آخرین مطالب

آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری مسیر نورآباد به سرکشتی+ تصاویر اجتماعی

آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری مسیر نورآباد به سرکشتی+ تصاویر

  بزرگنمایی:
مراسم کلنگ زنی عملیات اجرای پروژه فیبر نوری مسیر نورآباد به سرکشتی به طول ۴۰ کیلومتر توسط مخابرات منطقه لرستان برگزار شد.

مراسم کلنگ زنی عملیات اجرای پروژه فیبر نوری مسیر نورآباد به سرکشتی به طول 40 کیلومتر  توسط مخابرات منطقه لرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ،مراسم کلنگ زنی عملیات اجرای پروژه فیبر نوری مسیر نورآباد به سرکشتی به طول 40 کیلومتر  توسط مخابرات منطقه لرستان با حضور دکتر ابراهیمی نماینده محترم مردم شهرستان سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی ، حاج آقا خانی امام جمعه محترم ، مهندس شمسی فر مدیر مخابرات منطقه لرستان ، مهندس حیدری مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان، درمنان فرماندار ، بخشدار مرکزی و جمعی از مسئولین محلی این شهرستان برگزار شد.

 مهندس شمسی فر  مدیر مخابرات منطقه  در این مراسم گفت: در راستای محرومیت زدایی و گسترش عدالت در دسترسی به خدمات حوزه فناوری اطلاعات این پروژه به طول بیش از 40 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال آغاز گردید.

مدیر مخابرات منطقه  لرستان افزود : این پروژه به طول 40 کیلومتر  طراحی گردیده و کلیه سایت های تلفن همراه متعلق به تمامی اپراتور های تلفن همراه و مراکز مخابراتی کم ظرفیت موجود در مسیر به شبکه فیبر نوری استان متصل و محدودیتهای پهنای برای ارائه خدمات اینترنتی و سایر سرویس های باند پهن مرتفع و زمینه توسعه و سرمایه گذاری در سایر بخش ها مهیا خواهد شد و مقدمه ای برای ارائه خدمات نسل سوم ، چهارم  و پنج تلفن همراه در این منطقه می باشد.

وی با اشاره به اینکه فیبر نوری بهترین و پرسرعت‌ترین بستر برای انتقال اطلاعات با پهنای باند بالا است ، با تکمیل این پروژه خدمات و سرویس های مخابراتی ارتقاء پیدا می کنند  افزود: این پروژه در مسیری به طول 40 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال برآورد اولیه در قالب طرح USO توسط مخابرات منطقه لرستان از شهرستان نورآباد تا ایستگاه سرکشتی نورآباد انجام می گردد. 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این شهرستان گفت : اتصال 18 مرکز بهداشتی و درمانی به شبکه اینترنت ، ایجاد چند سایت تلفن همراه ، حذف مرکز مخابراتی و نصب کافوهای نوری در سطح شهرستان ، فیبر نوری مسیر نورآباد به هفت چشمه از مهم ترین پروژه های مخابراتی انجام شده و در دست اقدام در شهرستان می باشد.

در ادامه دکتر ابراهیمی  نماینده محترم مردم شهرستان سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از مدیران و کارکنان مخابرات منطقه لرستان گفت : یکی از مطالبات جدی مردم شهرستان نورآباد  بحث ارتباطات و مخابرات می باشد که با اجرای این پروژه چندین روستا تحت پوشش شبکه ثابت و سیار با پهنای باند بالا قرار خواهند گرفت و روستاهایی هم که دارای پوشش نامطلوبی هستند نیز تحت پوشش شبکه های پرسرعت قرار خواهند گرفت.
 
دکتر ابراهیمی با اشاره به مزایای این طرح مانند افزایش ظرفیت ارتباطی در روستاها، ارتقا خدمات اینترنتی پرسرعت ثابت و سیار و دسترسی همگانی به شبکه ملی اطلاعات گفت: توسعه زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات و همچنین خدمات ارتباطی در مناطق روستایی سبب ارائه خدمات نوین، توسعه زیرساخت‌های الکترونیکی و همچنین افزایش سطح خدمت‌رسانی تمامی دستگاه‌های اجرایی به مردم این مناطق خواهد شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد