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاهای لرستان در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

محمودوند در این نشست اظهار کرد: در طول یک سال از دوران نمایندگی تمام تلاش خود را برای حل مشکلات مردم این دیار به کار گرفته‌ایم و تا جایی که در حد توان اینجانب بوده کوتاهی نکرده ام.

وی در ادامه با تاکید براینکه به عنوان یک سرباز خدمتگزار مردم می باشم و اهل شعار نیستم گفت: برای اولین بار لرستان نماینده ای به نام محمودوند در بودجه داشت و ثمره آن را دیدیم .

محمودوند در ادامه گفت: عضویت در اتحادیه بین المجالس جهان و استفاده از این ظرفیت برای بیان مشکلات استان از دیگر فعالیت هایی بود که طی یکسال نمایندگی مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.

وی در ادامه از اخذ دو مجوز مهم ساخت پالایشگاه و پتروشیمی برای مردم لرستان خبر داد و گفت: این پالایشگاه و پتروشیمی در بالاترین سطح ساخته خواهد شد و در حال حاضر مجوزها صادر شده و در حال عملیاتی کردن آن هستیم

نماینده مردم خرم‌آباد و دوره‌چگنی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به طور مستمر پیگیر ساخت این پروژه هستیم و در اولین فرصت یک نشست با استاندار داشته باشیم، تا این مجوزها عملیاتی شود.

وی بزرگترین کار خودرا در طول یکسال نمایندگی مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی را تصویب و اجرایی کردن طرح راهبردی در مقابل دشمن برای تحریم اقتصادی و فشار معیشتی برشمرد و گفت: این طرح در 9 بند ارائه شد، اگر امروز برگ برنده‌ای در دست تیم مذاکره کننده وجود دارد برگرفته از طرح راهبردی در مقابل دشمن برای تحریم اقتصادی است.

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از فضاحت‌های هسته‌ای چیزی برای مذاکره نداشتیم و این طرح برگ برنده جمهوری اسلامی در محافل بین‌المللی شد و ثمره آن را در مذاکرات می‌بینیم.

محمودوند با اشاره به اینکه در طول 40 سال گذشته نه تنها کاری انجام نشده بلکه تا جایی که امکان داشت کارشکنی هایی صورت گرفته است، عقب ماندگی ها این استان علت تاریخی دارد که بزودی رفع نمی شود.

وی افزود: کارشکنی‌های دولت قبلی و دولت حاضر در تخصیص اعتبارات و بودجه استان لرستان ظالمانه بوده و موجب عقب ماندگی تاریخی استان شده است.

نماینده مردم خرم‌آباد و دوره‌چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر استان لرستان به رغم همه توانمندیها، منابع، امکانات، پتانسیلهای خدادادی همچنان در سطح کشور دارای رتبه اول در زمینه بیکاری است.

وی با تاکید بر اینکه باید متناسب با شان مردم به مشکلات آنها رسیدگی شود، خاطر نشان کرد: این مطالبه به حق مردم است که با مشکلات آنها رفع شود .

محمودوند رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان لرستان در پایان اعلام کرد:  تائید یا رد صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا در این استان منطبق بر موازین شرعی و قانونی انجام شده است و هیچ گونه سلیقه ای اعمال نشده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

لرستان سرزمینی ناشناخته با قابلیت دگرگونی آینده تمدنی جهان است

پروژه‌های نتیجه‌محور؛ مسیر کوتاه‌تری تا رفاه مردم

درخشش واحدهای تولیدی لرستان در نوزدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران

800 مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی مستقر در لرستان در هشت ماهه نخست سال

آغاز نام نویسی در جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید در لرستان

برپایی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در پلدختر با ارائه خدمات رایگان درمانی

تاکید مدیر کل دیوان محاسبات لرستان بر همکاری دستگاه‌های استان در ارتقای شاخص‌های مالی

اجرای طرح‌های قرآنی «حافظ شو» و «فصل تعالی» در لرستان / برگزاری جشنواره‌های قرآنی در شهرستان‌های استان

2 واحد دندانپزشکی غیرمجاز در لرستان پلمب شدند

کسب رتبه برتر روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان در نخستین جشنواره برترین‌های روابط عمومی تجاری

ناترازی برق با توسعه تجدید پذیرها، بهینه‌سازی و اصلاح ساختار مصرف مدیریت می‌شود

هر گونه خرید خارجی به‌جای کالای داخلی ممنوع است

526 کیلوگرم گوشت غیربهداشتی در لرستان معدوم شد

کانون‌ها و اردوگاه‌های دانش‌آموزی لرستان احیا می‌شوند

بانوان نویسنده لرستان تجلیل می‌شوند

وضعیت شهر باید در شأن مردم با پیشینه کهن آن باشد

18 واحد کارگاهی در کوهدشت احداث می‌شود

انهدام باندهای مجرمانه و کشف محموله‌های قاچاق در لرستان

کشت گیاهان ممنوعه جرم است؛ تعیین مجازات زندان و اعدام

60 قبضه اسلحه از متخلفان زیست محیطی در لرستان ضبط شد

تشریح آخرین ضوابط صدور و تسویه گواهی صرفه‌جویی انرژی

تعزیر 10 میلیارد ریالی قاچاقچیان سیگار در لرستان

آیین پاسداشت پروفسور سکندر امان‌الهی بهاروند برگزار شد

ثبت رکورد برداشت چغندرقند توسط کشاورزان لرستانی

باند سازمان‌یافته پول‌شویی در لرستان منهدم شد