آخرین مطالب

تلاش در جهت جذب تسهیلات مکانیزاسیون/ لزوم بازپرداخت تسهیلات اقتصادی

تلاش در جهت جذب تسهیلات مکانیزاسیون/ لزوم بازپرداخت تسهیلات

  بزرگنمایی:
مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان در جلسه وضعیت پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۲، گفت: عملکردهایی که تحقق پیدا کرده است گواه این است که تعامل مابین بانک کشاورزی و جهاد کشاورزی به صورت حداکثری وجود دارد.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان در جلسه وضعیت پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402، گفت: عملکردهایی که تحقق پیدا کرده است گواه این است که تعامل مابین بانک کشاورزی و جهاد کشاورزی به صورت حداکثری وجود دارد.

به گزارش تمدن لر، عزت پناه تصریح کرد: قائل به این هستیم که این تعامل استمرار داشته باشد و از قبل این، در زمینه بهره وری بخش کشاورزی پیشرو باشیم و تحول بنیادین رخ دهد.

وی ضمن تشکر از رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان جهت حمایت های همیشگی از بانک کشاورزی، اظهار کرد: این حمایت ها مایه دلگرمی است و باعث می شود تا کارها با انگیزه مضاعف انجام شوند.

عزت پناه عنوان کرد: وظایف و تکالیف ممکن است متفاوت باشد اما همه تلاش این است در جهت هدف گذاری سال که رشد تولید است قدم برداریم.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان عنوان کرد: تسهیلات در اکثر بخش ها عملکرد خوب و قابل قبول بوده است اما در بخش مکانیزاسیون، مشکلاتی داریم که راجع به این موضوع مکاتبات زیادی صورت گرفته است اما هنوز به نتیجه مطلوب دست پیدا نکرده ایم.

وی افزود: مشکل باید حل شود تا بتوانیم حداکثر اعتبارات را جذب کنیم زیرا در صورتی که از نظر اعتباری این بخش تقویت شود می توان به همان نسبت بهره وری در بخش تولید کشاورزی را نیز افزایش داد.

عزت پناه عنوان کرد: روسای شعب باید پرونده های مکانیزاسیون را به صورت ویژه بررسی و ایرادات را با مجموعه جهاد کشاورزی شهرستانها رفع کنند تا با تسهیل در روند کار بتوانیم اعتبارات خوبی را جذب کنیم.

وی گفت: انتظار بر این است که ظرف یک کاه آینده اعتبار مکانیزاسیون جذب نشده نداشته باشیم

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان تصریح کرد: با توجه به شعار سال که مهار تورم و رشد تولید است امسال تمهیدات ویژه ای توسط بانک مرکزی اندیشیده شده است که کنترل و محدودیت شدید پردخت تسهیلات بواسطه بانک ها یکی از این تمهیدات است که بیشترش به ما بر می گردد.

وی افزود: سال گذشته تسهیلات زیادی بابت مردمی سازی و سایر سرفصل ها پرداخت شد و از طرف دیگر وصول زیادی نداریم و همین امر باعث شده است تا منابع افت پیدا کند و از این بابت دچار هرج شویم.

عزت پناه اظهار کرد: در بند دال تبصره 16 ؛ در مرحله اول 110 میلیارد تومان مربوط به بانک کشاورزی است که طی یک ماه کارها انجام و ابلاغ صورت می گیرد.

وی افزود: وجوه بسیار خوبی بابت فروش گندم به حساب مردم واریز شده است که در طی 10 سال گذشته بی سابقه بوده است اما این در حالی است که وجوه از بانک برداشت شد. 

عزت پناه تصریح کرد: بانک وکیل وجوه مردم است ، پول را از مردم دریافت و در قالب تسهیلات به بهره برداران کشاورزی پرداخت می کند اما اگر گردش نقدینگی وجود نداشته باشد به مشکل بر می خورد.

وی افزود: تسهلاتی در بانک کشاورزی پرداخت شده است که قریب به 20 سال است توسط تولید کننده و بهره بردار بازپرداخت نشده است و این موارد به نقدینگی و گردش مالی بانک ضربه می زند.

عزت پناه عنوان کرد: بانک کشاورزی متعلق به کشاورزی است و در صورتی که در بخش کشاورزی توانمند باشیم، بهره برداران منتفع می شوند.

وی بیان کرد: پرداخت مستمر تسهیلات و عدم مطالبه آن دو خواسته بهره برداران و تولید کنندگان از بانک دارند که اصلا همخوانی ندارد.

وی عنوان کرد: ما به منابع لایتناهی متصل نیستیم دو منبه عمده سپرده های مردمی داریم و همان را بعنوان تسهیلات بخش کشاورزی پرداخت می کنیم و از طرفی چون بانک تخصصی کشاورزی هستیم به هیچ حوزه دیگری نمی توانیم تسهیلات پرداخت کنیم 90 درصد تسهیلات در بخش کشاورزی پرداخت می شود اما وصول آنها در زمان مقرر صورت نمی گیرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

یاد معلمی که در بمباران دشمن، درس عشق و ایثار را جاودان کرد

معلمان، معماران توسعه انسانی و حلقه اتصال آموزش به تولید"

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری

بررسی نحوه اجرا و روش‌های تامین منابع مالی تفاهم نامه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و جهاد کشاورزی در دیوان محاسبات استان لرستان

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد لرستان معرفی شد

فراخوان اهدای خون در لرستان

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

فعالیت 14 حوزه علمیه خواهران در سطح استان لرستان /تحصیل یک هزار و 26 طلبه در این حوزه ها

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

یک لرستانی عضو هیات مدیره انتشارات علمی و فرهنگی تامین اجتماعی کشور شد

ایجاد شفافیت در اولویت برنامه های هئیت مدیره سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان لرستان

تلاش برای توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی لرستان

کشف 12 فقره سرقت در خرم‌آباد

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

نشست راهبردی در عالی‌ترین سطح؛ لرستان در آستانه جهش

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

17 تن شکر خارج از شبکه توزیع در بروجرد کشف شد

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

پرداخت بیش از 37 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد