آخرین مطالب

منطقی شدن تعرفه های مخابراتی، موجب رضایتمندی همه ذینفعان است اجتماعی

منطقی شدن تعرفه های مخابراتی، موجب رضایتمندی همه ذینفعان است

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در برنامه زنده که امشب چهارشنبه 16شهریورماه از طریق صفحه اینستاگرام شرکت مخابرات پخش شد، با اشاره به چالش های موجود در صنعت ارتباطات اظهار داشت: توسعه سرویس ها و تحقق سرعت حداکثری با استفاده از فناوری های نوین بر توسعه ارتباطات ثابت متکی است و راهکار آن حمایت واقعی از مخابرات و عادلانه شدن تعرفه هاست که موجب رضایتمندی همه ذینفعان می شود.به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، محمدرضا بیدخام با اشاره به لزوم توسعه متوازن ارتباطات گفت:اینکه تعرفه های بخش های مخلتف مخابراتی بدون در نظر گرفتن تورم ثابت بماند تفکری غیر منطقی و غیر کارشناسی است. این تفکر باید اصلاح شود تا به توسعه ارتباطی در شان و منزلت مردم عزیزمان دست یافت .

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ضمن تاکید بر ضرورت بازنگری برخی از قوانین و فرایندها در حوزه ارتباطات و مخابرات به نفع ذی نفعان وتوسعه اپراتورها اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از فرآیندها و تعرفه های حوزه تلفن ثابت و مخابرات نیاز به بازنگری مراجع بالادستی و قانونگذاری حوزه ارتباطات دارد.

وی با بیان اینکه افزایش سرویس‌های با کیفیت و با سرعت خوب به ویژه در حوزه اتصال فیبرنوری به اماکن از مزایای توسعه شبکه ارتباطات ثابت است گفت: در حوزه شبکه پهن‌باند و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ثابت مبتنی بر فیبر باید با همکاری و همدلی تمامی بازیگران این حوزه سرمایه‌گذاری صورت گیرد. چرا که توسعه مخابرات توسعه ارتباطات کل کشور را به دنبال خواهد داشت.

مهندس بیدخام در همین مورد خاطرنشان کرد: با ترمیم تعرفه های مخابراتی ، مطالبات قانونی همه ذینفعان با یک فرایند منطقی قابل انجام است.

وی با بیان اینکه مسیر توسعه با وجود تمام مشکلات ادامه دارد، اظهار داشت: مخابرات اکنون با کمبود منابع مواجه است و این مشکلات با توجه به مجموعه برنامه های اعلام شده دولت سیزدهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات که اساس آن بر توسعه ارتباطات ثابت به عنوان محور زیرساختی از طریق گسترش پوشش فیبر نوری در سراسر کشور است، در حال کاهش است.

مهندس بیدخام گفت: افزایش نرخ ارز و نوسانات آن در سال‌های کنونی از یکسو و چالش ‌های موجود و تعامل با بازیگران بین المللی این عرصه از سوی دیگر از موانع جدی توسعه ارتباطات ثابت در کشور است.

وی گفت : ثابت ماندن تعرفه ها در 12 سال گذشته علی رغم تورم های چندصددرصدی در تمام بخش ها،از چالش‌ها ی اصلی مخابرات است که سبب شده تا منابع مورد نیاز برای توسعه این بخش به سختی صورت گیرد. اما کارکنان و متخصصان شرکت مخابرات با استفاده از تمامی ظرفیت ها برای توسعه ارتباطات در کشور تلاش می کنند تا بتوانند با هم افزایی دولت و وزارت ارتباطات، تحولات پایداری در صنعت مخابرات کشور ایجاد کنند .

در این مجموعه برنامه ها که از صفحه رسمی اینستاگرام مخابرات به آدرس https://www.instagram.com/tci_iran/ پخش می شود، گفتگوهای تخصصی و بررسی مسائل مختلف مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور کار قرار دارد که در برنامه امشب محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ، با مجری گری آرش سروری، فعال حوزه استارتاپی و فناوری، تاثیرگذاری خدمات زیرساختی مجموعه مخابرات ایران را در بخش های مختلف مورد بررسی قرار دادند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان

بسیج سازندگی 54 مدرسه را در لرستان می‌سازد

همه روستاهای بالای 20 خانوار لرستان طرح هادی دارند

شرکت شهرک‌های صنعتی ایران متولی 9 منطقه ویژه اقتصادی است

آیین تجلیل از «پروفسور سکندر امان‌الهی بهاروند» برگزار می‌شود

4 اراذل‌واوباش در لرستان دستگیر شدند