آخرین مطالب

مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان:

ورزشکاران معلول استان ظرفیت بالایی برای کسب مدالهای رنگارنگ در میادین ملی و بین المللی دارند ورزشی

ورزشکاران معلول استان ظرفیت بالایی برای کسب مدالهای رنگارنگ در میادین ملی و بین المللی دارند

  بزرگنمایی:
مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان گفت: ورزشکاران معلول استان لرستان ظرفیت بالایی برای کسب مدالهای رنگارنگ در میادین ملی و بین المللی دارند که حمایت از آنها را در اولویت قرار داده ایم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان گفت: ورزشکاران معلول استان لرستان ظرفیت بالایی برای کسب مدالهای رنگارنگ در میادین ملی و بین المللی دارند که حمایت از آنها را در اولویت قرار داده ایم.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، امان الهی روز پنجشنبه در جلسه شورای تربیت بدنی وورزش،شورای ورزش همگانی ومراسم تجلیل از قهرمانان لرستانی رقابت های پارالمپیک 2020 توکیو که با حضور سید موسی خادمی استاندار لرستان ،حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم آباد، مهرداد ویسکرمی نماینده مردم  خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، سردار مرتضی کشکولی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان  لرستان، سردار یحیی الهی فرمانده نیروی انتظامی لرستان و جمعی دیگر از مدیران و مسئولین استانی برگزارشده بود با اشاره به عملکرد ورزش وجوانان لرستان در طی نه ماه گذشته ، اظهارکرد: کسب سهمیه المپیک در رشته کشتی پس از 25سال  با حضور دو ورزشکار از لرستان در کاروان المپیکی ایران ،کسب سهمیه پارالمپیک وحضور سه نفر از ورزشکاران لرستانی درکاروان  پارالمپیکی سردار دلها ، حضور همزمان دو کشتی گیر در ترکیب تیم ملی  8نفره  در لیگ که خوشبختانه این دو کشتی گیر لرستانی برای اولین بار در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال شدند؛حضور همزمان سه نفر در ترکیب تیم ملی فوتبال ، حضور 5 نفر در ترکیب تیم ملی بوکس( دو نفر در بزرگسالان وسه نفر در جوانان ) که دونفر از بوکسورهای رده جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال شدند، ازجمله  افتخارآفرینی های  ورزشکاران لرستان در رقابت های بین المللی بوده است.

او دعوت 95ورزشکار آقا و 51ورزشکار  خانم  به اردوهای تیم ملی در کمتر از یکسال گذشته باتوجه به شرایط کرونایی ،کسب 35عنوان بین المللی ، کسب 75 عنوان کشوری ، کسب 192 عنوان ملی و منطقه ای را از دیگر موفقیت های ورزش وجوانان لرستان عنوان کرد وافزود: همچنین  کسب اولین قهرمانی در لیگ برتر کشور در 1400توسط لرستان  و کسب سه قهرمانی در لیگ های برتر کشور در سال 99 نیزاز دیگر موفقیت های ورزش استان  محسوب می شود ؛باتوجه به اینکه در سال 99 به خاطر شرایط کرونایی فقط 23لیگ در کشور برگزارشده بودکه ازاین لحاظ لرستان با  کسب این سه قهرمانی رکورد زد.

امان الهی  با اشاره به  ورود لرستان به لیگ برتر تندرستی در سال گذشته ، تصریح کرد: باتوجه به اقداماتی که در حوزه  ورزش همگانی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی  موفقیت های خوبی  مانند کسب  عنوان رتبه  بیست و دوم شهرستان خرم آباد در بین 500 شهرفعال ورزش همگانی در کشور داشته ایم.

 مدیرکل ورزش وجوانان لرستان با اشاره به میزبانی اردوی تیم های ملی نیز گفت:  دررشته های قایقرانی بانوان و آقایان ، بوکس ، دوومیدانی ، جانبازان و معلولین میزبان اردو های تیم ملی بوده ایم همچنین در آینده نزدیک  میزبان مسابقات کشتی نونهالان کشور یادواره کنگره 6300شهید لرستان هستیم.

 او از برگزاری 11مجمع هییت های ورزشی در لرستان طی این مدت خبرداد و یادآورشد:  برخی از هیئت های ورزشی  مانند هیئت موتورسواری  واتومبیلرانی  را بعد از ده سال تعیین تکلیف کردیم .

امان الهی با اشاره به تجلیل از مدال آوران وقهرمانان ورزشی لرستانی  ، خاطر نشان کرد: در  25 مورد  از قهرمانان ومدال آوران بین المللی   ورزش استان تجلیل شده است ؛ البته از همه کسانی که در مسابقات فراملی مدال کسب کرده اند تجلیل کرده ایم ؛ همچنین برگزاری مراسم تجلیل وبدرقه از قهرمانان اعزامی به مسابقات المپیکی و پارالمپیکی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان را نیز انجام دادیم.

 او با اشاره به برگزاری 86 دوره آموزشی ویژه مربیان و داوران به صورت ویدئو کنفرانس، یادآورشد:  55 کارگاه آموزشی ، 319جشنواره ، 110برنامه فرهنگی ،1455پویش در حوزه همگانی  درسطح استان که غالب آنها در فضای مجازی ودر مناطق عشایری و روستایی  نیز با اجازه ستاد کرونا ورعایت  پروتکل های بهداشتی  اجرا شده است.

امان الهی  با اشاره به سابقه لرستان در مسابقات پارالمپیک نیزگفت: شادروان جهانبخش پاخیرزن اولین شرکت کننده لرستانی در پارالمپیک 1988 بود ،در پارالمپیک 2000سیدنی و2004 آتن اولین بار ورزشکاران لرستانی موفق به کسب مدال ( یک مدال طلا ویک مدال نقره ) ودر والیبال نشسته شدند؛در پارالمپیک 2008لندن یک چهارمی ویک پنجمی دوومیدانی وهمچنین اولین حضور دکتر بهرامی  به عنوان مربی تیم ملی دوومیدانی کشور که یکی از مربیان رکوردارایران  در پارالمپیک با4حضور  هستند ؛در پارالمپیک 2012لندن که  یکی از نتایج درخشان ورزش کشوردر پارالمپیک  بود یک طلا ،دونفره و دو برنز کسب کردیم ؛درپارالمپیک  2016 ریو دونقره ویک برنز و امسال نیز  درپاراالمپیک  2020توکیو یک طلا و یک نقره  توسط ورزشکاران لرستانی کسب شد.

مدیرکل ورزش وجوانان لرستان اضافه کرد:جمعا 11 مدال ( 3طلا ، 6نقره ، 2برنز ) درمسابقات  پارالمپیک از 2000سیدنی تا 2020 توکیو توسط ورزشکاران لرستانی کسب شده است .

او با اشاره به کسب مدال آوری سجاد محمدیان وحامد امیری در المپیک توکیو نیز بیان کرد: خرسند هستیم و افتخار داریم که دراین مراسم گردهم آمده  و از زحمات وتلاش های دو جوان ورزشکار و قهرمان این دیار که برای سرزمین همیشه سربلند لرستان وبه نمایندگی از مردم ایران درکاروان سردار دلها افتخار آفرینی کرده و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در بزرگترین آوردگاه ورزشی جهان به اهتزاز درآورند، تجلیل می کنیم.

 امان الهی با بیان اینکه   این دو ورزشکار لرستانی قهرمانان شایسته ای هستند که ثابت کردند معلولیت محدودیت نیست، تاکید کرد:  لازم می دانم که به نمایندگی از جامعه ورزش استان  از اقدام ارزشمند این دو جوان ورزشکار وقهرمان که مدالهایشان را به سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سرافراز فرشید سپهوند تقدیم واهدا کردند تقدیروتشکر کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تابستان زیر سایه 77 هزار مگاوات مصرف برق / با همکاری مردم می‌توانیم از تابستان داغ عبور کنیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب شد

ساماندهی فوری مشاغل مزاحم و ساخت‌وسازهای غیرمجاز

استفاده از 941 دستگاه ناوگان حمل‌ونقل برای جابه‌جایی زائران اربعین

نشست مدیرکل تأمین اجتماعی استان با کارفرمایان دو واحد تولیدی-صنعتی در بروجرد

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف