آخرین مطالب

اعضای هیات رییسه اتاق ایران به رییس جمهور چه گفتند؟ اقتصادی

اعضای هیات رییسه اتاق ایران به رییس جمهور چه گفتند؟

  بزرگنمایی:
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: در این نشست اعضای هیات رییسه اتاق ایران نیز ضمن اعلام همراهی کامل بخش خصوصی در اجرای اصلاحات اقتصادی مدنظر دولت، ایفای نقش موثر اتاق بازرگانی در شکل دهی آینده اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار دادند.

 

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: در این نشست اعضای هیات رییسه اتاق ایران نیز ضمن اعلام همراهی کامل بخش خصوصی در اجرای اصلاحات اقتصادی مدنظر دولت، ایفای نقش موثر اتاق بازرگانی در شکل دهی آینده اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر،  حسین سلاح ورزی در گفتگو با اقتصاد آنلاین با تشریح جزییات دیدار امروز فعالان اقتصادی و اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران با رییس جمهور گفت: رییس جمهور سال گذشته و بعد از اعلام کاندیداتوری برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری، در اولین جایی که حضور پیدا کرده و در مورد برنامه های اقتصادی خود صحبت به میان آوردند، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بود که در آن جلسه، چارچوب فکری و دیدگاه خود نسبت به استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی را مطرح و قول دادند که ارتباط خود را با فعالان اقتصادی و تشکل‌های بخش خصوصی قطع نکنند. 

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: امروز هم رییس جمهور در جلسه با اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، وقت مفصل و کافی را برای این دیدار تدارک دیده بودند و در این جلسه، رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، قائم مقام وزیر صمت و رییس دفتر رییس جمهور نیز حضور داشتند.

وی با بیان اینکه رییس جمهور ضمن یادآوری دیدار سال گذشته خود به عهد و وعده‌ای که با بخش خصوصی دارد هم اشاره داشتند، تصریح کرد: در ابتدای این جلسه، رییس جمهور نگاه و باور خود را نسبت به اهمیت حضور بخش خصوصی در اقتصاد ایران را یادآور شده و با حوصله فراوان، به صحبت تک تک اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران گوش دادند.

سلاح ورزی گفت: در این جلسه موضوعات مختلفی مطرح شد؛ ولی عمده‌ترین نکات حول محور جراحی اقتصادی و اصلاح ساختار اقتصاد ایران مطرح شد و موضوع ساماندهی به نحوه تخصیص ارز 4200 تومانی نیز به صورت مفصل مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود: رییس جمهور در این جلسه بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برای توسعه تجارت خارجی، افزایش صادرات و موضوعات مرتبط با آن تاکید کرد و در رابطه با طرح‌های نیمه تمام و چگونگی حضور بخش خصوصی در تامین مالی، تکمیل و بهره برداری از این طرح‌ها مطالبی را عنوان کرد و بر این اساس مقرر شد تا نظرات اصلاحی اتاق و بخش خصوصی برای اصلاح آیین‌نامه‌های مرتبط، ارسال شود.

 

سلاح ورزی گفت: در رابطه با وعده و برنامه ای که دولت برای احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی دارد، اتاق  بازرگانی اعلام آمادگی کرد تا با استفاده از ظرفیتی که در حوزه خدمات مهندسی و تولید مصالح ساختمانی در کنار تجربه خوب و انباشته ای که برای اجرای پروژه های مسکونی در سطح بین المللی در بدنه بخش خصوصی وجود دارد را در اختیار دولت بگذارد و دولت برای اجرای پروژه‌ها از آن بهره گیرد.

وی افزود: همچنین در خصوص موضوع افزایش توان تولید و برنامه‌هایی که دولت برای حوزه اقتصادی دارد، قرار بر این شد که در آینده از بخش خصوصی و اتاق نظرخواهی مستمر صورت گرفته و اتاق بازرگانی ایران، بخش خصوصی و تشکل ها نیز بتوانند در بسترسازی و زمینه سازی اجرای موفق این طرح‌ها کمک کنند.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: در نهایت آقای رییس جمهور تاکید ویژه‌ای بر ضرورت میدان داری بخش خصوصی در حوزه اقتصاد داشته و قول داد که جلسات خود را با فعالان اقتصادی، تشکل ها و اعضای اتاق به صورت منظم تکرار کند.

وی افزود: همچنین رییس جمهور در این جلسه در مورد ایفای نقش فعال‌تر اتاق‌های بازرگانی و اتاق های مشترک بازرگانی در تعاملات ایران با سایر کشورهای دنیا تاکید کرده و خواستار نقش آفرینی اتاق بازرگانی در سفرهای رییس جمهور،  کمیسیون های مشترک یا سفرهای مقامات سیاسی به سایر کشورها دنیا شد.

به گفته سلاح ورزی، در این نشست اعضای هیات رییسه اتاق ایران نیز ضمن اعلام همراهی کامل بخش خصوصی در اجرای اصلاحات اقتصادی مدنظر دولت، ایفای نقش موثر اتاق بازرگانی در شکل دهی آینده اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار دادند.

 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تابستان زیر سایه 77 هزار مگاوات مصرف برق / با همکاری مردم می‌توانیم از تابستان داغ عبور کنیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب شد

ساماندهی فوری مشاغل مزاحم و ساخت‌وسازهای غیرمجاز

استفاده از 941 دستگاه ناوگان حمل‌ونقل برای جابه‌جایی زائران اربعین

نشست مدیرکل تأمین اجتماعی استان با کارفرمایان دو واحد تولیدی-صنعتی در بروجرد

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف