آخرین مطالب

اعضای هیات رییسه اتاق ایران به رییس جمهور چه گفتند؟ اقتصادی

اعضای هیات رییسه اتاق ایران به رییس جمهور چه گفتند؟

  بزرگنمایی:
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: در این نشست اعضای هیات رییسه اتاق ایران نیز ضمن اعلام همراهی کامل بخش خصوصی در اجرای اصلاحات اقتصادی مدنظر دولت، ایفای نقش موثر اتاق بازرگانی در شکل دهی آینده اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار دادند.

 

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: در این نشست اعضای هیات رییسه اتاق ایران نیز ضمن اعلام همراهی کامل بخش خصوصی در اجرای اصلاحات اقتصادی مدنظر دولت، ایفای نقش موثر اتاق بازرگانی در شکل دهی آینده اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر،  حسین سلاح ورزی در گفتگو با اقتصاد آنلاین با تشریح جزییات دیدار امروز فعالان اقتصادی و اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران با رییس جمهور گفت: رییس جمهور سال گذشته و بعد از اعلام کاندیداتوری برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری، در اولین جایی که حضور پیدا کرده و در مورد برنامه های اقتصادی خود صحبت به میان آوردند، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بود که در آن جلسه، چارچوب فکری و دیدگاه خود نسبت به استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی را مطرح و قول دادند که ارتباط خود را با فعالان اقتصادی و تشکل‌های بخش خصوصی قطع نکنند. 

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: امروز هم رییس جمهور در جلسه با اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، وقت مفصل و کافی را برای این دیدار تدارک دیده بودند و در این جلسه، رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، قائم مقام وزیر صمت و رییس دفتر رییس جمهور نیز حضور داشتند.

وی با بیان اینکه رییس جمهور ضمن یادآوری دیدار سال گذشته خود به عهد و وعده‌ای که با بخش خصوصی دارد هم اشاره داشتند، تصریح کرد: در ابتدای این جلسه، رییس جمهور نگاه و باور خود را نسبت به اهمیت حضور بخش خصوصی در اقتصاد ایران را یادآور شده و با حوصله فراوان، به صحبت تک تک اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران گوش دادند.

سلاح ورزی گفت: در این جلسه موضوعات مختلفی مطرح شد؛ ولی عمده‌ترین نکات حول محور جراحی اقتصادی و اصلاح ساختار اقتصاد ایران مطرح شد و موضوع ساماندهی به نحوه تخصیص ارز 4200 تومانی نیز به صورت مفصل مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود: رییس جمهور در این جلسه بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برای توسعه تجارت خارجی، افزایش صادرات و موضوعات مرتبط با آن تاکید کرد و در رابطه با طرح‌های نیمه تمام و چگونگی حضور بخش خصوصی در تامین مالی، تکمیل و بهره برداری از این طرح‌ها مطالبی را عنوان کرد و بر این اساس مقرر شد تا نظرات اصلاحی اتاق و بخش خصوصی برای اصلاح آیین‌نامه‌های مرتبط، ارسال شود.

 

سلاح ورزی گفت: در رابطه با وعده و برنامه ای که دولت برای احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی دارد، اتاق  بازرگانی اعلام آمادگی کرد تا با استفاده از ظرفیتی که در حوزه خدمات مهندسی و تولید مصالح ساختمانی در کنار تجربه خوب و انباشته ای که برای اجرای پروژه های مسکونی در سطح بین المللی در بدنه بخش خصوصی وجود دارد را در اختیار دولت بگذارد و دولت برای اجرای پروژه‌ها از آن بهره گیرد.

وی افزود: همچنین در خصوص موضوع افزایش توان تولید و برنامه‌هایی که دولت برای حوزه اقتصادی دارد، قرار بر این شد که در آینده از بخش خصوصی و اتاق نظرخواهی مستمر صورت گرفته و اتاق بازرگانی ایران، بخش خصوصی و تشکل ها نیز بتوانند در بسترسازی و زمینه سازی اجرای موفق این طرح‌ها کمک کنند.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: در نهایت آقای رییس جمهور تاکید ویژه‌ای بر ضرورت میدان داری بخش خصوصی در حوزه اقتصاد داشته و قول داد که جلسات خود را با فعالان اقتصادی، تشکل ها و اعضای اتاق به صورت منظم تکرار کند.

وی افزود: همچنین رییس جمهور در این جلسه در مورد ایفای نقش فعال‌تر اتاق‌های بازرگانی و اتاق های مشترک بازرگانی در تعاملات ایران با سایر کشورهای دنیا تاکید کرده و خواستار نقش آفرینی اتاق بازرگانی در سفرهای رییس جمهور،  کمیسیون های مشترک یا سفرهای مقامات سیاسی به سایر کشورها دنیا شد.

به گفته سلاح ورزی، در این نشست اعضای هیات رییسه اتاق ایران نیز ضمن اعلام همراهی کامل بخش خصوصی در اجرای اصلاحات اقتصادی مدنظر دولت، ایفای نقش موثر اتاق بازرگانی در شکل دهی آینده اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار دادند.

 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

لرستان سرزمینی ناشناخته با قابلیت دگرگونی آینده تمدنی جهان است

پروژه‌های نتیجه‌محور؛ مسیر کوتاه‌تری تا رفاه مردم

درخشش واحدهای تولیدی لرستان در نوزدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران

800 مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی مستقر در لرستان در هشت ماهه نخست سال

آغاز نام نویسی در جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید در لرستان

برپایی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در پلدختر با ارائه خدمات رایگان درمانی

تاکید مدیر کل دیوان محاسبات لرستان بر همکاری دستگاه‌های استان در ارتقای شاخص‌های مالی

اجرای طرح‌های قرآنی «حافظ شو» و «فصل تعالی» در لرستان / برگزاری جشنواره‌های قرآنی در شهرستان‌های استان

2 واحد دندانپزشکی غیرمجاز در لرستان پلمب شدند

کسب رتبه برتر روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان در نخستین جشنواره برترین‌های روابط عمومی تجاری

ناترازی برق با توسعه تجدید پذیرها، بهینه‌سازی و اصلاح ساختار مصرف مدیریت می‌شود

هر گونه خرید خارجی به‌جای کالای داخلی ممنوع است

526 کیلوگرم گوشت غیربهداشتی در لرستان معدوم شد

کانون‌ها و اردوگاه‌های دانش‌آموزی لرستان احیا می‌شوند

بانوان نویسنده لرستان تجلیل می‌شوند

وضعیت شهر باید در شأن مردم با پیشینه کهن آن باشد

18 واحد کارگاهی در کوهدشت احداث می‌شود

انهدام باندهای مجرمانه و کشف محموله‌های قاچاق در لرستان

کشت گیاهان ممنوعه جرم است؛ تعیین مجازات زندان و اعدام

60 قبضه اسلحه از متخلفان زیست محیطی در لرستان ضبط شد

تشریح آخرین ضوابط صدور و تسویه گواهی صرفه‌جویی انرژی

تعزیر 10 میلیارد ریالی قاچاقچیان سیگار در لرستان

آیین پاسداشت پروفسور سکندر امان‌الهی بهاروند برگزار شد

ثبت رکورد برداشت چغندرقند توسط کشاورزان لرستانی

باند سازمان‌یافته پول‌شویی در لرستان منهدم شد