آخرین مطالب

تجهیز کارگاههای هنرستان های لرستان نیازمند 40 میلیارد تومان اعتبار فرهنگی

تجهیز کارگاههای هنرستان های لرستان نیازمند 40 میلیارد تومان اعتبار

  بزرگنمایی:
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان گفت: تجهیز کارگاههای هنرستان های لرستان نیازمند ۴۰ میلیارد تومان اعتبار است.

جلسه شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی با حضور عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در دفتر مدیرکل آموزش و پرورش استان برگزار شد.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در این جلسه با اشاره به ضرورت هدایت تحصیلی دانش آموزان به رشته های فنی و کاردانش گفت : لازمه این کار تجهیز کارگاههای هنرستانهاست که در حال حاضر اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان  نیازاست .

رضا عزتی با بیان اینکه بیکاری یکی از معضل های استان است افزود : یکی از راههای برون رفت از این وضع هدایت و ترغیب دانش آموزان به رشته های فنی و کاردانش است که بازار کار مناسبی در شرایط فعلی دارند و ضرورت دارد تا تمام نمایندگان مردم  در مجلس شورای اسلامی ، مسئولان و کسانی که دغدغه توسعه استان را دارند پای کار بیایند و آموزش و پرورش را در این مسیر کمک کنند .

وی با بیان اینکه اجرای  طرح های عمرانی وآموزشی  در آموزش و پرورش  لرستان نیازمند تخصیص اعتباراست اظهار داشت : مطالعات اجرای طرحهای  اردوگاه آیت الله کمالوند خرم آباد با رویکرد دانش آموزی آماده شده است و نیاز است که برای اجرای آن ردیف اعتبار تعریف شود.  

عزتی  به  کیفیت بخشی آموزش در مدارس غیر دولتی اشاره کرد و افزود: در سال جاری  همه مدارس غیردولتی استان بطور ویژه مورد بازدید قرار گرفته و برای 3 هزار 200 نفر در این مدارس دوره توانمندسازی برگزار شده و همچنین 141 مجوز تاسیس و 133 مجوز راه اندازی برای فعالیت مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی در سال جاری صادر شده است .

رئیس دستگاه تعلیم و تربیت استان با اشاره به برخی موفقیت های آموزش و پرورش لرستان در سال 1401 تصریح کرد : در سال جاری همکاران با تلاش شبانه روزی و فعالیت جهادی موفقیت های زیادی کسب کرده اند که از جمله آنها می توان  به کسب رتبه پنجم پروژه مهر در سطح کشور ، هدایت دو درصدی دانش آموزان  به تحصیل در رشته های فنی و کاردانش و ارتقا از رتبه  آخر به رتبه 17 ، کسب 68 رتبه کشوری توسط دانش آموزان و فرهنگیان در زمینه های هنری و فرهنگی ، توامندسازی معلمان ، افزایش سرانه ورزشی دانش آموزی با  اجرای طرح شهید سلیمانی  ، کسب 60 رتبه برتر کشوری از 74 رتبه ممکن در گروه های آموزشی ، بهره برداری از چند طرح رفاهی ، خدماتی ، درمانی و ورزشی ، پرداخت تسهیلات 113 میلیاردی به فرهنگیان ، توانمندسازی 4 هزار معلم ابتدایی در طرح شهید همت، کسب رتبه برتر اداره حقوقی در سطح کشور ، گسترش عدالت آموزشی ، توزیع 2 هزار 600 بسته آموزشی  ، توزیع کیت های آموزشی  و ... اشاره  کرد.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی هم خدمت به مردم  را وظیفه اصلی مسئولین نظام اسلامی دانست و گفت : دو شاخصه عدالت محوری و شایسته سالاری در انقلابی گری  بسیار مهم  است

مهرداد ویسکرمی آموزش و پرورش  را یکی از مهمترین ارکان پیشرفت جامعه عنوان کرد و افزود: توجه به آموزش و پرورش توجه به آینده کشور است و خوشبختانه یکی از اقدامهای مفید که به جد  هم در دولت  و هم در مجلس پیگیری شد بحث رتبه بندی فرهنگیان بود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه مدارس غیردولتی  کمک کار مهم آموزش و پرورش هستند اظهار داشت : خوشبختانه در سال های اخیر هم  در بحث تجهیزات و هم منابع انسانی این مدارس در حال پیشرفت هستند و بیشتر از گذشته هم باید مورد توجه قرار گیرند .

ویسکرمی با اشاره به اینکه مطالبات استان و به خصوص تعلیم و تربیت جزو اولویت های نمایندگان برای پیگیری و به نتیجه رساندن است گفت : هنرستان ها و رشته های فنی و مهارت آموزی باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرند.

عکس و خبر: امین آقامیرزایی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد