آخرین مطالب

همه ظرفیت‌ها در "طرح نوروزی" و "پویش همراهان سفر ایمن" بسیج شود اجتماعی

همه ظرفیت‌ها در "طرح نوروزی" و "پویش همراهان سفر ایمن" بسیج شود

  بزرگنمایی:
باید همه امکانات و ظرفیت‌های استان در اجرای طرح نوروزی و پویش "همراهان سفر ایمن" بسیج و بکارگیری شود.

باید همه امکانات و ظرفیت‌های استان در اجرای طرح نوروزی و پویش "همراهان سفر ایمن" بسیج و بکارگیری شود.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، عباس شرفی در جلسه شورای اداری این اداره‌کل که با حضور معاونان، روسای ادارات ستادی و شهرستانی و با دستور کار طرح نوروزی و اجرای پویش سراسری همراهان سفر ایمن برگزار شد، با تبریک عید سعید مبعث گفت: با توجه به اینکه در دو سال گذشته به دلیل کرونا کاهش سفرها را شاهد بودیم پیش‌بینی می‌شود امسال با افزایش سفر همراه باشد از این‌رو باید همه امکانات و ظرفیت‌های استان در اجرای طرح نوروزی و پویش سراسری همراهان سفر ایمن بسیج شود.

وی با اشاره به اهداف و برنامه‌های پویش همراهان سفر ایمن گفت: سازمان راهداری بنا دارد در طرح نوروزی 1401 از 25 اسفند تا 15 فروردین ماه، با هدف ارتقای فرهنگ ایمنی، پویشی را تحت عنوان "همراهان سفر ایمن" در 23 مجتمع خدماتی رفاهی کشور برگزار کند که در این پویش با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، موسیقی و ... نسبت به ترویج فرهنگ ایمنی، رعایت نکات ایمنی و ضرورت توقف در هنگام خستگی اقدام خواهد شد.

شرفی خواستار شیفت‌بندی  و برقراری تمام وقت کشیک‌های نوروزی و گشت‌زنی مستمر، شناسایی روزهای پیک سفر و برنامه‌ریزی برای مدیریت تردد، بازدید مستمر از پایانه‌های بار و مسافر، آماده‌سازی مجتمع‌های خدماتی رفاهی و راهدارخانه‌ها برای پذیرایی و اسکان میهمانان نوروزی با تاکید بر نظافت و به‌روزرسانی نمازخانه‌ها بخصوص در مسیرهای اصلی، تهیه محتوای فرهنگی و تبلیغات محیطی، ساماندهی و ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی و گردشگری، استفاده منظم و مهندسی از ماشین‌آلات، بسیج امکانات و ... شد.

وی افزود: با توجه به اینکه در 30 کیلومتری ورودی شهرها بیشترین تصادفات رخ می‌دهد و از طرفی ضرورت زیباسازی ورودی شهرها برای نوروز، پاکسازی این محدوده به صورت جدی انجام شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با تاکید بر تداوم گشت‌های حریم در ایام نوروز و جلوگیری از برپایی چادر و رستوران‌های سیار در حریم راه گفت: سال 1400 کاهش خوبی در تصادفات داشتیم و در 10 ماهه موفق شدیم رتبه ششم کشور را بدست بیاوریم که امیدواریم با تلاش همکاران در دو ماهه باقیمانده به جایگاه بهتری دست یابیم و سال 1401 را بهتر از قبل آغاز کنیم.

در ادامه عارف امرایی معاون راهداری نیز با بیان اینکه شاه‌بیت ماموریت سازمان در طرح نوروزی، ایمن‌سازی راه‌های مواصلاتی است، گفت: باید با اتخاذ تصمیمات اثربخش و استفاده از توان حداکثری درون‌سازمانی و فراسازمانی، مدیریت سرعت و روان‌سازی ترافیک این طرح را به نحو احسن برگزار و خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه کنیم‌.

وی ادامه طرح راهداری زمستانی و حضور اکیپ‌های سیار، مناسب‌سازی فضای راهدارخانه‌ها، ثبت فعالیت‌های روزانه در سامانه Rms، عملیات راهداری معمول نظیر لکه‌گیری، دریواسیون، لایروبی و تنقیه پل‌ها، پاکسازی پارکینگ‌ها، پیش‌بینی اقدامات مدیریت بحران با توجه به محتمل بودن سیلاب، جلوگیری از دستفروشی در حریم راه، مکاتبه با راه و شهرسازی برای ایمن‌سازی محوطه‌های کارگاهی، نصب تابلو و علائم مسیرنما، اطلاعاتی و ایمنی، تعمیر گاردریل و خط کشی و ... را از اقدامات ضروری در مدت باقیمانده تا طرح نوروزی عنوان کرد و از تکمیل روشنایی ناحیه 1 محور خرم‌آباد_ بروجرد از خرم‌آباد تا پل هرو و محور خرم‌آباد _ پلدختر محدوده شوراب تا پایان امسال و عملیاتی شدن پروژه روشنایی ناحیه 2 از پل هرو تا پلیس راه چالانچولان و پل سفید خبر داد.

رضا عبدی سرپرست معاونت حمل و نقل هم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت پایانه‌های مسافر، کالا و فعالیت‌های این حوزه گفت: مکاتباتی با شهرداری‌ها برای ارتقای وضعیت زیرساخت‌ها و خدمات‌دهی پایانه‌های مسافر صورت گرفته است در ایام طرح نوروزی گشت‌های مشترک با پلیس راه، رصد لحظه‌ای ناوگان اتوبوس با سامانه سپهتن و استفاده از توان حداکثری کارکنان و فعالان بخش حمل و نقل نظارت مستمر بر فعالیت‌های این بخش و با هدف ارائه خدمات مطلوب به مسافران حمل و نقل عمومی و میهمانان نوروزی در دست اقدام است.

وی خواستار تعامل بین بخشی در ارتقای ایمنی سفر در طول راه‌های استان شد و گفت: باید تمام تمهیدات لازم برای ساماندهی سفرهای نوروزی اندیشیده شود تا بتوانیم به اهداف سازمان در کاهش تصادفات و حفظ ایمنی کاربران جاده‌ای دست یابیم‌.

براساس این گزارش، مصطفی ملکی صادقی معاون فنی و راه‌های روستایی با تبیین خدمات و الزامات مورد نیاز در مجتمع‌های خدماتی رفاهی و راهدارخانه‌ها برای پذیرایی از مسافران نوروزی گفت: مهم‌ترین وظیفه ما تامین ایمنی سفر در طول طرح نوروزی است که باید در استمرار فعالیت‌های گذشته صورت پذیرد.

وی نظارت مستمر کارشناسان و ناظران شهرستان با هماهنگی ستاد اقامه نماز بر نمازخانه‌های مجتمع‌های خدماتی رفاهی و تاکید بر تعمیر، تجهیز و نظافت این مجتمع‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونا، معرفی و بهره‌گیری از سامانه و اپلیکیشن 141 و سامانه پیام کوتاه 1000141 (با امکان ارتباط دوطرفه) در اطلاع از وضعیت راه‌ها، معرفی مراکز خدمات‌دهی نظیر مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی و جایگاه‌های سوخت، راهدارخانه‌ها، مدیریت سرعت، ارسال آنی و سریع حوادث جاده‌ای به مرکز مدیریت راه‌ها توسط مدیران شهرستانی، همکاری همه بخش‌ها در برگزاری کیفی طرح پویش همراهان سفر ایمن و ... را از ضرورت‌های طرح نوروزی عنوان کرد.

پرویز کرمی معاون توسعه مدیریت و منابع هم  با اشاره به اهمیت نظافت راهدارخانه‌ها در ایام نوروز از روسای ادارات شهرستانی خواست در تعامل با استان نسبت به تجهیز راهدارخانه‌ها و خدمات‌دهی مطلوب در ایام نوروز اهتمام داشته باشند.

این گزارش می‌افزاید: اکبر جدیدی مدیر حراست و سحر بابایی‌راد مدیر روابط عمومی نیز به تبیین الزامات برگزاری طرح نوروزی و پویش سراسری همراهان سفر ایمن پرداختند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان