آخرین مطالب

اعزام 630 گروه جهادی به مناطق محروم لرستان اجتماعی

اعزام 630 گروه جهادی به مناطق محروم لرستان

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: ۲۵ درصد توان گروه‌های جهادی سپاه استان از امروز خدمات متنوعی را به محرومان در شهر و روستا ارائه می‌دهند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: 25 درصد توان گروه‌های جهادی سپاه استان از امروز خدمات متنوعی را به محرومان در شهر و روستا ارائه می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبیری تمدن لر ، سردار مرتضی کشکولی صبح امروز در مراسم افتتاحیه رزمایش جهادگران فاطمی؛ اظهار کرد: در حال حاضر 2 هزار و 581 گروه جهادی استان با 30 هزار نفر جمعیت فعال هستند.

وی ادامه داد: امروز 630 گروه به مناطق محروم به مدت 10 روز در عرصه‌های عمرانی، بهداشت و درمان، گروه اجتماعی، گروه در حوزه فرهنگی و جهاد تبیین، مهارت‌آموزی و اشتغال، بسیج مهندسین کشاورزی، گروه‌های رفع مشکلات حقوقی و مهندسی صنعت اعزام می‌شوند.

وی بیان کرد: گروه‌های جهادی استان عمدتاً فعال در شهرها، روستاها و محلات نزدیک فعالیت می‌کنند ولی اخیراً به کلیه پایگاه‌های مقاومت و نواحی دستور داده‌ایم تا پایان سال 1401 گروهای جهادی را راه‌اندازی کنیم که صدها و هزاران کیلومتر دورتر از استان جهت محرومیت‌زدایی اعزام شوند.

کشکولی گفت: کلیه گروه‌های جهادی استان با تخصص‌های مختلف حامی و پشت سر دولت هستند و این آمادگی را دارند در هر عرصه‌ای که دولت نیاز به حضور این گروه‌ها در استان داشته باشد پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی پدیده بی‌نظیری بود که به تعبیر امام راحل انفجار نور بود، افزود: تشکیل بسیج در دل انقلاب اسلامی نور علی نور و تشکیل گروه‌های جهادی در دل بسیج نیز نورعلی نور بود و هرچه جلوتر می‌رویم جلوه‌های نورانی بیشتری از این پدیده بی‌نظیر قرن بیستم که در ادامه سرنوشت جهان بشری را از دست زورگویان و مستکبران جهان نجات می‌دهد، می‌بینیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه بسیج سازندگی با هدف‌گذاری درست محرومیت‌زدایی در سپاه و بسیج شکل گرفت، عنوان کرد: ایجاد ظرفیت برای بروز و ظهور استعدادهای جوان، استفاده از ظرفیت جوانان دغدغه‌مند و ولایتمدار برای کمک به محرومان و محرومیت‌زدایی و همچنین سازمان‌دهی خیل عظیم پشتوانه جوانان در صحنه جهاد برای تنوع نیاز کشور دو روی سکه تشکیل بسیج سازندگی هستند.

وی بیان کرد: نسل اول بسیجیان کشور جمع شدند و نیاز دفاع مقدس را رفع کردند و پس از آن درصحنه‌های سیاسی و امنیتی و امروز نیز در محرومیت‌زدایی و توسعه همواره به‌عنوان پشتوانه قوی نظام و انقلاب پای کار بوده و هستند.

کشکولی گفت: هر دولتی که سرکار بیاید با هر نگرش و نگاه سیاسی به سپاه، بسیج، محرومین و اهداف انقلاب که گاها در دوره‌هایی که دولت‌ها همسو نبودند ولی خیل عظیم گروه‌های جهادی و بسیج بدون هیچ‌گونه چشمداشتی و در یک غربت سیاسی خلأهای محرومیت و نیاز کشور را پر کردند و در هر دوره‌ای بیمه‌کننده کشور و انقلاب هستند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان خاطرنشان کرد: خیل عظیم گروه‌های جهادی و بسیج مردم را از برکات نظام بهره‌مند و به‌نوعی حلقه وصل مردم و حاکمیت نیز هستند و اجازه نمی‌دهد یک واگرایی در مردم نسبت به نظام و انقلاب ایجاد شود.

وی اظهار کرد: امروز بر نعمت بسیج و گروه‌های جهادی باید شکر کنیم که جوانان انقلابی و بدون چشمداشت مادی وقت، جوانی، تخصص خود را در خدمت نظام و انقلاب می‌گذارند و باید این آمادگی را داشته باشیم که با الگودهی در منطقه به کمک نیروهای مقاومت بشتابیم.

کشکولی افزود: با اعزام گروه‌های جهادی فنی و انقلابی به منطقه نیازهای کشورهای مقاومت را باید برطرف کنیم تا از نیاز و وابستگی این کشورها به کشورهای دشمن کاسته شود.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد