آخرین مطالب

برخورد قانونی با ترک فعل مدیران در خصوص عدم ساماندهی کودکان کار و خیابانی اجتماعی

برخورد قانونی با ترک فعل مدیران در خصوص عدم ساماندهی کودکان کار و خیابانی

  بزرگنمایی:
رئیس کل دادگستری لرستان گفت: با توجه به وجود کودکان کار و خیابانی در استان، لازم است اداره بهزیستی و اداره کار نسبت به ساماندهی و تعیین تکلیف این افراد اقدام کنند.

رئیس کل دادگستری لرستان گفت: با توجه به وجود کودکان کار و خیابانی در استان، لازم است اداره بهزیستی و اداره کار نسبت به ساماندهی و تعیین تکلیف این افراد اقدام کنند.
به گزارش تمدن لر، حجت‌الاسلام سعید شهواری پیش از ظهر امروز در کارگاه نظام حمایت از اطفال و نوجوانان لرستان، اظهار کرد: بدون تردید تکامل مادی و معنوی جوامع انسانی در گرو توجه به اطفال و نوجوانان است

وی خاطرنشان کرد: به جهت اهمیت این گروه از جامعه، متاسفانه برخی از قدرت‌ها بدون توجه به معیارهای انسانی، از این افراد به عنوان یک ابزار جهت تباهی جوامع مختلف استفاده کرده و آن‌ها را هدف تهاجمات فرهنگی خود قرار می‌دهند.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به ویژگی‌ انعطاف‌پذیری و الگوپذیری قشر کودک و نوجوان، بیان داشت: همراهی این ویژگی‌ها با برخی مشکلات خانوادگی و اجتماعی، حساسیت این گروه را دوچندان و زنگ خطر را به صدا درآورده است.

شهواری، توجه به حقوق کودک و نوجوان در اسلام را دارای سابقه طولانی و جایگاه ویژه عنوان و تصریح کرد: حقوق کودک در آیات و روایات متعددی مورد تاکید قرار گرفته، همچنان‌که قبل تولد حقوقی مانند انتخاب مادر شایسته، حق حیات جنین و ارث آن، پس از تولد حقوقی همچون انتخاب نام نیک، حق تغذیه و بازی، تعلیم و تربیت و تکریم و عدم هرگونه اعمال خشونت برای این افراد ذکر شده است.

وی ادامه داد: امروزه ترک تحصیل، اعتیاد، خیابانی شدن، تکدی‌گری، انحرافات اخلاقی، ترک یا فرار از خانه، نداشتن هویت و برخی دیگر از مسائل از مهمترین آسیب‌های اجتماعی و تهدیداتی است که در نهایت منجر به بزهکاری یا بزه‌‌دیدگی این گروه سنی می‌شود.

رئیس شورای قضایی لرستان، ضعف فرهنگی، کاستی‌های نظام آموزشی، مشکلات درون خانوادگی، کم‌کاری نهادهای متولی و مشکلات اقتصادی را از عمده‌ترین عوامل زمینه‌ساز آسیب‌های اجتماعی گروه کودک و نوجوان عنوان کرد.

شهواری با بیان اینکه ضعف در قوانین و مقررات حمایتی از کودک و نواجوان بی‌تاثیر در آسیب‌های اجتماعی نیست، افزود: به پشتوانه حقوق اسلامی و به موازات حقوق بشری در ایران طی سال 1372 با الحاق به کنوانسیون حقوق کودک نشان داده که همگام با دیگر کشورها به حقوق اطفال پایبند است.

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه مقننین ایران با ایجاد سیاست حمایتی نشان دادند که کودک و نوجوان را بزه‌کار واقعی نمی‌دانند، افزود: از این‌رو با پیش‌بینی اقدامات تامینی و تربیتی، بزهکاری آنان را غالبا معلول عوامل غیر خودی می‌دانند.

وی با اشاره به تصویب قانون حمایت از کودکان و نوجوانان به جهت رعایت کرامت انسانی در سال 1392، تصریح کرد: با وضع این قانون گام بلندی در حمایت از این قشر از جامعه برداشته که نوآوری‌های زیادی را به همراه داشته است.

شهواری، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان را ظرفیت خوبی دانست و افزود: متولی این امر بهزیستی است و نباید این قانون بر زمین بماند، در غیر این صورت باید با ترک فعل‌ها به طور جدی برخورد شود.

رئیس شورای قضایی استان ادامه داد: همچنین دفتر حمایت از اطفال و نوجوانان ظرفیت بسیار خوبی برای اجرای قانون است، با این وجود اما بازخورد جدی در استان نداشته و باید با پیگیری‌های لازم آثار آن در آینده بیشتر نمایان شود.

شهواری بر پررنگ کردن نقش مشاوران در دادگاه‌های ویژه کودکان و نوجوانان تاکید و تصریح کرد: با توجه به وجود کودکان کار و خیابانی در استان، لازم است اداره بهزیستی و اداره کار نسبت به ساماندهی و تعیین تکلیف این افراد اقدام کنند.

وی همچنین از آموزش و پروش خواست که نسبت به شناسایی و تعیین تکلیف کودکان بازمانده از تحصیل پیگیری لازم را به عمل آورد.

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه کودک آزاری باید آسیب‌شناسی شود، افزود: در دفتر حمایت این موضوع باید مطرح و تکلیف نهادها در قبال این افراد مشخص و هر دستگاهی به وظیفه خود عمل کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود

صدور سند کهن‌ترین اثر جهانی ایران؛ سندی رسمی به قدمت 63 هزار سال

کشف مواد خوراکی احتکار شده 30 میلیاردی در خرم‌آباد

هزار و 678 میلیارد در حساب بانکی دستگاه‌های لرستان رسوب کرده است

شرط استفاده از تبصره 100 اعلام شد

آغاز ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه پیام‌نور لرستان

راه‌اندازی پویش «قلم برای کودکان فلسطین»؛ ادبیات و حمایت مالی در کنار هم

بررسی 14 پرونده در کمیسیون ماده 21 استان لرستان