آخرین مطالب

وجه پررنگ نهادهای انقلابی، کار جهادی است فرهنگی

وجه پررنگ نهادهای انقلابی، کار جهادی است

  بزرگنمایی:
استاندار لرستان در سالروز تشکیل گروه های جهادی بسیج از زحمات مسئولین سپاه و گروه های جهادی تقدیر و تشکر کرد .

استاندار لرستان در سالروز تشکیل گروه های جهادی بسیج از زحمات مسئولین سپاه و گروه های جهادی تقدیر و تشکر کرد .
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، دکتر زیویار در مراسم ویژه سالروز تشکیل گروه های جهادی بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که با حضور گروه های جهادی بسیج سازندگی و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان پدیده قرن بیستم، ایستگاه تفکری نوین و به بلوغ رسیده است که به واسطه رهبری خاص آن، مولد ایده های بسیاری بوده است. 

دکتر زیویار اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران از جمله انقلاب هایی بود که در سطح دنیا باعث بیداری اسلامی شد و از همان ابتدا نقش مولد و به وجود آورنده ایده های جهادی را به خوبی ایفا کرده است .

وی ادامه داد: تاریخچه گروه های جهادی در کشور  به بدو انقلاب باز می گردد و ایجاد تشکیلاتی از قبیل گروه ها و نهادهای سازندگی، سپاه، کمیته امداد امام خمینی و امثال آن محصول انقلاب اسلامی ایران است . 

نماینده عالی دولت در استان لرستان با اشاره به اینکه وجه پررنگ نهادهای انقلابی، کار جهادی است ، تصریح کرد: جهاد سازندگی چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن کارنامه درخشانی از خود به جا گذاشته و در کنار همه ابعاد، وجه اعتقادی جهاد بسیار اثر گذار تر از سایر وجوه دیده می شود . 

دکتر زیویار افزود: اگرچه انقلاب اسلامی منجر به تشکیل یک نظام سیاسی شد اما وجه اعتقادی و دینی آن بسیار پررنگ تر است و قرار داشتن تشکیلات منبعث از این نظام، تاثیرات آن را در ابعاد مختلف بیشتر می کند و از دلایل اصلی این موضوع، مردمی بودن و خود جوش بودن انقلاب است . 

وی خاطرنشان کرد: حضور در صحنه های نبرد، مناطق محروم، دفاع از حق، مقاومت، بحران ها، دفاع از حرم و حریم و سایر موقعیت های سخت نیازمند انگیزه است و در کنار رفع محرومیت ها، خودسازی به دنبال دارد که از ویژگی های بارز گروه های جهادی به شمار می رود . 

استاندار لرستان یادآور شد: هر چه وجه اعتقادی نهادهای انقلابی قوی تر باشد الگو سازی آنها نیز پررنگ تر خواهد بود و تلاش های آنها برای تربیت نسل جدید انقلاب اسلامی اثر گذار تر است و می توانند در گام دوم انقلاب بالنده تر عمل کنند .

دکتر زیویار گفت: انجام کار جهادی در بطن تفکر جمهوری اسلامی نهادینه شده و شکی نیست راه برون رفت از مشکلات و معضلات انجام کارهای جهادی است و در شرایط کنونی که شدیدترین تحریم ها بر کشور تحمیل شده می توان با هدف گذاری بر اساس تفکرات بسیجی و جهادی موانع را برطرف کرد . 

وی تاکید کرد: مناطق محروم روستاها، مناطق حاشیه نشین و سایر نقاط کم برخوردار در سطح استان نیازمند حمایت گروه های جهادی در رفع مشکلات و بهره گیری از امکانات حداقلی برای گذران زندگی هستند و حضور گروه های جهادی نقش موثری در کم کردن محرومیت ها خواهد داشت . 

استاندار لرستان در پایان از زحمات مسئولین سپاه و گروه های جهادی در سازمان دهی، ایجاد و حمایت از تشکیلات جهادی در استان تشکر و قدردانی کرد .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان