آخرین مطالب

فرمانده انتظامی استان لرستان :

کشف بیش از 9 تن مواد مخدر و انهدام 88 باند سرقت در لرستان اجتماعی

کشف بیش از 9 تن مواد مخدر و انهدام 88 باند سرقت در لرستان

  بزرگنمایی:
فرمانده انتظامی استان از کشف ۹ تن و ۳۴۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر از سوداگران مرگ و انهدام ۸۸ باند سرقت در ۸ ماهه گذشته در سطح استان لرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی استان از کشف 9 تن و 344 کیلوگرم انواع مواد مخدر از سوداگران مرگ و انهدام 88 باند سرقت در 8 ماهه گذشته در سطح استان لرستان خبر داد. 
 به گزارش تمدن لر، سردار"یحیی الهی"در حاشیه  مراسم افتتاحیه تعالی رفتار و بصیرت افزایی کارکنان انتظامی لرستان در راستای پلیس در تراز انقلاب که در سالن بصیرت این فرماندهی برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) اظهار داشت: امروز به فضل خداوند متعال و با همکاری خوب مردم و حمایت و همکاری خوب دستگاه قضائی و تلاش و همت کارکنان سخت کوش فرزندان شما در مجموعه انتظامی استان شاهد کاهش 13 درصدی سرقت نسبت به مدت مشابه سال گذشته در سطح استان بوده ایم.
 وی افزود: از ابتدای سال تا کنون 12 هزار و 533 طرح نقطه ای، منطقه ای، حجمی و مشترک در سراسر استان به مرحله اجراء درآمده است.
 فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به دستگیری 4 هزار و 211 سارق و دستگیری 161 مالخر افزود: تعداد 219 سارق در قالب 88 باند سرقت متلاشی که از این باندها در مجموع 810 فقره انواع سرقت از آنان کشف شده است.
 سردارالهی تصریح کرد: در بحث کشفیات تعداد یک هزار 165 دستگاه خودرو و موتورسیکلت که در خارج از استان و داخل استان سرقت شده اند کشف شده است.
 این مقام انتظامی با بیان اینکه در راستای مبارزه با مواد مخدر تعداد 270 نفر قاچاقچی و 2 هزار و 225 خرده فروش مواد مخدر شناسایی و دستگیر شده است گفت: مقدار 9 تن و 344 کیلوگرم انواع مواد مخدر از سوداگران مرگ کشف شده است.
 وی با اشاره به انهدام 19 باند قاچاق سلاح و مهمات در سطح استان ادامه داد: در بحث جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز در مجموع 3 هزار و 307 قبضه انواع سلاح شکاری و جنگی کشف شده است.
 سردارالهی خاطر نشان کرد: در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و مخلان نظام اقتصادی تعداد یک هزار و 225 دستگاه خودرو حامل قاچاق توقیف و ارزش ریالی کالای مکشوفه از ابتدای سال تاکنون تقریبی 7 هزار و 660 میلیارد ریال بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 77 درصد افزایش کشف داشته ایم.
 فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون 327 نفر اراذل و اوباش سطح دار را شناسایی و دستگیر کرده ایم تصریح کرد: 5 الی 6 نفر از این افراد را در خارج استان با اشراف اطلاعاتی دستگیر کردیم که بحمدالله در بحث برخورد با اراذل و اوباش امسال نسبت به سال گذشته 55 درصد افزایش برخورد داشتیم.
این مقام انتظامی بیان داشت: در بحث اقدامات پیشگیرانه در تیراندازی مراسمات و غیره الحمدالله با اقدامات خوبی که صورت گرفته شاهد 12 درصد  کاهش تیراندازی بوده ایم و در این راستا هم تعداد 320 نفر عامل تیراندازی ها شناسایی و دستگیر شده است.
 وی در بحث اقدامات پیشگیرانه در بحث تصادفات با اشاره به کاهش 10 درصدی کل تصادفات در سطح استان افزود: از این تعداد در حوزه تصادفات جرحی 26 درصد و در تصادفات فوتی شاهد 6 درصد کاهش بوده ایم که تلاش ما این است با همکاری تمامی دستگاه های متولی آن را به حداقل برسانیم.
 سردارالهی تصریح کرد: در حوزه فضای مجازی ما امسال یک هزار و 138 فقره وقوع داشته ایم که با تلاش های صورت گرفته یک هزار و 126 فقره از آن که حدود 94 درصد است کشف و همچنین تعداد 884 نفر از افرادی که در حوزه فضای مجازی مرتکب جرم شده بودند شناسایی و دستگیر کنیم.
 فرمانده انتظامی استان لرستان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و تعامل خوب مردم، اصحاب رسانه در بحث آگاهسازی و اطلاع رسانی و دستگاه قضائی در حمایت از مجموعه انتظامی خاطرنشان کرد: پلیس خادم و خدمتگزار مردم است و در راستای ارتقاء امنیت مردم از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهد کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

قیمت جدید انواع نان در لرستان اعلام شد

محموله 20 میلیاردی قاچاق در لرستان توقیف شد

ویدیو| قسمت اول انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

مناقصه انتخاب پیمانکار سد معشوره بزودی برگزار می‌شود

انبار احتکار 18 تن گندم در دلفان کشف شد

قصاب متخلف بروجردی به 4 ماه حبس محکوم شد

هشتمین کنگره سراسری «حنجره‌های سرخ» در لرستان برگزار می‌شود

«گنبد رصدی» در مرکز علوم و نجوم کانون پرورش فکری لرستان نصب شد

پیام تبریک کاوشگر غار کنجی به مناسبت ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی دره خرم آباد

موشن گرافی | اینو به یاد داشته باشه

جهان‌شهری به نام خرم‌آباد با پرچم خیبر در میادین ورزشی می‌درخشد

پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند

تکذیب صریح افشای سوالات امتحانات نهایی / پاسخ قاطع مرکز ارزشیابی به شایعات فضای مجازی و اظهارات نماینده مجلس

پیام تبریک مدیر مخابرات منطقه لرستان برای ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم آباد

ثبت جهانی دره خرم‌آباد؛ مهر تأیید جهان بر اصالت تمدن لرستان

دره خرم‌آباد جهانی شد؛ دستاوردی بی‌بدیل برای میراث کهن لرستان

فیبر نوری؛ زیرساخت حیاتی برای آینده دیجیتال ایران

مصادیق پرمصرفی برق را گزارش دهید، جایزه بگیرید

تنش آبی در 620 روستای لرستان

مدیرکل ثبت‌ اسناد و املاک لرستان معارفه شد

میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است

دستورالعمل جامع ایمنی کار بر روی شبکه‌های برق به روش خط گرم ابلاغ شد

ویدیو| نفسهایی که به شماره می‌افتد تا قلبی از تپش نیفتد

7 محفل قرآنی به یاد شهدای اقتدار در لرستان برگزار می‌شود

25 تن برنج احتکار شده در خرم‌آباد کشف شد

بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش‌افزوده در لرستان

گزارش تصویری اجرای تعزیه هیئت اعظم لرستان

سمن‌ها؛ پل ارتباطی بین مردم و دولت در حل چالش‌های اجتماعی

نظارت 33 اکیپ بر نذورات مردمی در روزهای تاسوعا و عاشورا

فعالیت کامل شعب بانک سپه منطقه لرستان در روز پنج‌شنبه مورخ 12 تیرماه 1404

حرکت میدانی آموزش و پرورش لرستان برای شناسایی ظرفیت‌ها و تقویت عدالت آموزشی

آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه FTTH مناطق آبشار ، بلوار بسیج و ادارات شهرستان الیگودرز

کشف سه هزار تن کالای احتکار شده در لرستان

فعالیت 3 هزار و 700 هیات مذهبی در لرستان

پرداخت وام ازدواج به 1614 جوان لرستانی

ممنوعیت برگزاری تورهای گردشگری در لرستان تا 20 تیرماه

اعزام گروه‌های جهادی لرستان به مناطق محروم در پویش «همدلی حسینی»