آخرین مطالب

استاندار لرستان در مراسم یادواره 111 شهید بخش بیرانوند اظهار کرد:

فرهنگ ایثار و شهادت یکی از سنت های بشریت است اجتماعی

فرهنگ ایثار و شهادت یکی از سنت های بشریت است

  بزرگنمایی:
استاندار لرستان در مراسم یادواره ۱۱۱ شهید بخش بیرانوند خرم آباد گفت: فرهنگ ایثار و شهادت یکی از سنت های بشریت است.

استاندار لرستان در مراسم یادواره 111 شهید بخش بیرانوند خرم آباد گفت: فرهنگ ایثار و شهادت یکی از سنت های بشریت است.

به گزارش تمدن لر، دکتر فرهاد زیویار عنوان کرد: شهید فرهنگ‌ساز است و این فرهنگ یکی از موضوعات اساسی بشریت است.

وی ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این یادواره، اظهار کرد: تعابیر و تعاریف متعددی در رابطه با شهید مطرح شده که یک تعبیر و عبارت معروف هست که شهید قلب تپنده تاریخ است.

استاندار لرستان ادامه داد: این تعبیر نشانه‌ای از زنده بودن شهید است که در قرآن به آن اشاره شده، شهید نه برای خودش و نه برای کشور و تاریخش مرگ ندارد.

دکتر زیویار با اشاره به اینکه شهید فرهنگ‌ساز است، بیان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت یکی از موضوعات اساسی و سنت‌های بشر به حساب می‌آید، اگرچه باب شهادت در اسلام و انقلاب اسلامی ورق‌های زرینی به این ظرفیت اساسی برای بشر اضافه کرده است.

وی بیان کرد: شهادت وجوه مختلفی دارد، یک وجه آن به این موضوع برمی‌گردد که شهید قبل از اینکه شهید شود باید به درجه شهادت نائل شود، شهیدان بزرگوار همین خطه قبل از اینکه شهید شوند به درجه شهادت نائل آماده‌اند، یعنی به درک آن فداکاری و جان‌فشانی که برای کشورشان لازم است رسیدند.

استاندار تصریح کرد: ما شهیدان و ایثارگرانی داریم که الان زنده هستند، رزمندگان بزرگی مانند فرمانده لشکر 84 و فرمانده لشکر 57 حضرت ابوالفضل(ع) داریم که به این مرز و بوم کم خدمت نکردند.

دکتر زیویار ادامه داد: وجه دوم شهدا به یک وجه معنوی بر می‌گردد که در قرآن خیلی به آن اشاره شده است، شهید زنده است همه ما می‌دانیم، شهید رزق و روزی دارد یعنی بعد از شهادت نیز این کارش تا قیام قیامت در محضر خدا روزی‌خوار است، عملش به هیچ وجه ضایع نمی‌شود و مسرت و خوشحالی دارد و رحمت الهی و رستگاری را برای خودش به ارمغان آورده است.

وی تصریح کرد: وجه اجتماعی شهدا مقداری تکلیف ما را سنگین می‌کند، وجهی است که اثر آن در دنیا مشخص است، مجسم کنید اگر این شهیدان نبودند از ایران، لرستان و بخش بیرانوند چه چیزی باقی می‌ماند؟ پس این وجه دنیایی تکلیف ما را سنگین می‌کند.

استاندارادامه داد: شهدا می‌توانند برای ما در رزم و دفاع فرهنگ‌سازی کنند، شجاعت یکی از خصلت‌های ویژه به حساب می‌آید، اگر این نیم درصد شهیدان نسبت به جمعیت کشور نیز برای دفاع از مرزهای کشور نمی‌رفتند، در همه ادوار به ویژه در دوران انقلاب اسلامی از کشور چه چیزی باقی می‌ماند، از شناسنامه هویتی ما ایرانی، لرستانی، بیرانوندی و بیرانشهری بودن چیزی باقی نمی‌ماند.

دکترزیویار افزود: کار شهیدان تاریخ‌سازی، هویت‌سازی، حفظ کشور و نوامیس آن به حساب می‌آید، وظیفه ما این است که نسبت شهدا، ایثارگری‌ها و کار بزرگی که تیمسار بیرانوندها انجام دادند، ادای دِین کنیم.

وی تصریح کرد: شهید با مرگ خود پوشه‌ای را نمی‌بندد بلکه پوشه‌هایی را باز می‌کند که در این زمینه ما باید کار اساسی انجام دهیم.

استاندار بیان کرد: همه ما در هر نقطه از کشور که هستیم وظیفه داریم در رابطه با این موضوع تبیین داشته باشیم، اگر الان در کنار یکدیگر جمع شدیم می‌خواهیم این ظرفیت‌های خوب و خاص از شهدا را هم به خودمان و هم به جامعه‌ای که به یمن ایثارگری‌های این شهدا به دست آمده و حفظ شده گوشزد کنیم.

دکترزیویار تصریح کرد: امیدواریم چراغ این راه‌ برای ما همیشه روشن باقی بماند و به عنوان چراغ راهنما مورد استفاده قرار بگیرد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جمع‌آوری 106 دستگاه ماینر غیرمجاز در لرستان

توزیع 558 تن برنج و گوشت قرمز و سفید در بین هیئت‌های عزاداری لرستان

مهلت ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی مالیاتی تا 22 تیر تمدید شد

باند انتقال محموله مهمات جنگی در لرستان منهدم شد

آموزش فنی‌وحرفه‌ای زیرساخت کلیدی توانمندسازی نیروی کار است

از اهدای خون تا اهدای جان؛ 24 تن از شهدای اخیر لرستان اهداکننده خون بودند

پرداخت 99 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی‌های لرستان

سرپرست جدید روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان منصوب شد

روستاهای موس و گله یار شهرستان الیگودرز تحت‌ پوشش همراه قرار گرفت

معرفی ٢٠ نفر از عوامل آتش‌ زدن بقایای گیاهی در پلدختر به دستگاه‌ قضایی

70 درصد مخزن سدهای لرستان خالی است

شناسایی 97 تبعه غیرمجاز و معرفی 42 کارفرمای متخلف در لرستان

280 هزار خانوار لرستانی در دهک‌های اول تا سوم قرار دارند

انبار احتکار 25 تن برنج در پلدختر کشف شد

خبرنگاران لرستان در میدان جنگ رسانه‌ای حضوری شجاعانه و آگاهانه داشتند

پیام ابوطالب شفقت استاندار سابق لرستان در پی شکوه حضور لرستانی‌ها در تشییع پیکر شهدا

قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران شرکت های توزیع برق از شنبه

مکالمه نامحدود رایگان تلفن ثابت تا پایان تیر ماه

برخورد قاطع پلیس با اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی

پیکر 5 شهید مدافع وطن در خرم‌آباد تشییع شد

کشف یک بمب در خرم‌آباد /‌عامل وابسته به اسرائیل ‌دستگیر شد

شهادت 5 پاسدار در حمله اسرائیل به ‌لرستان + اسامی

ورزشکار لرستانی مدال آسیایی خود را به خانواده شهید امنیت تقدیم کرد

اعلام فعالیت پایگاه اهدای خون خرم‌آباد و بروجرد در روزهای تعطیل؛ دعوت عمومی برای اهدای زندگی

شهادت 3 نفر از نیروهای ارتش در جریان مقابله با تجاوز دشمن صهیونیستی

هرگونه ورود نظامی آمریکا با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

بیانیه سازمان‌های مردم‌نهاد لرستان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر